Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

Oturmak istese bir şey diyemezdim sanırım ama eşim zaten tersleyip yollar arkaya. Eşler yanyana muhabbette olunca annelerin mutlu olması gerekir. Bir ön koltuğu kaptım diye haz duyan kadından korkarım ben.

Ön koltuk için değil de varsın otursun egosunu tatmin etsin de başka şeylerden dolayı sevilmiyorlar malesef

Oturmak istese bir şey diyemezdim sanırım ama eşim zaten tersleyip yollar arkaya. Eşler yanyana muhabbette olunca annelerin mutlu olması gerekir. Bir ön koltuğu kaptım diye haz duyan kadından korkarım ben.
Zaten korkulması gerek valla artık midem bulanıyor böyle kvlerden

Sizinki de bi değişikmiş

Kaç yılda alışmışssın bu muameleye ama kırıcı bir durum. Yerinde olsam kv yokken de arkaya otururdum eşim tuhah tuhaf bakınca "yerim burası değil mi zaten" der yoluma bakardım..
Benim gücüm yetmiyor ki valla baş edemiyorum her şeye bi cevapları var

Bunun çözümü siz araba kullanmayı öğrenin ve bir yere gidileceği zaman siz kullanın. Yanınıza da kim oturmak isterse otursun artik
Otursun da bana saygısı yok beni takip olarak gördüğü için açtım konuyu herkes aynı mı diye

Aynen öyle canım anladın sen beni teşekkür ederim

Eğer eşinizde bu konuda yanınızdaysa sorun yok hodri meydan hep gelinler mi ezilecek

Aynen öyle canım anladın sen beni teşekkür ederim

Aynı hareket banada yapılsa bende dert ederdim sonuçta iyi niyet yok ise neden iyi niyetli davraniyim haklısın ama bunun en güzeli esin de bitiyor aslında esin iyi niyetli olmadığını anlamalı annesinin sonuçta laf çarpıtmak nedir ya altı üstü bir araba

Canım benim eşim annesinin ağzına bakıyor halbuki sevgiliyken böyle değildi hep şikayet ederdi sen olmasan bu şehirde durmam derdi evlenince şöyle olacak böyle olacak derdi evlendik tam tersi oldu 3. Yılımdayım hala yaşadığım şıkları atlatamıyorum

Annesiyle evlenseymis o zaman niye seni bu kdr yipratmasina izin verdin ki niye sustun yada

Şu sözü,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,ağızlardan nasıl da kolay çıkıyor yarabbi

Annesinin ağzına bakıyor bir erkek ve evlenmiş eee ne diyelim ki evli bir erkek annesine bağlı olmalı herkes annesine bağlı olmalı ama eşini yok sayan bir erkek evlenmeyi o anasıyla oturacak o cümle bu demek aslında

Görümcemin kızı da babasına çok düşkündü,genç kızdı,günde 10 kere babasını arardı,alışverişlerini onunla yapar,fikrini alırdı.Evlenince en çok ona sarılıp ağladı.Şimdi bu mantıkla babasıyla evlenseydi o zaman mı diyeceğiz?
Bağlılık olabilir,hatta bağımlılıkta olabilir tasvip etmesemde...
Fakat bu söz 50 beden büyük yine de.
Söylenmemeli...

Gorumceni kızı eşini yok sayıyor muydu ?

Benim kv öne oturmayı takinti yapıp ego tatmini ve üstünlük olarak görse, ayy öne asla oturamam, hic rahat edemiyorum, derdim her seferinde.
Sonra da anlardı öne oturmanın bir zafer olmadığını.
Ters psikoloji.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…