Arabama konan "ped"

Arabaya bindiğinde birilerini çekiştirdiğinde sizin cevabınız ne oldu ona ?

Madem sevilmeyen ce dedikoducu biri sizinde onunla görünmeniz hoş değil elbette.

" Sebebini açıklamak istemediğim nedenlerden dolayı bir daha birlikte yolculuk yapmak istemiyorum " dersiniz, olur biter .
İnşaallah arabanızın tekerleklerini söndürmez.

Çöp poşeti içinde miydi ? Abur cubur ambalajlarıda vardı diyorsunuz çünkü.

bunu konusmak yasak forumda, pekde anlamam bu islerden ama
basligi gorunce aklima direk buyu geldi nedense

Diğerleri kimseyi almıyorken siz neden güvenmediğiniz kadını arabanıza alıyorsunuz ki?
bence artık almayın

Büyü mü??böyle bir büyü çeşidi de mi var?
Diğer arkadaştan bilirler diye düşündü galiba o hafta hasta olduğunu biliyoruz arkadaşımın izin alıp gitmişti eve çünkü.

Evet büyü diyen komşular olmuştu bundan 10 sene önce falan, bekardım bende, annem delirmişti

bazı insanlar kötülükten beslenir. bence konuyu hiçççç açma. yavaş yavaş uzaklaş kendisinden. lafına laf katma. ya bu hafta giderken ben eve gitmiyorum de mesela alma arabana. hatta iş ortamında kendisinden şüphelendiğin herkesle iletişimini kes. uzak dur. merhaba merhaba. biz biraz iş arkadaşlığını abartıyoruz sonuçta işyeri orası. ben gayet uzak mesafeli olmaktan yanayım. konuşulanı duyma Allaha havale et. eğer dedikodun yapılıyorsa sana ulaşılamadığı içindir seni kendilerinden yukarda gördükleri içindir.

Ped olsa kokar gibi.. Belki buruşturulmuş pis bir kağıt yada mendildir, ama her ne olursa olsun nahoş bir durum.. Eşiniz keşke bi poşete koyup size verseydi, sizde iş arkadaşınıza bişeylerini arabada unutmuşsun deyip eline tutuştururdunuz.. Öyle milletin içinde değil, yalnızken.. Öyleleri yüzlü çıkıp inkar eder sonra..

ben böyle bir şey yaşasam ve kimin yaptığından da az çok emin olsam bir daha o kişiyi arabama asla almam. açık açık seni istemiyorum denmez ama birkaç bahaneyle geçiştirilir mesela bugün şuraya uğramam lazım acelem var ya da başka yoldan gidicem bir işim var gibi. bir süre sonra zaten aptal değil, istenmediğini anlar o da yanaşmaz. niye elalemin kadını için kendini üzüyorsun, niye kendini mecbur hissediyosun ki bu kadına karşı? böyleleri sen aranı iyi tutsan da arkandan yine konuşur. yani sakın böylesi için kendini iyi geçinmeye mecbur hissetme.

sen.enayi misin.niye yapiyosun.bu iyiligi? sana.sinjrlendim konu sahibi!!

Bi poşet mi hemde kullanılmış mı??
Öyyyğk o neymiş

Arabanı çöp konteynırına çeviren insanlara "hayır" deme vakti gelmiş.

Kesinlikle sorma. Ben olsam ya bugun seni alamıcam der giderim. Ama sen söyleyemem dersen drrsten hızlıca çık ögretmenler odasına uğramadan arabaya git. Hemen çikarsan olur biter. Ararsa canım biraz aceleyle çıktım de. Tabi arabayı da uygun bir yere bırak ve kaban çanta vs 1 ders önce herşeyi arabaya koy. Ne diyecek diye düşünme, kadını herkes bilir.

Her sayfayı okumadığım için bilmiyorum söylendi mi ama ben diğer öğretmenlerin sizden yüz çevirmesine takıldım. Bu kişi arabanızda başkasının dedikodusunu nasıl yaptıysa sizin hakkınızda da başka birine "asianzade senin için neler dedi bilsen" demiş belli ki. Sonuçta arabaya aldığınızı herkes biliyor ona inanacaklardır. Siz de kendinizi geri çekiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu yüzden sizinle ilgili pek fikre sahip değiller ve inanmaları daha kolaylaşıyor. Öncelikle ben olsam kesin ve net şekilde arabama artık binmesini istemediğimi, konuşma ve tavırlarından rahatsız olduğumu söylerim. Sonra da o sırıtarak anlattığı her kim ise ona gider ve durumu anlatırım. Kendine dikkat et ben hiç güvenmiyorum arama da bu yüzden mesafe koydum derim. Böylece aralarında en az 1 dürüst kişinin bulunduğunu anlarlar.

Ben istemicem ve arabama binecek öyle mi.
Bana da siz garip geldiniz.
İstemediginiz insani arabanıza almayın.
Yumuşak yüzlülük sert dillilik vs bunlara gerek yok bir daha arabama binme diyeceksiniz bitecek.
Siz şoför koltuğuna oturup arka kapıları kilitleyin. Sizi istemiyorum deyin gidin.

Canım at başından rahatla, ben öyle yaptım valla uzak durmak lazım ne çekinicen hayat senin hayatın onlar sadece kendilerini düşünüyor ben de sadece menfaatimi düşünürüm öyle bir durumda gerisi yansın.... senin binmeni istemiyorum diyeceksin acemiyim de başkasının binmesini hoşlanmıyorum de ya da iyi olan arkadaşla konuş birlik yapın ped koyulmasından eşim yıkamacıya rezil olmuş kimseyi almak istemiyorum diye arkadaş sana destek çıksın sonra tekraar biner oda anlar sen kıramıyosun diye ben olsam direk söylerdim bak yazıyım diye ne hale geldim kıymetinide bil ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…