Oh çok iyi olmuş dahada beter olsunlar inşallaaaahh
Eskiler boşuna demiyor
İlaç atıp bayıltan bile vardır adamları :)))))) Şaka bir yana evli adamlara kanca atan birçok hemcinsim var evet huylanmakta haklı kadınlar ama her kadın da bunu yapmıyor bunun farkına varıp her kocasıyla aynı işyerinde bulunan kadına aynı gözle bakmasalar keşke ben bekarım evli biriyle birlikte olan çok yakın bir arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim mesela sanki o günaha ben de ortak oluyormuşum gibi hissettim. Tabi ki en büyük suç adam da ama arkadaşımın kadına ayrılsınlar diye yaptığı işkencelere de asla göz yumamam .Allah böyle insanları islah etsin inşallah
Bende aynısını düşündüm.. Nihayetinde takarken tırnağı çıktıysa, kendi de kemeri takamaz farkederdi.. Kemeri çıkarırken kırılması düşün ihtimal.. Aman ne dşye binerler elalemin arabasınaEvet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Tırnağın bir kısmı değil. komple baş parmağının tırnağı. Ve o daracık yere nasıl girdi ben bunu çözemiyorum ?
Paranoyak olup kız bilerek koydu diyeceğim nerdeyse.
Valla yapmayan adam varmı bilmiyorum benim sevgili 50 yaşında ondan bile kıllanıyorum ben senle uğraşamıyorum ikinciyi napıyım yeaaa diyo bideAmin ..valla evli olup benle ilgilenmeye başlayan bir adam vardı aninda konusmayi kestim... koca yapmayacak bunu bilir bunu soylerim
Valla yapmayan adam varmı bilmiyorum benim sevgili 50 yaşında ondan bile kıllanıyorum ben senle uğraşamıyorum ikinciyi napıyım yeaaa diyo bide
O adam babam yaşindaydı ....benim yasimda kizi vardi ..cidden ben kimseye guvenmyrm
Muhtemelen kemeri takarken kirilmistir. Yani esiniz size gayet samimi ve acik gelmisken bence siz de ona haksizlik etmeyin.Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Ah bu Ayşe'ler. Dün de kod adı Ayşe olan bir kız vardı konunun birinde.
Ordaki tırnağı hayal edip midesi bulanan bir tek ben miyim
arada sırada birakması normal de 2sene az degil ...bahane bulsun ayrica tırnak oraya bilinçli konmus olabilirMerhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?