Arabama konan "ped"

Çok net yapacağınız şey. "Geçen gün arabada ped buldum,ne kadar utanmaz,ahlaksız bir insanmış bırakan ben hayret ettim"diyeceksiniz ortaya,hatta mümkünse öğretmenler odasında herkesin içinde söyleyeceksiniz bunu. Kim yaptıysa utanır belki. Utanmasa bile bir daha cesaret edemez,ortalıkta söylediğiniz için.

Başkasının arabasına binmekten işte bu yüzden nefret ederim.
Başkaaını arabaya almakla alakalı sorunum yoktu ta ki çöplerini kapı ceplerine koyup, sigaralarıyla koltuğu yakana kadar.
İnsanlıktan çıkıyoruz emin adımlarla.
Arkadaşlık bu değil yahu olmamalı.
Millet toptan yedi kafayı.

Ya anlamadığım ne yapabilir ki. Dedikodu yapar ters ters bakar en fazla. Neden girdiğiniz ortamda illa bi arkadaşım olmalı asla ve kata yalniz kalmamaliyim diye dusunuyosuniz. Yalniz kalın . isteyen istediğini desin arkanizdan. Zaten yüzünüze söylemeye cesaret edemeyecek kadar kaypak insanlarmış. Neden uzak durmayı biraz kendi halinizde takilmayi denemiyorsunuz. Su vaziyet daha mi iyi simdi

O değil de çok iğrenç değil mi ya arabada kirli ped bulmak
Bence kimseyle muhattap olmayın okulda , alın kitabınızı ve çayınızı elinize oturun bi köşede en güzeli.
Arabanıza da binenlere "Kusura bakma artık arabama başkasını almıyorum " dersiniz.
Dan diye söylemek istemiyorsanız bu daha yumuşak.

Amaan çok tuhaf şaşkınım.. öğretmen eğitimli deriz yuh yaa.. tahsil cehaleti alır...
Kimseyle muhatap olma..

Sizin bunu özellikle sormanizi istiyor olabilir mi? Bazı insan vardır sinsi bi şekilde yapar yapar siz konuşunca olay bi bakarsınız başka bi yerdedir. Belki de yok artık o kadar da olmaz diyebilirsiniz bana ama sizin o aracı eşinizle ortak kullandığınızi biliyor bu bayan..eğer bu ped olayını söylerseniz size "esin seni aldatıyor olmasın" da diyebilir..çok iyi niyetli bulmadım ben bu arkadaşı aile huzurunuzu bile kiskanmis olabilir..uzak durun ped olayını bence açmayın

Arabana almayacaksin sorun bitecek.Hatasını anlarsa ne ala..Yumuşak yuzluyum araba alirim gibi bahane yok çekiniyor musun insanlık vasfını yitirmiş birinden..Arkandan konuşsa sana kin tutsa ne kaybedeceksin..En fazla hayatından bir cöpü temizlemiş olursun...Arabana biniyor cebine para sıkıştırıyor herkes hakkında ileri geri konuyor sen hala iyi hislerim yok diyorsun..bunlar bile iletişimi kesmen için yeterli sebepler.

konusunu aç arabadayken o bayanlar ya geçen gün arabada ped çıktı kim koydu falan diye saydırın sanki başkasıymış gibi

Büyü mü??böyle bir büyü çeşidi de mi var?
Diğer arkadaştan bilirler diye düşündü galiba o hafta hasta olduğunu biliyoruz arkadaşımın izin alıp gitmişti eve çünkü.

Ben de duymuştum bunu ve açıkçası konuyu okur okumaz aklıma ilk o geldi. Ama birileri dallandırıp budaklandırır banı yeriz diye yazamadım.

ya bu ara birkaç kişi durduk yere,ortada bir şey yokken yüzüme bakmıyorlar okulda,şimdi düşünmeye başladım acaba laf mı uyduruyor ileri geri benim hakkımda.(

direk onlara ' hayırdır tavugunuza kışş mı dedim niye suratıma bakmıyorsunuz ne oldu diye ' sorun onlarada azıcık insanlık varsa ne oldugunuz anlatırlar,
şunuda ayrıca ileteyim bütün işyerleri aynı cadı kazanı

Allah im bu nasil bir okul icim daraldi....

