Arabama konan "ped"

Arabanın içine küçük güvenlik kamerası yerleştir çocuk için taktım de bu kadar basit çok pahalı da değil

evt ama koymaya değer mi bilmiyorum zaten iç dünyası belli zararlı biri gibi duruyor.bu sefer bir de eşim üstüne alınmasın kamerayı..:)

Madem sorgulama yapmaya ve hayır demeye cekınen bırısınız, Bayana daha onceden soyleyın.. Ben suraya gıdecegım bekleme sunu yapacagım bekleme dıye dıye onu ıstemedıgınızı hıssettırın.. O kadar kotu oldugunu dusundugunuz bırını yalnız kalma korkusuyla yanınızda tasımanızın ne anlamı var.. Yalnız kalın daha ıyı..

Bence cok dogru bir çözüm.Konu sahibi direkt bunu dese kimsenin birsey demeye hakki yok.Ben de zamaninda oyle pis bir ortamda calistim pis derken sorunlu tiplerin dedikoducu tiplerin oldugu ve tavrim cok sertti.Sert durup gerekirse biriki kisiyle takistim ve uzak durdum.Sonuc kimse bulasamadi ha dedikodu olsun olmasin umrumda olmadi isimi yaptim çektim gittim azcik cazgir olmak lazım kaba tabirle..Laf soyleyenin lafini tikayacaksin agzina kibar olmak iyi insan olmak olmuyor bazen..

Bir de onlara çocuk mu emanet ediyoruz biz, nesil mi yetiştiriyorlar yani.. Yazık

Aaaaa
Hayatımda okuduğum en psikopatça şey.
Ne hasta ruhlu insanlar var.

Öğretmen mi bu insan bir de, nasıl çıkardı attı onu oraya, kafamda canlandıramıyorum özellikle attı heralde, yani arabada çıkaramaz heralde, okulda wc de çıkardı yanında getirdi attı arabaya öýyyyyk

aynen arkadaşım..biraz daha dişli olucam artk..kimseye yaranamıyor iyi insan..bir kaç kişi de yediği naneyi duyarsa yani söyliycem bunu ben de.içim şişti çünkü ben düşüneceğime o düşünsün.birdaha da bana bulaşmaya kalkmaz ders olur hem.insana sırf 10 dk yol yürümemek için çıkarcılık gözetmeyi huy haline getirmez bidaha.yalnızlığı bu ortamda tercih ediyorum artık.

aynen,1 dersi boş beni bekliyorya hazırlık yapmış demek ki bisküvi çubuk kraker paketlerini de koymuş yanına.herhalde bi süs vermeye çalışmış nerdeyse.

ya ben bu camiada neler duymadim ki sevmedigi meslektasini wc ye kilitleyen mi ararsin başkasınin montunu boyayan mi ararsin nasilsin dedin diye sen bana bunu nasil sorarsin iyi olmak zorundamiyim diyen ve sonradan akil sagliginin yerinde olmadigini ogrendigin kisileri mi ararsin of ki ne of..üstüne bindigi arabaya ped koyan cikti

bencede hıc bırsey sormadan bırdaha o kadını arabanıza almayın. terbıyesızlıktır bu!

parasını verdi ya artık ne istersem yapabilirim dedi herhalde

ahh ah daha neler görecek duyacağım bakalım.bu meslek grubundan herşeyi bekliyorum artık..kimse birbirini çekemiyor

aynen,1 dersi boş beni bekliyorya hazırlık yapmış demek ki bisküvi çubuk kraker paketlerini de koymuş yanına.herhalde bi süs vermeye çalışmış nerdeyse.

Amaç ne ki? Benden bilirler diye düşünmüş olması lazım yani, bizimde kapıya bir poşet kullanılmış ped bırakmıştı birileri, kimdir neden yaptı anlayamadık büyü falan diyenler olmuştu tövbe Yarabbim

Büyü mü??böyle bir büyü çeşidi de mi var?
Diğer arkadaştan bilirler diye düşündü galiba o hafta hasta olduğunu biliyoruz arkadaşımın izin alıp gitmişti eve çünkü.

Sırf bu yüzden okulundan tayin isteyemiyorum, o kadar kötü okul ortamları duydum ki tayin fobisi oldu bende.

ya iş hayatı bu kadar bozuldu mu cidden
hemde eğitimciler öyle mi
çok üzücü çok vahim..

nefret ettiğiniz ortamı nefret edilesi hale getiren en çok karıştıran kişiyi arabanıza alırsanız belli sonuçları olacaktır.... bu konuyu gündeme getirirseni de vah halinize... bence şimdiden atanma dilekçenizi verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…