Arabada onde oturma meselesi

Kızım 7 yaşında oglum 3 buçuk.7 yıldır hep arka koltukta gidiyorum.kim arabamıza gelirse one oturuyor.kizim biraz buyudu beni bıraktı derken oglum dogdu.oglum da buyudu beni bir türlü bırakmıyor.ben de arkada gitmekten sikildim.esime arkadan aradan birşeyler anlatmaktan.cocuklar kavga ederken arada kalmaktan :) bu acilardan öne geçmek istiyorum orda rahat oluyor tabi.senin çocuğun duruyorsa geç öne tabi.ama kalabalıkta kucağına alman gerekiyorsa arkada otur cok tehlikeli.

Ön koltuk meselesi için değilde , artık bebeğiniz arkada yalnız oturmayı öğrenmeli.
Yavaş yavaş alıştırin. Önce isyan ediyorlar , sonra alisiyorlar , pes etmeyin.
Yoksa sonra çok vah vah edersiniz .

Arka koltukta iken kocanı kaçırmazlar merak etme
Nasıl bir düşünce bu çocuğunu alıp öne geçeceksin bir de
Hiç korkmuyomusun küçük çocuğun ne işi var önde
Şu kadınların ön merakı çok tuhaf yaa

On koltuk vakasiyla acilan en azindan 593583. konu. Bence kazen hayatin icinden'e alt bolum olustursun."On koltugu kimseye kaptirmak istemeyen hatunlar haydi toplasalim"
Resmen namus meselesine ceviriyolar arkadas ya.Bir de bana ait degilmidir diyor.Yahu adam senin koltuk ne ki ?

aynı durum bende de var. kendi arabamız yok. görümcemin arabasına binildiğinde eşim öne oturur ikisi yol boyunca konuşur ve ben genel de duymam ne konuştuklarını. sinir bozucu bi durum. ama senin çocuğun var bence çocuğunu yalnız bırakmamalısın arkada

Yakında eve çıkarken koltuğu söküp yanlarında götürecekler diye endişeleniyorum.

Sizin nereye oturduğunuzdan çok, kalabalık olunca bebeğinizin koltuğunu çıkarma sorununa odaklanın.
Hem onun can güvenliğini tehlikeye atıyorsunuz hem de cezası var bu işin.
Valla kimse kusura bakmasın, benim arabama binecek diye evladımı hiçe sayamam.
Kendileri neyle geliyorsa gelsin, bebeğinizin koltuğuna göz dikmesin derim.

Kızım 22 aylık. Genelde kızımın yanında otururum. Arabaya başkası binecekse de o arkaya oturur ben ise eşimin yanına geçerim. Bazen yok ben arkada kalsam daha iyi olur der arkaya geçerim. Kızımın koltuğu hayatta çıkarttırmam. Arkadakiler istediği kadar tıkış tıkış olsun. Onun güvenliği daha önemli. Yani o yüzden çocuğumu alıp asla ön koltuğa oturmam. Bu resmen delilik. Bence bu kadar takıntılı olmayın. Araba sizin, koca sizin, çocuk sizin.

Bizim millete ki, bu koltuk davasını hiçbir zaman anlayamayacağım.. Ne koltuk muş, arkadaş...
Araba sizin arabanız, koca senin kocan.. Önde otursan, ne olur, arkada otursan ne olur. Araba sizin..
Kendini neden geri planda hissediyorsun ki..

Yani bir koltuk yüzünden kendinizi arka plana itilmiş hissediyorsanız ne desem bilemedim O kadar da şey yapmayın yani sonuçta arabada yaşamıyorsunuz,çocuğunuzun güvenliği ön koltuk sevdasından daha önemli.

Alt tarafı bir araba koltuğu. Ön koltuğun anlamı "arabayı eşim sürüyor eşimin sahibi benim öyleyse eşimin yanındaki koltukda benimdir" mantığımıdır anlamadım yahu.
Nedir bu ön koltuk sevdası. Nedir bu kadınların ön koltuğu kapma yarışı. Arka koltukta olursanız gideceğiniz yere gidemiyor musunuz?
Yani öyle bir ifade varki, buradan okey alsanız çocuğunuzu kucağınıza alıp ön koltuğa yerleşeceksiniz.
Şimdi bunları okuyunca yukarıdakilerin koltuk sevdasını daha iyi anlar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…