Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Öyle bile olsa eşinin ne suçu var ona trip atıyorsun.

Ozel soforlukle alakasi yok. Ayni yone giden ,birbirini taniyan ve beraber calisan iki insanin birbirini arabaya davet etmesi kadar insani bir durum yok zaten. Arabama bir arkadasimi alinca enayi olmam,karisi bana sover mi diye dusunmem, insan olun diye hakaret ediyorsunuz ama insaniz merak etmeyin.

Sizin için yazamamışım hiç kendi derdime takmaktan. Bence eşiniz kabul ederse götürmemeyi bir daha götürmesin. Eğer kabul etmezse uğraşmayın derim . Kötü bir şey olacaksa her şekilde yapar. Boşuna huzursuzluk çıkarttığınızla kalmayın

arabaya binse ne olur binmese ne olur aldatacak olduktan sonra. eğer kocanız sizi aldatıyorsa o adam tırttır. kimsenin onu ayartmasına gerek yok. isterseniz kıymetli kocalarınızı cam fanusa koyun o adam sizi sevmiyor, istemiyor ve karakterinde de bu varsa mutlaka gider.

Ayşen’in her gün arabaya bindiğinden haberiniz var. O nedenle tırnak olayına surat asmanız tuhaf olmuş...

Ama bir yandan da acaba Ayşenin olmayabilir mi? Çünkü tırnak kırılıp oraya girse Ayşe söylerdi eşine. Ben olsam söylerim yani, bozmuş gibi hissedip. E bu durumda sen sorunca da eşinin “ne bileyim Ayşen’indir” yerine “yaa evet geçen gün Ayşe yapmıştı” demesi gerekirdi.

Ayşe’ye söylerim ben olsam. “Canım emniyet kemerinden bir takma tırnak çıkardım, sana vereyim de takımın bozulmasın” diye

Benide 1 yil boyunca iş arkadaşım bıraktı biryere kadar ondan öncede yine başka bir nişanlı arkadaş bırakıyordu. İnanın arabada iş dedikodusu dışında bir konuşma bile geçmiyor. Tabi bir elin her parmagi ayni olmuyor ama bence buyutmenize gerek yok. Ayrıca niye ısınamadıginiz önemli bir davranışıni mi gördünüz kızın yoksa sadece önyargı mı?

o tırnağın o kızla hiç bir ilgisi olmayabilir.
valla ben bekar olsam adam nasıl olsa evli zarar gelmez diye düşünürüm aksine.
Ohooo o kızla ilgisi yoksa baska kızın tırnagı demek bunu ima ediyorsun bi yandan da evli adamdan zarar gelmez diyosun kendinle celişme. Evli olup her jaltı yiyen adam da cok bunu konu sahibi icin demiyorum o kadar pembe bi dünyada değiliz maalesef .

esra erolu ızledınızmı bır tek çocuklu bı adam diğeri ıkı çocuklu bayan dıpdıbe çalışıyor üçü .aile dostları bırbırıyle.sonuç ne oldu.ben hiç uygun bulmuyorum evlılerın karşı tarafla içli dışlı olmalarını..konuşursun edersın ama bu kadar samımıyet verılecek davranışlarda bulunmaması gerekıyor.hanı bız baynlar olarak düşünmuyoruz ama karşı cınsın ne düşündüğünü bılmıyosun.hadı arabasına aldı dıyelım nıye on koltuk.eşin ve o kadını tanımayan bırı onları arkadaş yakıştırmsı değil başka bır yakıştırma yapar bılemedım.ne var bunda vs diyenler olacaktır desınler başkasına anormal gelen başkasına normal gelır.vakalar arttı artık.