Bende tayin isteyecegim ve boyle bir okula dusmekten cok korkuyorum.

Benim su an calistigim okulda kimse kimsenin arkasindan konusmaz dedikodu yapmaz oyle gruplasma yoktur hep beraber yemege gidilir etkinlik yapilir ama yolum cok uzak malesef tayin istemek zorundayim.

Ben sizin yerinizde olsam tek takilirim. Herkesle mesafeli olurum. Kimsenin hakkinda kimseye agzimi acmamda actirmamda.

Arabaniza binse bile bence kimse hakkinda konusturtmayin. Siz onun dedikodusunu yaptigi kisi hakkinda agzinizi acmayin. Gerekirse "Dedikodu oluyor gunaha giriyoruz ben kimsenin arkasindan konusmak istemiyorum" diye uyarin.

Elinizden geldigince arabaniza da almayin. Ondan once cikmaya calisin. Gordugunuzde " aaa bende eve gitmiyordum su yarafta isim vardi" diyin.

Yani kisacasi munasebetinizi en az seviyeyi indirin bu sahisla.

Tek kalmak bu boyle insanlarla yakin olmaktan daha iyidir.

Bu olaydan sonra tamamen farkli bi boyuttayim.kiz ici fesatliktan kir bağlamis,psikolojik sorunlu bir tip.ayni yaslarda oldugumuz icin mi bilmiyorum,bana karsi bir cekememezlik yaşadigini bakislarindan hissediyorum.tamamen sırt ceviremedim yada böyle yapmissin diyemedim anladim ki okulda herkes birbirine son derece hoş görünmeye çalisiyor aslinda bayildiklarindan degil.en nefret ettigim sey.artik bu kızın sacma sapan muhabbetlerinden gercekten biktim ama bir de çirkeflikleriyle ugrasmak istemiyorum.kendisi yüzsüz arsız.haftanin bir günü arabaya biniyor.onda da ayy karnım cok sisti hasta olucam.olamiyorum ya.canim tatli çekiyo falan fişman.ders programimi degistim.kiza bunun lafini etsem biliyorum,esin arabaya kiz attiya getirecek lafi.rezil oldugumla kalicam.en sonunda bir güzel girişicem.o yuzden sustum.Allah'ım sen kotu yarabbim böyle şirret mide bulandirici insanlardan..

Bence sanki ondan şüpheleniyormus gibi değilde başkasından bahsediyorsun gibi ona olayı anlatın ve yüz ifadesine bakın. .birde böyle bir pisliği yapan kimse elbet veririm cezasını bulursam diyin ki kızdiginizi anlasın

Ben de senden farksızım.Ama bu olay sınırını aşan bir olay.Arabana aldığın kişi sayısı belli.Çok net güzelim:ANLAMAYANA ANLATACAKSIN.
^Kızlar geçen hafta arabanın içinde birşeye rastladık eşimle dolayısıyla kimseyi zan altında bırakmamak adına arabama kimseyi bindirmeme kararı aldım.Kesinlikle kişisel algılamayın.Eşime o gördüğü şey içinn!!!! çok mahçup oldum.Ama bu önlemi almak zorundayım!^
BİTTİ.Bu kadar.

Anlamıyor musun?Zaten ses çıkarmayacağını bildiği için yapmış bunu peçete değil telefon değil ki bu PED bırakmış,hadsiz.O bunu yaparken uzun uzun düşünmemiş sen mi düşüneceksin.
Kusura bakma ama ben bunu görmezden gel diyemeyeceğim.Bu konu konuşulmalı o kadınla.

Sorup uğraşma gerizekaliyla. Senin arabana nasil zorla biniuor anlayamadim?? Alma arkadaşım arabana git bin kitle kapilari iceriden, baktin geliyo cami acar kusura bakma işim var de geç. Çokmu zor? Bu nasıl bir terbiyesizlik hayret ettim. Ben olsam parçalardım, ama siz sakin bir yapidasiniz galiba. Konuşmaya bile ttenezzüler etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…