Kocalarını gözü kayar maazallah sonra ne yaparlar tabi ki arabaya binen kızı suçlarlar o arabaya binmese kocası onu aldatmazdı :) bilimsel bir tesbit bu k.k da bilmiyon mu
Kizi arabasina alip duraga birakmasi gayet normalken kiz8n arabada tirnaginin dusmesimi normal degil bu ilk dusundugum 2.si Tirnagin o kiza ait oldugunu nerden biliyoruz acaba..esinize guveniniz tam olabilir ama gozunuz ustunde olsun yinede şüpheniz varsa üstune gidin.Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Kocanin suçu yok hanimefendi ...bagladi belki adami ,ne bileyim tehdit etti inanmam yani ...erkek hiç yaparmi ?
Kadının ne cürretle ne yüzle utanmadan karşısına çıktıİlaç atıp bayıltan bile vardır adamları :)))))) Şaka bir yana evli adamlara kanca atan birçok hemcinsim var evet huylanmakta haklı kadınlar ama her kadın da bunu yapmıyor bunun farkına varıp her kocasıyla aynı işyerinde bulunan kadına aynı gözle bakmasalar keşke ben bekarım evli biriyle birlikte olan çok yakın bir arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim mesela sanki o günaha ben de ortak oluyormuşum gibi hissettim. Tabi ki en büyük suç adam da ama arkadaşımın kadına ayrılsınlar diye yaptığı işkencelere de asla göz yumamam .Allah böyle insanları islah etsin inşallah
Sen en temiz tarafıyla bakmaya çalışıyorsun ama insanlar maalesef öyle değil kıza insan değil sözleri tabi hakaret boyutunda onları okumadm ama bana göre her gün evli adamın arabasına binmek doğru ve uygun değil bende eşi olsam rahatsız olurdum çok güvenmek yersiz geliyor bana . Valla şöyle diyim ben bir adamın sevgilsinin aynı zamanda kardeşiyle de birlikte olduğuna sahit olmuş biriyim kaldı ki ortalıkta baba bile kızına neler yapıyor her gün görüyoruz şimdi birbirine nikah düşebilecek iki insanın her gün böyle bişeyde bulunması ne kadar normal karşılanabilir tartışılırçelişmiyorum ben evli adamdan zarar gelmez diye düşünürün diyorum. ille iş arkadaşına ima edilmesine anlam veremiyorum. kadın erkek arkadaş olamaz mı? adam başka şeyler karıştırıyor belki de.
ben benim bakış açımı dile getirdim evli iş arkadaşımı arkadaş olarak görürüm. sırf arabasıyla bırakıyor diye kızın insan olmadığını yazmışlar. kaldı ki tırnak kıza ait olsa zaten sorun yok. gizli saklı bir durum yok ortada.
ben böyle düşünüyorum evli iş arkadaşlarım hakkında adamlarınız nasıl düşünüyor bilemem.
Kadının ne cürretle ne yüzle utanmadan karşısına çıktı
Oh çok iyi olmuş dahada beter olsunlar inşallaaaahhVallahi adamın karısıyla aynı yatakta yattığını öğrenip adama dünyayı dar etmişti ve bide bana anlatıyor marifet gibi kadının karşısına çıkmadı ama varlığını hissettiriyordu yani bir şekilde he bu arada aynı işyerinde çalışıyorlardı çalışıyorlardı diyorum çünkü ikisini de kovmuşlar işten en son duyduğum Allah çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?