Arabada ön koltuğa oturma takıntısı

biz arabayı arada ortak kullanıyoruz arabayı eğer kayınpederim kullanıyorsa ben diyorum kayınvalideme sen öne otur ama benim eşim varsa direk öne otururum o da zaten itiraz etmez hatta şuan hamile olduğum için hep önde oturuyorum :)

Şu sözü,her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor,ağızlardan nasıl da kolay çıkıyor yarabbi
aynen,hadi kaynanalar cahil bu günümüzün iletişim çağındaki gelinleri ne oluyor anlamıyorum
eş ve anne kavramını pek çoğumuz bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Bi keresinde 4 kişiydik ben eşim kv bide kaynım.. Kv pat diye öne oturmuştu bile ben gelmeden. Benim öyle ön arka takıntım yoktur ama kaynımla arkada neden oturayım ki kocam varken çok saçma değil mi ama bunu düşünecek akıl benim kv de de nerde kıskanç pis karakterli biri zaten. Neyse sesimi çıkarmadım. Başka bi zaman yine belki anlar diye arabaya bineceğimiz zaman sen otur anne dedim bekledimki yok kızım sen geç der. Laps diye yine oturdu öne. Ondan sonra baktım bu karıdan bi halt olmaz. Anlayış falan sıfır. Hiç sormadan hep kocamın yanına öne oturdum. Birkaç kere arkaya binince alıştı

On koltuğa hep ben otururum.hatta bazen en gec ben çıkarım evden ve yerim hazırdır herkes yerinde oturmuş beni beklerama sen burada bu konuyu actiysan yakında sorun yaşanır gibime geliyor.

On koltuğa hep ben otururum.hatta bazen en gec ben çıkarım evden ve yerim hazırdır herkes yerinde oturmuş beni beklerama sen burada bu konuyu actiysan yakında sorun yaşanır gibime geliyor.
:))Erkek kardeşim evli değil,evli olsa annemde de o ışık var
Öne oturmayı statü göstergesi,arkada oturmayı aşağılanma sayabilir.Fakat gelini söylemese ben söylerim vallahi,annem 35 yıl babamın yanında oturdu,o da eşiyle oturacak tabii ki...

Annesiyle evlenseymis o zaman niye seni bu kdr yipratmasina izin verdin ki niye sustun yada
Susmdım aslında hala söylerim ama aynı
Bence anlattığınız farklı bi olay evlenmeden önce anlaşamadıkları anneleri evlendikten sonra ne hikmetse çok kıymete biniyor ayrıca görümcenizin kızı babasını eşinin yerine mi koyuyor onları kıyaslıyor mu babası sürekli kızı dolduruyor mu babası damadını rakibi olarak mı görüyor

Eşinizin anlayışına bağlı canım eğer tepki vermiyorssa bazen sen bazen o oturursunuz bu sorun olmamalı

Yok niye sorun yaşansın ki kendimi asla o seviyeye getirmedim hadi kv cahil bende mi ç as hilleşeyim tüm koltuklar aynı yere gidiyor ayrıca 3 yıllık evliyim sorun çıksaydı çoktan çıkmıştı

Kayınvalidem de annem de öne oturmaya hiç teşebbüs etmediler. Herzaman direk arkaya geçerler. Hatta kısa mesafe ise babam da arkaya oturur. Ama kayınpeder direk önü kapar. Ayar olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…