Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Kusura bakmayın ama bana göre hiç normal bir durum değil ne gereği var.ki eşiniz hergün birini durağa bırakıyor herkes kendi ailesini biyerlere bıraksın kimseye güven yok bu zamanda, kıskanç biri değilimdir 7 senedir eşimle en ufak kıskançlık tartışması yaşamadım ama sohbet ortamı sürekli oluşması hiç musaade edeceği bir durum olamaz tırnak mirnak bahane bu olaya bir el at ve bu saçma duruma son ver lütfen...

Durak çok uzak olmasa gerek. Neden bırakıyor ki. Düzgün bir kız olsa iş arkadaşı olan bir adamın arabasına yalnız binmezdi diye düşünüyorum. Eşin artık onu bırakmasın. Akşam önceden sorun olmadığını ama artık sizi rahatsız ettiğini söyleyin.

Valla konuyla alakali bisey soyleyemem zaten biliyosun tepkiyi basta koyacaktin .
Eski nisanlimla bir gun mesajlasirken bir lafindan aldatildigimi hissetim gezmeye gitmistim ve sormadi ben anlattim icime bi his geldi sadece ve 2 hafta sonra ayrildik hemen baska birini buldu yani benimleykende onla birlikteymis yada aklindan gönlünden gecmis kadin hisseder diyorum ben

Eski işyerimde 1 yıl boyunca her gün işverenim beni evden alıp eve bıraktı, saçım da düşmüştür parfümüm de sinmiştir arabasına ama hiç sevişmedik
Burdaki yorumları okuyunca diyorum ki ben başka bir dünyada yaşıyorum herhalde...
Yani özetle eşiniz arkadaşını durağa bırakabilir, insanlıktır bu, altında art niyet aramayın, başka sorunlar varsa o ayrı tabi.

Valla şimdi binen kişiden kişiye değişir insanların içini bilemeyiz olmaz olmaz dersin bi bakıverirsin olmaz dediklerin olur ben hiç bişeye şaşırmıyorum çünkü. Şu saatten sonra ne yapılabilir onu düşünmek lazım bir gün değil iki gün değil her gün duraga bırakıyor eşin olmasa yanmıştı kız o zaman ah yazık diyip üzülelim o zaman

Ne gerek var kıskanmaya. İş arkadaşını durağa kadar bırakıyor. Farzedinki siz bi erkek arkadaşınızı bırakıyorsunuz. Eşime güveniyorum ama diye bir cümle olmaz. Güveniyorsanız şüpheye düşmeyin. Yasaklar her zaman çekicidir. Güvensizlikle eşinizi sıkmayın.

Ben olsam kızı bırakmasına izin vermezdim zaten kıskancım.Benim nişanlımda eltimi işe bırakıyor yiğenini kreşe bırakıyor ordan işe gidiyor.Kardeşi vardiyalı çalışıyor akşamcı olduğunda benimki bırakıyor bir hafta kardeşi bırakıyor.Ben de dedim bu ne sen evlenince de mi bırakacaksın dedim biraz trip yaptım.Sonra elti adayım ehliyete yaZıldı :))

Napayım buraları okuya okuya paranoya oldum

Esim eski okulunda ikrn yol ustunde oturan bayan arkadasi alir oyle giderlerdi. Biraz sordum kimdir nedir bir sey demedim. Eve davet et tanisalim dedim. Yemege davet etti. Konustuk tanistik. Esim ilgili bir insan. Birinin uzgun oldugunu gorsun kadin erkek fark etmez hemen sorar ilgilenir. O donem bu bayan erkek arkadasindan ayrildi. Eve gelince 'uzgun gordum sordum anlatti ayrilmislar falan dedi'. Sen cok ilgili olma ilgileniyorsun sanar yanlis anlar bak dedim. Acik net konusuruz her seyi eaimle. Tamam dikkat ederim dedi. Bayani evinize davet edin tanisin. Niye surekli suphe art niyetle yasayasiniz? Bende ayni yerde calistigim erkek arkadaslarla gider gelirdim. Esim laf soz olur derdi. Tanistirdim hepsiyle. Simdi su hocayla geldim diyorum. Sag olsun birakmis diyor:)) onun bana yaptigini ona yapmadim. Tabiki arkadasinla gidebilirsin dedim. Acik acik konusun derim ben.

