Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

bence Ayşe Fatma farketmez, ben olsam valla eşimin başka bir kadını arabayla durağa bırakmasını istemezdim.

Tırnağın Ayşe'ye ait olduğundan emin miyiz?

Belki Ayşe'nin değil

Kocalarını gözü kayar maazallah sonra ne yaparlar tabi ki arabaya binen kızı suçlarlar o arabaya binmese kocası onu aldatmazdı :) bilimsel bir tesbit bu k.k da bilmiyon mu

Kocanin suçu yok hanimefendi ...bagladi belki adami ,ne bileyim tehdit etti inanmam yani ...erkek hiç yaparmi ?

En başından hataniz var o kadar olağan hale gelmiş ki eşinizin Ayşe'yi bırakması aysenindir diyecek kıvamda... Eşiniz kızın özel şoförü mu ki her zaman her zaman bırakıyor evine... Acil bir durum olur ,çok yağmur yağar falan anlarim... Yapacak adam yapar eder diye sadece erkeklere sınırsız özgüven ve özgürlük veriyorsunuz... Aynı konumda siz olsanız eşiniz buna ne kadar müsade edecek acaba... Buradaki bazı bayanlara şunu söyleyeyim geri kafalilik olarak da adlandirabilirsiniz belki o beğenmediğiniz kim kapar dediğiniz kocaları havada kapacak kızlar var... Çünkü yeni gelen nesil hazirci bı nesil,hazır olmuş adam daha işlerine geliyor ... Adam olsun da aldatmasin diyeceksiniz ,o kızlar en iffetlisini de çevirir emin olun... Konu sahibi bence artık yavaş yavaş kesin ayağını kizin... Burda ne konular gördük ,insallah eşiniz size sadıktır ve sandiginiz ya da korktuğunuz gibi birşey olmamıştır...

Kizi arabasina alip duraga birakmasi gayet normalken kiz8n arabada tirnaginin dusmesimi normal degil bu ilk dusundugum 2.si Tirnagin o kiza ait oldugunu nerden biliyoruz acaba..esinize guveniniz tam olabilir ama gozunuz ustunde olsun yinede şüpheniz varsa üstune gidin.

Tam olarak cikissa o takma tirnak parca ise protez bir de takma tirnak düşünce insan farketmez bile protez çıkarmak baya zordur bence büyütmenin sonra kıskanç kadin oluyoruz

Kimin tırnağı bilmem ama oraya düşmesi zor bence kasıtlı olarak bırakılmış olabilir sizin görmeniz için

Kocanin suçu yok hanimefendi ...bagladi belki adami ,ne bileyim tehdit etti inanmam yani ...erkek hiç yaparmi ?

İlaç atıp bayıltan bile vardır adamları :)))))) Şaka bir yana evli adamlara kanca atan birçok hemcinsim var evet huylanmakta haklı kadınlar ama her kadın da bunu yapmıyor bunun farkına varıp her kocasıyla aynı işyerinde bulunan kadına aynı gözle bakmasalar keşke ben bekarım evli biriyle birlikte olan çok yakın bir arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim mesela sanki o günaha ben de ortak oluyormuşum gibi hissettim. Tabi ki en büyük suç adam da ama arkadaşımın kadına ayrılsınlar diye yaptığı işkencelere de asla göz yumamam .Allah böyle insanları islah etsin inşallah

Bu ara ne çok "kocam ve kadın iş arkadaşı" diye konu açılıyor ?! İlginç !

Esinin arabasına binen kişinin kim olduğunu biliyorsun .tırnak da emniyet kemerini takarken kırılmış olabilir . Herşey bu kadar açıkken neden adamı darlamayı düşünüyorsun ?

Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi.

Normal değil işte..

