nasıl tahammül ediyorum?ben işveren değilim aynı okulda haftada 3 kere bir araya geldiğim biri.konu neden tuhaf geldi yani neresi arkadaşım?ped koyulması mı benim bunu kafama takmam mı.neden abartmış olayım hepsini anlattım ya nasıl değerlendirirsen değerlendirebilirsin.
Bugün Ped koyan yarın neler koymazAllahım öğretmen mi bunu yapan
Bende cook sabırlıyım ve insanları kıramaktan çook uzak dururum
Ama öyle bi şey olurki dolar dolar birden hiç ummadığımda patlarım
Ben olsam kesin o aynada sırıttığı ı gördüğüm dakka arabayı durdurup in aşağı çabuk derdim
İndirir gazlar giderdim
Dersiniz bitti mi aceleniz vardı vınn gidiceksiniz evinize
Teli de kapatın
Bir iki gün böyle yapın bakalım noluyor. Sorarlarsa öğretmen odasında ileri geri konuşurlarsa cevabınızı verin. Acelem vardı kimseye hesap vermek zorunda değilim diye
Nıye alıyorsun arabana madem kötü biri sende bır tuhafsın
Dersiniz bitti mi aceleniz vardı vınn gidiceksiniz evinize
Teli de kapatın
Bir iki gün böyle yapın bakalım noluyor. Sorarlarsa öğretmen odasında ileri geri konuşurlarsa cevabınızı verin. Acelem vardı kimseye hesap vermek zorunda değilim diye
Siz öğretmensiniz. onca çocukla başa çıkabiliyorsunuz.keşke öğretmenler odasında ileri geri konuşulsa..herkes fıs fıs..herkes herşeyi biliyor ama kimse bir şey bilmiyor gibi.en son okuldakilere de birşeyler uydurduğundan şüphelenmeye başladım evt yazdıkça kızıyorum bu işe
O vakit kadını suçlayacagına sorunu kendınde ara ,kendın geliştir kime nasıl davranman gerektiğini öğren şu aşamada yapman gereken o, yoksa daha çok şeyler basına gelir .aynen tuhafım sanırım ben de,hiçbir çıakrım yok,ondan bir medet ummuyorum,bir iyilik beklemiyorum,aksine kötülük beslediğini düşünüyorum ama yine akıllanmıyorum.
Siz öğretmensiniz. onca çocukla başa çıkabiliyorsunuz.
Kendiniz farkına varın ve lafcı fıs fıs konuşanlardan uzaklaşın. Yanlarına dahi yanaşmayın ve arabanıza almayın.
O vakit kadını suçlayacagına sorunu kendınde ara ,kendın geliştir kime nasıl davranman gerektiğini öğren şu aşamada yapman gereken o, yoksa daha çok şeyler basına gelir .
O vakit kadını suçlayacagına sorunu kendınde ara ,kendın geliştir kime nasıl davranman gerektiğini öğren şu aşamada yapman gereken o, yoksa daha çok şeyler basına gelir .
Aarabada yan cepte pede benzettiği bir şey bulmuş,tarif ediyor hatta biraz da kirliymiş sanırım,buruşturup atmış oraya,yanında da çöp poşeti yine bitmiş bisküvi paketi falan.Aceleyle çıkarıp oraya falan koyduğunu düşündüm dedi.Çok incelemedim alıp çöpe attım dedi.
elbette ben yaptım demez. ama sizin biraz katı olmanızın vakti gelmiş sanırım. böyle iyi niyetinizi kullanmaya çalıştıklarını gördüğünüzde hemen gardınızı almalısınız sonra olan yine size olur. kendi gitsin bundan sonra bir şey söylemek zorunda değilsiniz zaten zamanla araya mesafe koyduğunuzu anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?