Bence zaten konu sahibinin düşüncesi eşim beni aldatamaz yapamaz değil eğer böyle birşey varsa ya haberim olmazsa ya ben salak yerine konuluyorsam?
Tabi ki eğer aldatılıyorsak yolu gösteririz ama aldatıldığından haberi olmayan ve haliyle o yolu gösteremeyen kadınlar napsın en kötüsü de bu olsa gerek

Senelerce iş arkadaşlarım kapımdan aldı yine kapıya kadar bıraktı, bir gün böyle senaryolar yazmadık çok şükür.

Tırnak diyince bir midem bulandi

Belli ki içinize kurt düştü, artık bu meseleyi uzatmak olmaz. Eşinizle açık açık konuşup bir daha Ayşe'yi duraga bırakmanı istemiyorum uygun bir bahane ile kendisine aciklarsin diyin. Gereksiz küslük yapıp eşinizle araniza soğukluk koymayın. Adamın için de birşey yoksa da siz böyle yaptıkça inada bindirebilir. Tam tersi kendisine ilgili davranıp meseleyi cozebilirsiniz bence

Tirnak konusunu canlandiramadim gozumde oraya nasil girebilir ki?
Takma tirnak kullananlar yorumlasin bence ..pek mumkun gelmedi bana

İlla ki eşiniz bırakmak zorunda mı? Yürüsün. Özel şoförlüğünü yapmak zorunda mı? Empati yapsın eşiniz. Siz her gün bir adamı durağa bıraksanız? Millete kahramanlık yapıcak diye sizi üzmesin. Ayy sinir oluyorum

Daha önce kullandınız mı bilmiyorum fakat o muhtemelen bir takma tırnak, ve takma tırnaklar çok çabuk çıkıyo yani içinden zaten bi japon yapıstırıcısı gibi bisey cıkıyor ne kadar kuvvetlı olsalarda 2-3 güne atıyor kendiliğinden, ayse de fark etmemistir muhtemelen, bence eşinizle konusun bu bırakma konusunu gözden gecirimn derim.

Gitsin yürüsün kardeşim içiniz nasil rahat ediyor 2 yildir eşinizin onu birakmasina pes doğrusu. Tamam insanlik yardimlaşma bunlar önemli şeyler ama bi bayan ve bir erkegin bikac defaya mahsus olmadan kossskoca 2 yıl yalniz ayni arabaya binmesi bence cok igrenc bi durum. Bi an önce esinizle konusun almasin arabasina bunu uygun bi dille anlatin yoksa kaş yapayim derken göz çıkarirsiniz. bir erkek ve bir kadinin yalniz oldugu ortamda ücüncü kişi şeytandir bunu unutmayin.

Bence kadinin evli bi erkegin arabasina binmemesi lazim karisini dusunerek. Valla arkadasim aldatilmalar boyle baslamiyor mu zaten? Esini ikna et arabasina bindirmesin artik. İnsanoglu bu seytana uyuveriyor

Denk gelirse, yol üstüyse, acil durumlarda bırakmak teklif edilir veya geç saattir yardımcı olunur hepsi kabul ama her gün taşınmaz ki yahu bir insan da. Hiç hoşlanmam karşısındakini kullanan insanlardan. Yürümek zor geliyorsa bir zahmet yakınlarından bir iş bulsun ya da yakıt parasına ortak olsun. Siz çok mu zenginsiniz? Beni bu yönden ciddi şekilde rahatsız etti bu durum. Ben izin vermezdim eşime birisini özel servis gibi taşımasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…