Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Tırnak çıksa takan kişi farkeder ve çıkartmaya çalışır ordan. Uğraşırken de eşiniz görür ve bilgisi olur konuyla alakalı. Sorduğunuz da anlatır. X in tırnağı kaldı diye.

Arabaya binmesine nasıl göz yumuyorsunuz anlamadım. Kızın sevgilisi de nasıl sorun yapmaz anlamadım şaka gibi.

Kız biniyor arabaya biliyorsunuz. Tırnak çıkması mı sorun?

Ben olsam ne binmesini ne tırnağı dert etmem.

Arabaya binmesini dert edeni de anlarım.

Ama binmesine ok diyip tırnak çıkınca rahatsız olana anlam veremiyorum.

Bence yol ustu bile olsa bir kizin 2 yil boyunca hergun esinizin arabasina binmesi cok anormal buna asla izin vermezdim. Bende calisiyrm ve bir cok is arkasimla ayni guzargahtayiz ne onlar beni arabasina davet eder( hastalik acil eve gecme vs gibi cok ozel bir durum yoksa tabi) ne de ben binerim asla.gerekirse otobusle servisle yuryerek bir sekilde evime giderim ama hergun bir adamin arabasina binmem. 2 yildir esinizin arabasina bindigini soyluyorsunz hos degil bence

Birde esinizin yanina ön koltuga binmeside cok anormal. Cok ihtiyaci var birakilmasi gerekiyorsa arka koltuga oturabilir. Esinizin yanindaki koltukta ne isi var hergun cok.sinir bozucu bir.durum belki tirnagini özellikle birakmistir oraya kemerin yuvasina tirnagin girmesi ilginc geldi bana aranizi bozmak amaciylada yapilmis olabilir (belki cok abarttim ama)dikkat edin derim

Eşin niye durağa bırakıyor? Öyle bir mecburiyeti mi var? Sevgilisi olsa nolacak sevgilisi var dıye eşinize yürümeyeceğinden emin misiniz? İster 10 gunluk evli ol ister 10 yıllık. Bence izin verme eşim rahatsız oluyor bırakamam desin. Çevremdeki insanlar öyle tuhaf şeyler yaşadılar ki yaşamadan ders aldım. Siz illa yaşamayı beklemeyin çevredeki örneklere bakıp önlemınızı alın. Sonra cok üzülürsünüz

Ne münasebet gerçekten anlamıyorum 2 yıl bir evli adam baska kadını alıp durağa bırakıyor sebebi ne mantığı ne saçmalık baska bişey değil birçok hikâye gördüm duydum sık bir araya gelip şeytana uyuyor insanlar, eşiniz kendine gelsin birdaha boyle gereksiz saçma birşey yapmasina musade etmeyin. O kadın da az yesin kendine bir araba alsın sizin kocaniz onun şoförü değil!

Oha ya zihniyetlere bak. Hergün iş arkadaşınızın arabasına binince ne oluyor ne geçiyor o pis zihniyetlerinizden??? Kocalarınız bu dünyadaki tek erkek mi bulunmaz hint kumaşımı??? Biride demişki öne oturması ne demek arkaya binseydi nezaket kurallarından bile bi haber kocişimciler (!) var.

Kocasına güvenmeyip karşı tarafa suç atanlar o güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin. Kimseyi de o bozuk zihniyetlerinizle yargılamayın. İstemiyorsanız kocanız size gelip ( çok güveniyorsunuz ya kocalarınız çok temiz ya kesin haberiniz olacak ve diyecektir ben bu kızdan rahatsız oluyorum nasıl arabaya binmemesini sağlarım diye (!) ) ozaman uygun bi dille söylenir.

Burada arkadaşlarının arabasına binen kadınlara yapmaya çalıştığınız ithamlar sizin hemcinslerinizin en büyük düşmanı olduğunuzu gösteriyor. Namus kavramınız o kadar sığ ki çok yazık.

Kocalarınız çok mu yakışıklı bulunmaz hint kumaşı mı deniyor ama burada sürekli konu açılıyor kocasının iş arkadaşıyla kendisini aldattığını söyleyen kadınlar tarafından.. Yani onların kocaları da Brad Pitt değildi heralde ama oluyor işte bu olaylar.

Bu konuda hassas olmak kadın düşmanlığı değil nerden bilsin kadın karşıdaki kadının nasıl biri olduğunu? Aklını kurcalıyor işte insanların..
Kocası tarafından en yakın arkadaşıyla ya da sürekli ev'e gidip gelen komşuyla
aldatılan kadınlar varken tüm kadınlar işinde gücünde ekmeğinde siz kocalarınıza mukayyet
olun diyerek 'bütün' kadınların melek ilan edilmesini de anlamıyorum.

Böyle durumda al birini vur ötekine koca zaten en büyük şer.fsiz at çöpe ama bu tarz olayda kadının da şer.fsiz olduğu gerçeği değişmiyor.

Çok şükür arabam var ama ben iş arkadaşımın arabasına binerim o da benimkine biner.niyetini anlarsiniz insanların arabam yoklen binmiştim esini de tanırdım arkadaşımın santım böyle bişey söylense çok kırılırdım

Galiba sürekli abuk subuk aldatma hikayeleri okumaktan, görmekten algılarımız iyiden iyiye bozuldu.
Artık eşlerimize, iş arkadaşlarımıza bile güvenimiz yok.
Zira herkes aldatma olayında taraf olarak bulunabilir. Bu düşünce hastalıklı gibi duruyor buradan bakınca.

Uuuu criminal bir olay.
bence o kiz o tirnagi kemerin kitlenmesi gereken yere bilerek soktu.
boylelikle sen arabaya bindiginde kemerini baglayamayip tirnagi farkedecek kocanla tartisacaktin.
bu sirada kiz esinin moralinin bozuklugundan faydalanip esine teselli verip iyi kiz huzur veren kiz gibi gorunup esinin ilgisini cekecekti..

himmmm burnuma kotu kokular geliiiyeeeaahh.

Nietzche’nin bire sözü var. Mutlak değerler her zaman patolojiktir, güvensizlik , itiraz, kaçamak sağlık belirtisidir diyor adam. Kayıtsız şartsız güvenin diyor ya bazı hanımlar, işte o normal değil.
Yani bi şeyden şüphe duymak değil, duymamak patolojiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…