Arabama konan "ped"

hepsi tuhaf.okulda üç gün gördüğün biri bildiğin şeytanın vücut bulmuş hali gibi yani sen öyle aktarıyorsun ve hala onu arabana alıp fırsat veriyorsun.şu anlattıklarına bakınca o okulda tek uzak durman gereken kişi ile yakın olmuşsun.

diyorum ki buna mecbur dahi değilsin,niye yapıyorsun? yapma,alma arabana.

Bende cook sabırlıyım ve insanları kıramaktan çook uzak dururum belli bn yanlış anlıyorum derim, biraz daha süzeyim derim
Ama öyle bi şey olurki dolar dolar birden hiç ummadığımda patlarım
Ben olsam kesin o aynada sırıttığı ı gördüğüm dakka arabayı durdurup in aşağı çabuk derdim
İndirir gazlar giderdim

Dersiniz bitti mi aceleniz vardı vınn gidiceksiniz evinize
Teli de kapatın
Bir iki gün böyle yapın bakalım noluyor. Sorarlarsa öğretmen odasında ileri geri konuşurlarsa cevabınızı verin. Acelem vardı kimseye hesap vermek zorunda değilim diye

aynen ya,birikiyorum sonra yanlış bir yerde patlıyorum ben de haklıyken haksız duruma düşmek oluyo bu da işte
o an aynada görünce arkada ne sırıtıyosun dedim,ama arabadan aşağı indirsem yeriymiş.
zaten onu da düşündüm,birdahaki dedikodusunda arabayı sağa çekip in aşağı diyeceğim.geçen hafta götürmedim arabayı bu hafta da tatil oldu..

keşke öğretmenler odasında ileri geri konuşulsa..herkes fıs fıs..herkes herşeyi biliyor ama kimse bir şey bilmiyor gibi.en son okuldakilere de birşeyler uydurduğundan şüphelenmeye başladım evt yazdıkça kızıyorum bu işe

Nıye alıyorsun arabana madem kötü biri sende bır tuhafsın

aynen tuhafım sanırım ben de,hiçbir çıakrım yok,ondan bir medet ummuyorum,bir iyilik beklemiyorum,aksine kötülük beslediğini düşünüyorum ama yine akıllanmıyorum.

benden önce dersi bitiyor,1 ders bizi bekliyor.tenefüste inmezsem aşağı arıyor.neyseki haftada bir gün diye sabrettim.doğru diyorsun arkadaşım yüzümü kızartıp teli kapatıp uçup gitmek.madem onun yüzü kızarmıyor..zaten bu gidişle kötü olucam ben..

Siz öğretmensiniz. onca çocukla başa çıkabiliyorsunuz.
Kendiniz farkına varın ve lafcı fıs fıs konuşanlardan uzaklaşın. Yanlarına dahi yanaşmayın ve arabanıza almayın.

aynen tuhafım sanırım ben de,hiçbir çıakrım yok,ondan bir medet ummuyorum,bir iyilik beklemiyorum,aksine kötülük beslediğini düşünüyorum ama yine akıllanmıyorum.
O vakit kadını suçlayacagına sorunu kendınde ara ,kendın geliştir kime nasıl davranman gerektiğini öğren şu aşamada yapman gereken o, yoksa daha çok şeyler basına gelir .

Siz öğretmensiniz. onca çocukla başa çıkabiliyorsunuz.
Kendiniz farkına varın ve lafcı fıs fıs konuşanlardan uzaklaşın. Yanlarına dahi yanaşmayın ve arabanıza almayın.

evt insan gücünün farkına varmalıymış araba kullanıp gidiyorum okula ama yine arabamla beni idare ediyor.zaten 2 senedir kiminle geliyorsa okula,artık o arabalara binemiyor.kimbilir neler yaptı diye düşünmeden edemiyor insan..
korkum yalnız kalmaktı sadece ve kötü bilinmek.ama insan neyden korkuyorsa o başına geliyormuş demekki..

O vakit kadını suçlayacagına sorunu kendınde ara ,kendın geliştir kime nasıl davranman gerektiğini öğren şu aşamada yapman gereken o, yoksa daha çok şeyler basına gelir .

kendini geliştir demen biraz ağır olmuş arkadaşım,sen "siz olsanız ne yapardınız " diye kadınların olduğu foruma böyle bir konu açmamdan bunu mu çıkarıyorsun sen..bütün konulara kendini geliştir diye yazıyorsun o vakit sen,,ki ne alakası var.

Kusura bakmayın ama bir öğretmen olarak nasıl bu şekilde pasif davranıyorsunuz, nasıl kendinizi ifade edemiyorsunuz anlamıyorum.
siz kim bilir kaç tane çocuk yetiştiriyorsunuz, kaç bireyin hayatına dokunuyorsunuz...
ama maalesef kendinizi bu konuda hiç geliştirememişsiniz
ne demek yalnız kalmak ve çevre tarafından kötü bilinmek korkusu
siz kendinizi ifade etmezseniz, insanlarla bu korkular yüzünden iletişim kurmazsanız nasıl sağlıklı bir birey olabilirsiniz?
Bilmiyorum öğretmen deyince insan biraz daha kendine güvenen, ayakları üstünde duran, iletişim yönü gelişmiş vs. vs. bir birey bekliyor. Çünkü geleceğimiz gerçekten sizlere emanet
Yazık...

ben böyle şeytani ve pis işler hayatta yapmadığım ve hiç bir kadına hiçbir insana hem de bir öğretmene yakıştıramadığım için kendimi bu alanda hiç geliştirmedim...

elbette ben yaptım demez. ama sizin biraz katı olmanızın vakti gelmiş sanırım. böyle iyi niyetinizi kullanmaya çalıştıklarını gördüğünüzde hemen gardınızı almalısınız sonra olan yine size olur. kendi gitsin bundan sonra bir şey söylemek zorunda değilsiniz zaten zamanla araya mesafe koyduğunuzu anlar

Gerçekten de ped değil prezervatif koysaydı eşinizle aranız şuan ne durumda olurdu?
Bence açıkça söyleyin.
Hatta arabanızda bulduğunuz pedi ve bu nedenle kimseyi arabaya almayacağınızı söyleyin.
Ben olsam bir daha bindirmezdim baksın başının çaresine.

Arabanın içine küçük güvenlik kamerası yerleştir çocuk için taktım de bu kadar basit çok pahalı da değil

Ped olduğuna emin değilsiniz bence, eşiniz de siz de.

evt çalışma hayatında yeni sayılırım,biraz tecrübesizliğime geldi.yapıcı cevabınız için tşk ederim.cvplardan da yola çıkarak bu kişiyi kesinlikle arabama almıyorum,pedi ona sorarsam,bu sefer millete yalan yanlış şeyler söyleyerek intikam alır benden,o benden daha eski okulda,dedikosundan anladığım kadarıyla diliyle herkesi korkutmuş biraz da uzaklaştırmış..zaten insanların onun söylediğine inanmasını da anlamak güç..her ne söylediyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…