Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Amin ..valla evli olup benle ilgilenmeye başlayan bir adam vardı aninda konusmayi kestim... koca yapmayacak bunu bilir bunu soylerim

Bende aynısını düşündüm.. Nihayetinde takarken tırnağı çıktıysa, kendi de kemeri takamaz farkederdi.. Kemeri çıkarırken kırılması düşün ihtimal.. Aman ne dşye binerler elalemin arabasına

Belkide suçu Ayşe’ye atıyor eşin
Nerden biliyorsun tırnağın Ayşe’ye ait olduğu
Öyle komple bir kırmızı tırnak deyince,aklıma kadın değil travesti geldi vallahi
Onlar takma tırnak falan kullanıyorlar ya

İnşallah yanılıyorumdur ama benim içime kötü bir his doğdu .
Artık insanlar o kadar güvenilmez ki kimden ne gelir kim sırtından vurur hiç sezemiyor insan.
Yani ben olsam bilmiyorum heralde o kızla olabildiğince az muhatap olmasını isterdim.
Kadınlar hissediyor buraya konu açtığınıza değecek kadar rahatsızsızsınız belli ki eşinizin ilgisizliğinden.
İçinde olan zaten yapar engel olamazsınız ama siz yine de tedbirinizi alın.
En azından gözü korksun olası bir durumda sonuçlarının ne olacağı kafasına iyice bi yerleşsin.

O adam babam yaşindaydı ....benim yasimda kizi vardi ..cidden ben kimseye guvenmyrm

Benim ki çok yakışıklı karizmatik bir adammış gençken gerçi hala öyle bana göre çok dolu dolu yaşamış hayatı ve zaten home ofis çalışan biri huysuz aksi kaynanam gibi istiyosa yapsın başına gelecekleri çok iyi biliyor

Muhtemelen kemeri takarken kirilmistir. Yani esiniz size gayet samimi ve acik gelmisken bence siz de ona haksizlik etmeyin.

Yazıp yazıp sildim. Ne kadar normal olmayan insanlar toplanmış buraya. Yol üzeri durağa bıraksa ne olur, insanlığınız kıskançlıklarınıza yenik düşüyor.. Tırnağı belli ki sıkışmış ve kırılmış. İç çamaşır gibi muamele ediyorsunuz ama üzülmüyorum hem böyle kendinizi hem de evliliklerinizi yıpratıyorsunuz.

Yersiz trip olmus sonucta arabaya binmesine izin veren sizsiniz. sahsen kizin yerinde olsam kabul etmezdim o ayri konu. Hoslanmadiginiz birini birakmaya izin vermenizde bi tuhaf yani. Muhtemelen takarken kirildi genel olarak evliliginiz guzel gidiyorsa uzerine durmayin bosveren..

Şimdi asıl sorun tırnak acaba Ayşe'nin mi ? Ben olsam ilk işim onun tırnaklarına bakmak olurdu.
Gerçi ben olsam Ayşe her gün arabaya biniyor olmazdı.

arada sırada birakması normal de 2sene az degil ...bahane bulsun ayrica tırnak oraya bilinçli konmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…