- 19 Eylül 2016
- 209
- 119
- 23
- 37
aynen,hadi kaynanalar cahil bu günümüzün iletişim çağındaki gelinleri ne oluyor anlamıyorumŞu sözü,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,ağızlardan nasıl da kolay çıkıyor yarabbi
Arkaya her zaman patronlar oturur
" hic tesaduf etmedim " ne kiz
Yok sayan yok sayılır,ama bu başka birşey,çok çirkin bir söz bence...Gorumceni kızı eşini yok sayıyor muydu ?
Aynı hisleri duyuyorum bende..insanın nasıl dili varıyor söylemeye çok şaşkınımŞu sözü,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,ağızlardan nasıl da kolay çıkıyor yarabbi
:))Erkek kardeşim evli değil,evli olsa annemde de o ışık varOn koltuğa hep ben otururum.hatta bazen en gec ben çıkarım evden ve yerim hazırdır herkes yerinde oturmuş beni beklerama sen burada bu konuyu actiysan yakında sorun yaşanır gibime geliyor.
Susmdım aslında hala söylerim ama aynıAnnesiyle evlenseymis o zaman niye seni bu kdr yipratmasina izin verdin ki niye sustun yada
Susmdım aslında hala söylerim ama aynı
Susmdım aslında hala söylerim ama aynıAnnesiyle evlenseymis o zaman niye seni bu kdr yipratmasina izin verdin ki niye sustun yada
Bence anlattığınız farklı bi olay evlenmeden önce anlaşamadıkları anneleri evlendikten sonra ne hikmetse çok kıymete biniyor ayrıca görümcenizin kızı babasını eşinin yerine mi koyuyor onları kıyaslıyor mu babası sürekli kızı dolduruyor mu babası damadını rakibi olarak mı görüyorGörümcemin kızı da babasına çok düşkündü,genç kızdı,günde 10 kere babasını arardı,alışverişlerini onunla yapar,fikrini alırdı.Evlenince en çok ona sarılıp ağladı.Şimdi bu mantıkla babasıyla evlenseydi o zaman mı diyeceğiz?
Bağlılık olabilir,hatta bağımlılıkta olabilir tasvip etmesemde...
Fakat bu söz 50 beden büyük yine de.
Söylenmemeli...
Canım doğru tepkimi yeterince koyamadım ve kafası da annesine karşı taştanO zaman tepkini iyice koyamadin canı yada esinin kafa taş dan
Hehehekv değil de kp oturuyor , benımde arkada midem bulanıyor ön tarafa kusasım geliyor
Eşinizin anlayışına bağlı canım eğer tepki vermiyorssa bazen sen bazen o oturursunuz bu sorun olmamalıBi keresinde 4 kişiydik ben eşim kv bide kaynım.. Kv pat diye öne oturmuştu bile ben gelmeden. Benim öyle ön arka takıntım yoktur ama kaynımla arkada neden oturayım ki kocam varken çok saçma değil mi ama bunu düşünecek akıl benim kv de de nerde kıskanç pis karakterli biri zaten. Neyse sesimi çıkarmadım. Başka bi zaman yine belki anlar diye arabaya bineceğimiz zaman sen otur anne dedim bekledimki yok kızım sen geç der. Laps diye yine oturdu öne. Ondan sonra baktım bu karıdan bi halt olmaz. Anlayış falan sıfır. Hiç sormadan hep kocamın yanına öne oturdum. Birkaç kere arkaya binince alıştı
Yok niye sorun yaşansın ki kendimi asla o seviyeye getirmedim hadi kv cahil bende mi ç as hilleşeyim tüm koltuklar aynı yere gidiyor ayrıca 3 yıllık evliyim sorun çıksaydı çoktan çıkmıştıOn koltuğa hep ben otururum.hatta bazen en gec ben çıkarım evden ve yerim hazırdır herkes yerinde oturmuş beni beklerama sen burada bu konuyu actiysan yakında sorun yaşanır gibime geliyor.
Canım doğru tepkimi yeterince koyamadım ve kafası da annesine karşı taştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?