Yani öyle rahat rahat adamların arabasına biniyorsanız arkanızdan eşler tarafından sövülüyor olabilir . Ya kına yakın enayiyi kullanıyorum banane diye ya da insan olun biraz düşünün empati yapın.
Bu nasıl bir yorumdur bu nasıl bir ithamdır ; yeri geliyo eşim aracı olmayan iş arkadaşlarını durağa bırakıyo,yeri geliyo ben iş arkadaşımı bırakıyorum yeri geliyo araçta problem oluyo iş arkadaşlarımız bizi bırakıyo bizler insan değilmiyiz namussuzmuyuz yeter yahu günlerdir iş arkadaşlarının arabasına binen insanları avcı gibi kocalarınıza sarkan kocalarınıza ölüp biten, etiket yapıştırmalarınızdan bu nedir yaa

Allah'ım yine ilkçağlara gittik geldik
Farkindayim hep de size denk geliyor yalniz boyle seyler
Gunlerdir is arkadasi konulari ,arabaya binme konulari aciliyor hepsinde de kadinlar tirnaklarini cikarmis kocalarinin arabasina binen kadinlari parcalama modundalar. Sanirsin cumle alem arabada sevisiyor

çelişmiyorum ben evli adamdan zarar gelmez diye düşünürün diyorum. ille iş arkadaşına ima edilmesine anlam veremiyorum. kadın erkek arkadaş olamaz mı? adam başka şeyler karıştırıyor belki de.
ben benim bakış açımı dile getirdim evli iş arkadaşımı arkadaş olarak görürüm. sırf arabasıyla bırakıyor diye kızın insan olmadığını yazmışlar. kaldı ki tırnak kıza ait olsa zaten sorun yok. gizli saklı bir durum yok ortada.
ben böyle düşünüyorum evli iş arkadaşlarım hakkında adamlarınız nasıl düşünüyor bilemem.

Tırnağının oraya düşmesi için arabadan inmeden hemen önce yani kemeri çıkarırken düşmesi lazım. O kadar sürede düştüğünü fark etmeden inmiş olabilir. Zaten takma tırnaklar çok kaliyeli değilse gün içinde suyla temas ettikçe yıpranıyor kolay düşüyor. Zaten bildiğiniz bir şeyi de sonradan sorun etmeniz pek hoş olmamış bence. İçten içe kıskanıp açık bekler gibi olmuş hatta.

Sizin yerinizde olsam çaktırmadan izlemeye alırım ama normal davranırım. Allah korusun ola ki bir şey varsa bu tavrınızdan sonra eşiniz daha dikkatli davranacaktır zaten. Ben de iş gereği erkek çalışanlarla aynı arabaya biniyorum, eve bırakıyorlar vs ama eşim de aynı kurumda hepsini tanıdığından sıkıntı olmuyor, bir de ben arabanın önüne oturmam genelde.

Araba benim , ayıp olur hayır götüremem diyen koca da benim . Benzin parasını veren de benim .Düşünce de benim.
Otobüs ya da başka alternatifler varken poponuzun rahatlığını ve iki kuruş yol parasını düşünen de sizler gibiler. Başkasının arabasıyla gidip gelirken düşünn istedim sadece insanlar götürmek istemiyor olabilir yüzleri tutmuyor olabilir . Başkasının arabasına binenler hariç çoğu kadın istemiyor kocasının her gün birini işe götürmesini.

Kızlar bu gibi aldatma durumlarına çözüm bulmak lazım, benim bi önerim var
Kurumların erkek çalışanları ve bayan çalışanları ayrı odalarda olmalı haremlik selamlık gibi gözgöze gelseler bile zinhar zina sayılır, başka önerisi olan varsa lütfen yazsın değerlendirelim

Hatta ayrı kapılardan kuruma girip çıkmalılar, olur mu herkes birbirini aldatıyor şuraya baksanıza

Tamam aldatacak olan her turlu aldatir ama bir mesafeli arkadaslik vardir bir de surekli dipdibe olup akla karpuz kapugu dusurmek vardir. Kendisi arabaya binen veya bindiren insanlari itham etmiyorum yapisan emrivakiciler de olabilir neticede yarasi olan alinir yoksa her seyde oldugu gibi herkesi etiketleyen bir durum degil bence. Mecburiyetler disinda keyfi gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…