Bence yol acmayin hepimiz biliyoruz kocaniz bunu yapmaz ama yine sizin dediginiz gibi.eşegin kulagina karpuz suyu kacirmayin belki kocaniz tartistiginizi kiza soylucek ve kiz da.kendini bisey sanmaya baslicak ortada hicbirsey yokken boyle yapmayin bence guzelce hazirlanin herzamankinden daha guzel olun kocaniza guzel bir sofra hazirlayin ve sanki hayatinizda hic ayşenin olmadigini varsayin onun yuzunden kocaniza tavir yapmayin tam tersi ona guven verin biliyorum sen boyle bisey yapmasin ama diyerek soze baslayin sakin 3. Kisiler icin huzursuz olmayin

Kadının ne cürretle ne yüzle utanmadan karşısına çıktı

Bir gün önceden güneş gözlüğünü arabaya koy sabah onu arıyor bahanesi ile ses kayıt cihazı sakla. Ne olduğu ortaya çıkar.

Tabi ki yapan her türlü yapar. Bunun arabası iş yerisi bilmem nesi yok. Evet eyvallah iş adamın karakterinde bitiyor ama, yapan her zaman her yerde yapar diyerek de o rahatlığı veremem kimseye. Samimi olmakla olmamak arasındaki ince çizgi mesafe korunmalı. Bu konuda rahat olan bunu sorun etmeyen kadınlar sorun eden kadınlara neden bu kadar takılıyor anlamış değilim. Onun ilişkisi karar onun? Tercih ve düşünce meselesi.
Madem eşlerimiz bu konularda kafa yormayacak kadar önemsiz ve dünyada tek bir Koca yok, ayrılınca ya da aldatılınca tek celse de boşanın. Hiç dert etmeyin. Etrafınıza da bir bakın. Siz masum insanlar olabilirsiniz ama genel olarak aldatılan yani tercih edilen kişi en yakın arkadaş ya da iş arkadaşı genelde. İnsanlar huylanmakta haklı.

Kizin bindigini bilmiyor olsaniz tepkinizi anlarim ama biliyormussunuz yersiz olmus.
Gorunuse gore sorun zaten tirnak degil siz genel olarak duraga birakmasindan rahatsizsiniz ki bence de haklisiniz.

Sen en temiz tarafıyla bakmaya çalışıyorsun ama insanlar maalesef öyle değil kıza insan değil sözleri tabi hakaret boyutunda onları okumadm ama bana göre her gün evli adamın arabasına binmek doğru ve uygun değil bende eşi olsam rahatsız olurdum çok güvenmek yersiz geliyor bana . Valla şöyle diyim ben bir adamın sevgilsinin aynı zamanda kardeşiyle de birlikte olduğuna sahit olmuş biriyim kaldı ki ortalıkta baba bile kızına neler yapıyor her gün görüyoruz şimdi birbirine nikah düşebilecek iki insanın her gün böyle bişeyde bulunması ne kadar normal karşılanabilir tartışılır

Kadının ne cürretle ne yüzle utanmadan karşısına çıktı

Vallahi adamın karısıyla aynı yatakta yattığını öğrenip adama dünyayı dar etmişti ve bide bana anlatıyor marifet gibi kadının karşısına çıkmadı ama varlığını hissettiriyordu yani bir şekilde he bu arada aynı işyerinde çalışıyorlardı çalışıyorlardı diyorum çünkü ikisini de kovmuşlar işten en son duyduğum Allah çok büyük

eşinizi suçlayacak bişi goremedım magdem ızın verdığınız bırakmasına çamaşır çıkmadıysa sorun yok...

Durağa bırakmasında bir şey yok ki, ona da eleştiri yapılmış da. Ben de çalışan bir kadınım ve metroya kadar iş arkadaşımla gidiyorum. Yürüsün bırakın gibi yorumları cidden saçma buldum. Ve evet cidden abartmışsınız, kırılmış belli ki kızın tırnağı inerken. Gereksiz kıskançlık olmuş sizinki

Oh çok iyi olmuş dahada beter olsunlar inşallaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…