Arabanın içine küçük güvenlik kamerası yerleştir çocuk için taktım de bu kadar basit çok pahalı da değil
Bence cok dogru bir çözüm.Konu sahibi direkt bunu dese kimsenin birsey demeye hakki yok.Ben de zamaninda oyle pis bir ortamda calistim pis derken sorunlu tiplerin dedikoducu tiplerin oldugu ve tavrim cok sertti.Sert durup gerekirse biriki kisiyle takistim ve uzak durdum.Sonuc kimse bulasamadi ha dedikodu olsun olmasin umrumda olmadi isimi yaptim çektim gittim azcik cazgir olmak lazım kaba tabirle..Laf soyleyenin lafini tikayacaksin agzina kibar olmak iyi insan olmak olmuyor bazen..Gerçekten de ped değil prezervatif koysaydı eşinizle aranız şuan ne durumda olurdu?
Bence açıkça söyleyin.
Hatta arabanızda bulduğunuz pedi ve bu nedenle kimseyi arabaya almayacağınızı söyleyin.
Ben olsam bir daha bindirmezdim baksın başının çaresine.
Bir de onlara çocuk mu emanet ediyoruz biz, nesil mi yetiştiriyorlar yani.. Yazıkeşim de öyle söyledi,dur bakalım şimdi,aynı devam et bak bakalım.
kadesa aynen arkadaşım cadı kazanı gibi..arkadaştan zuak durucam evt ama öyle bir yer ki yalnız kalmaktan ve dediğim gibi kin tutup arkamdan iş çevirmesinden korkuyorum.
Bence cok dogru bir çözüm.Konu sahibi direkt bunu dese kimsenin birsey demeye hakki yok.Ben de zamaninda oyle pis bir ortamda calistim pis derken sorunlu tiplerin dedikoducu tiplerin oldugu ve tavrim cok sertti.Sert durup gerekirse biriki kisiyle takistim ve uzak durdum.Sonuc kimse bulasamadi ha dedikodu olsun olmasin umrumda olmadi isimi yaptim çektim gittim azcik cazgir olmak lazım kaba tabirle..Laf soyleyenin lafini tikayacaksin agzina kibar olmak iyi insan olmak olmuyor bazen..
Öğretmen mi bu insan bir de, nasıl çıkardı attı onu oraya, kafamda canlandıramıyorum özellikle attı heralde, yani arabada çıkaramaz heralde, okulda wc de çıkardı yanında getirdi attı arabaya öýyyyyk
Ben olsam suratına atarım. Okul mokul dinlemem.
ya ben bu camiada neler duymadim ki sevmedigi meslektasini wc ye kilitleyen mi ararsin başkasınin montunu boyayan mi ararsin nasilsin dedin diye sen bana bunu nasil sorarsin iyi olmak zorundamiyim diyen ve sonradan akil sagliginin yerinde olmadigini ogrendigin kisileri mi ararsin of ki ne of..üstüne bindigi arabaya ped koyan cikti
ya ben bu camiada neler duymadim ki sevmedigi meslektasini wc ye kilitleyen mi ararsin başkasınin montunu boyayan mi ararsin nasilsin dedin diye sen bana bunu nasil sorarsin iyi olmak zorundamiyim diyen ve sonradan akil sagliginin yerinde olmadigini ogrendigin kisileri mi ararsin of ki ne of..üstüne bindigi arabaya ped koyan cikti
aynen,1 dersi boş beni bekliyorya hazırlık yapmış demek ki bisküvi çubuk kraker paketlerini de koymuş yanına.herhalde bi süs vermeye çalışmış nerdeyse.
Amaç ne ki? Benden bilirler diye düşünmüş olması lazım yani, bizimde kapıya bir poşet kullanılmış ped bırakmıştı birileri, kimdir neden yaptı anlayamadık büyü falan diyenler olmuştu tövbe Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?