Bence anlattığınız farklı bi olay evlenmeden önce anlaşamadıkları anneleri evlendikten sonra ne hikmetse çok kıymete biniyor ayrıca görümcenizin kızı babasını eşinin yerine mi koyuyor onları kıyaslıyor mu babası sürekli kızı dolduruyor mu babası damadını rakibi olarak mı görüyor
Bak canım,ben kayınvalidelere hak vermiyorum.Bir çok üye,ne olacak,arka koltuk başka yere mi gidiyor demiş.
O kadar anlayışlıyız madem,bunca kv konusu neden açılıyor?
Erkek kardeşim de evlenince,eşi yanında otursun isterim,bence normali budur.Fakat "Annesiyle evlenseydi madem" bu cümle doğru seçilmiş bir cümle değil,onu söylüyorum.Annesiyle yaşasaydı desek yine derdimizi anlatırız bence...
Bak canım,ben kayınvalidelere hak vermiyorum.Bir çok üye,ne olacak,arka koltuk başka yere mi gidiyor demiş.
Erkek kardeşim de evlenince,eşi yanında otursun isterim,bence normali budur.Fakat "Annesiyle evlenseydi madem" bu cümle doğru seçilmiş bir cümle değil,onu söylüyorum.Annesiyle yaşasaydı desek yine derdimizi anlatırız bence...
Biz aynı anda arabaya yonelmissek direk arkaya geçerim ama onu biyerden almışsak ben öndeyken kalkıp yer vermem, öyle bi takıntısı olduğunu sanmıyorum belki ben musade ediyorum diye hissetmedim ama var öyle takıntısı olan gelinler ve kaynanalar.
İlginç