herkes yerini bilecek,kocamın yanı da benim,oğullarımın yanı da
bendeahahah abla hastayım sana
Ön koltuk için değil de varsın otursun egosunu tatmin etsin de başka şeylerden dolayı sevilmiyorlar malesefKv 150 kilo ortalama. Eşim vitesi zor çeviriyor, yine de illa öne oturacak. Kapıyı dışardan kapatıyoruz. Ama gelin mi oturacak?? Zorla da olsa sığıyor deli kadın. Sonra da sev şu mübareği. Yüzünü görmek istemiyorum.
Zaten korkulması gerek valla artık midem bulanıyor böyle kvlerdenOturmak istese bir şey diyemezdim sanırım ama eşim zaten tersleyip yollar arkaya. Eşler yanyana muhabbette olunca annelerin mutlu olması gerekir. Bir ön koltuğu kaptım diye haz duyan kadından korkarım ben.
Sizinki de bi değişikmişİlk evlendiğim zaman ses etmeden arka koltuğa yönlenmiştim kv sen geç sen ora senin yerin ben zaten sevmem ön koltuğu dedi.
Gerçekten kp arabasındada arkada oturur hep.
Ama arkaya emirler yağdırmak için oturuyomuş fark etmem geç olmadı.
Şurda durun, marketin önünde bekleyin, dur dur şu dükkanı geçme, amaan müziği kapat başım şişti.
Biz önde şoför ve muavini gibi oluyoruz. Keşke öne otursada sesini çıkarmasa.
Benim gücüm yetmiyor ki valla baş edemiyorum her şeye bi cevapları varKaç yılda alışmışssın bu muameleye ama kırıcı bir durum. Yerinde olsam kv yokken de arkaya otururdum eşim tuhah tuhaf bakınca "yerim burası değil mi zaten" der yoluma bakardım..
Otursun da bana saygısı yok beni takip olarak gördüğü için açtım konuyu herkes aynı mı diyeBunun çözümü siz araba kullanmayı öğrenin ve bir yere gidileceği zaman siz kullanın. Yanınıza da kim oturmak isterse otursun artik
Aynen öyle canım anladın sen beni teşekkür ederimDediğin çok doğru onun için bir önemi olmasa belki takmayacaksiniz sen büyür edeceksin ama bunu yarışa dönüştürücü kadınlık içgüdüsü olarak sen misin la bunu yapan diyip kolları sıvıyoruz :)
Eğer eşinizde bu konuda yanınızdaysa sorun yok hodri meydan hep gelinler mi ezilecekkayınvalidem insan olmuş olsaydı öne oturturdum.
Kendisi saygı konularına takık
Arabada yan yana otururken pencereden dışarı yola baktım diye bile beni saygısız terbiyesiz ilan etmişti.
Yüzüne bakacakmışım "buyur annecim emret annecim" diyecekmişim illa.
Şimdi evlenince ille öne koşmak isteyecek
Ama asla
Ona o koltuğu vermem.
Şöyle diyim: sol tarafına tükürsem "ay ne saygısız kız, soluma tükürdü sağıma tükürmedi, reziiiil" diye ortalığı yıkar.
O yüzden takmıyorum
aksine çatlatıyorum.
Ön benimdir.
Aynen öyle canım anladın sen beni teşekkür ederim
Canım benim eşim annesinin ağzına bakıyor halbuki sevgiliyken böyle değildi hep şikayet ederdi sen olmasan bu şehirde durmam derdi evlenince şöyle olacak böyle olacak derdi evlendik tam tersi oldu 3. Yılımdayım hala yaşadığım şıkları atlatamıyorumAynı hareket banada yapılsa bende dert ederdim sonuçta iyi niyet yok ise neden iyi niyetli davraniyim haklısın ama bunun en güzeli esin de bitiyor aslında esin iyi niyetli olmadığını anlamalı annesinin sonuçta laf çarpıtmak nedir ya altı üstü bir araba
Canım benim eşim annesinin ağzına bakıyor halbuki sevgiliyken böyle değildi hep şikayet ederdi sen olmasan bu şehirde durmam derdi evlenince şöyle olacak böyle olacak derdi evlendik tam tersi oldu 3. Yılımdayım hala yaşadığım şıkları atlatamıyorum
Şu sözü,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,ağızlardan nasıl da kolay çıkıyor yarabbiAnnesiyle evlenseymis o zaman niye seni bu kdr yipratmasina izin verdin ki niye sustun yada
Şu sözü,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,ağızlardan nasıl da kolay çıkıyor yarabbi
Görümcemin kızı da babasına çok düşkündü,genç kızdı,günde 10 kere babasını arardı,alışverişlerini onunla yapar,fikrini alırdı.Evlenince en çok ona sarılıp ağladı.Şimdi bu mantıkla babasıyla evlenseydi o zaman mı diyeceğiz?Annesinin ağzına bakıyor bir erkek ve evlenmiş eee ne diyelim ki evli bir erkek annesine bağlı olmalı herkes annesine bağlı olmalı ama eşini yok sayan bir erkek evlenmeyi o anasıyla oturacak o cümle bu demek aslında
Görümcemin kızı da babasına çok düşkündü,genç kızdı,günde 10 kere babasını arardı,alışverişlerini onunla yapar,fikrini alırdı.Evlenince en çok ona sarılıp ağladı.Şimdi bu mantıkla babasıyla evlenseydi o zaman mı diyeceğiz?
Bağlılık olabilir,hatta bağımlılıkta olabilir tasvip etmesemde...
Fakat bu söz 50 beden büyük yine de.
Söylenmemeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?