Arabama konan "ped"

Yaptıkları işin hakkını verebilseler keşke amaçları doğruyu öğretmek olması gerekirken bu cirkinlikler ne ayıp Allah yardımcıniz olsun uzak durun bu art niyetlilerden

Aynen öyle.
Hak edene hak ettiğini söylemek lazım.
Böyle şeylerde lafımı sakınmam.
Kimseyi tepemize çıkarmaya gerek yok.

İyyy igrenc ya.Cok tiksinc bi durum.Niye arabana aliyosun ki boyle insanlari.Boylesine nefret ederken

Çok kolay. "Bir daha seni arabama almak istemiyorum" diyeceksin. 6 kelime, 34 harf.
Bence de en dogrusu bu. Ama yapamiyorlar insanlar
Onu yapabilse zaten yarim sayfa olayi anlatmayacak
Ki konu acip sormalarina bile sasiyorum, neden tepki vermiyorsun, kime neden katlanasin?

eşim de ben de böyleyiz,sırtımıza binen çok olur bizim.

arabama almak istemiyorum diycem yada eşim istemiyor diycem evt ama ya şirret biriyse ben herkesi yeni yeni tanıyorum daha 1 sene çalışmadım orda.biri de arabanın lastiklerini patlatmasa demiş,korktum valla :)

evt,birkaç gündür farkettim bunu,hiç sorunum olmayacak insanlar bana tavırlı yaklaşıyor sanki.ondan kaynaklandığını düşünüyorum şimdi,büyük ihtimal ağzımdan laf uyduruyor hasta ruhlu zaten geçen hafta arabayı okula götürmemiştim,niye götürmedim diye mi üstüne alındı da kendince intikam alıyo bilmiyorum ki aklından zoru mu var.evt ben o senin için böyle böyle dedi dediği kişiye de bunu sorucam ve bana yaptığını da anlatıcam.bakalım şaşıracaklar mı?bakalım kimlerin arabasına neler koymuş neler yapmış bi öğrenelim..

Bence patır patır da sıralamayın ağırdan satın konuyu kimle konuşuyorsanız. Başta iyi niyetle yaklaştım ama çok suistimal etti hiç yakıştıramadım bazı hareketleri ona diye başlarsanız hem merak uyandırır hem güven verirsiniz ama saldırır gibi her şeyi ortaya dökerseniz bir derdi var ki sallıyor derler. Sakince, hayal kırıklığına uğramış gibi davranın.

Ben bu çivisi çıkmış dünyaya çocuk getirmiceeğğğmmm

Canım arakadaşına o gün arabama ped koyduğunu gördüm o zaman söylemek istemedim ama canım çok sıkıldı lütfen bidaha arabama binme de.

evt ama koymaya değer mi bilmiyorum zaten iç dünyası belli zararlı biri gibi duruyor.bu sefer bir de eşim üstüne alınmasın kamerayı..:)
Canım o zaman kabalaşmadan eşim arka tarafta bunları bulmuş acaba çantanda bir şey ararken oraya koydun da unuttun mu almayı de . Varsın inkâr etsin aranız açılır belki. Siz öğretmensiniz hakkınızı savunmayı bilmelisiniz

sizi bişey söyleyim mi bu devirde kimseye iyilik yapmıycaksınız.2+2 = 4 benimde arabam var akşma çıkış saati oldumu kendimi dolmuş şöförü gibi hissediyorum.kimseyede hayır diyemiyorum.geçenlerde araba bindiler hanımlar menepozlu yanıyolar açmışlar camı bu soğukta 2 parmak tabi kapatmadan inmişler.akşamınada yağmur şakır şakır yap dol içeriye..nebileyim haberim bile yok arka camın açık oldugundan.sabah işe geliyorum arkadaşın biri el etti durdum kız bir oturdu arkaya paltosu pantulanı ıslandı.aaa burası ıslak dedi allah alllah dedim niye bir baktım cam 2 parmak açık.millet çoook yüzsüz insan kullanmayı çok seviyorlar.şimdi benim ne günahım var
koltuk leş gibi kokuyo.... arabanın için rububetli nemli nemli koltuk lekeli gibi.niye millete iyiylik yaptım.YAPMIYCAKSINNNN SENİ KULLLANIYOLARRR DEVİR DEĞİŞTİ.
desen ne yaptın hiçbirşey öleee kuruyoo kendi kendine.ama hergün benimle gelen arkadaşa bir gün arabam yoktu onunda kaynı almaya geldi bende geleyim dedim BİZ ORDAN GEÇMİYORUZ dedi buda bana kapak oldu.
almayın kimseyi arabanızagerek yok... bence ped olayını anlatın eşimle birbirimize girdik deyin açık açık eşim arabaya kimseyi alamamı istemiyor deyip kestirip atın.bide para vermesi çok aşşalayıcı.ben onun benzin parasını hesaplasam zaten arabayla değil dolmuşla gelirdim.zaten konuşuyordur arkanızdan daha çok konuşur takmayın...yanlız öğretmen grubuda çok laçka söz meclisten dışarııı...

sevmiyosan bence alma mesafeni koy o yaptıysa resmen terbiyesizlik hadi biskuvi kabını anladımda pet hiç olmamış bence

Her okulda ayni tipler mi olur...ben de aynrn bu bahsettigin gibi bi ortami olan bi okula atandim.dedikodunun bini bin para. Anlastigim birkac kafa dengi hocanin disinda kimseyls Merhaba Merhaba dsinda bi muhabbetim yok ve inan iclerine girip dedikodu malzemesi olmaktansa bu sekilde mesafeli ve soguk durmam cok iyi oluyor.daha samimi olup laf sokmaya veya kullanmaya kalktiklari hocalar gibi yapamiyorlar bana.insanlarla aranin bozulmasindan bu kdr cekinme.bence bu mevzuda muhattap dahi olma o hocayla.arabana da alma, bisey derse acik acik gecen gun arabamda boyle bisey bulduktan sonra bu karar aldim kusura bakma de.o kirilmasin bu kirilmasin derken insanlar yuz buluyorlar tepene ckiyolar

İğrenç ya okul mu ruhlar dükkanımı belli değil ne bu böyle ya içi fesat insanlar falan

Bence açık açık ikisinin yanında olayı anlat, bu yüzden ikinizide artık arabama almicam de. Üç kuruş için moralini bozmaya değmez

Ogretmen deyince saygi duyulan , bizden bir tik daha ustte birini hayal etmisimdir hep ama suan hayal kirikligina ugradim resmen

sormatin bence inkar eder birde zararli cikarir sizi boyle bir insan.. arabaniza almayin

öğretmende olsa insanın çevresi başına böyle şeyler gelebiliyor işte geçmiş olsun...

Diğer öğretmenler belki bu tip olaylar yüzünden kimseye arabayla minubuse kadar geçirmeyi bile teklif etmiyorlar demekki.

Sana önerim o kadını gördüğün yerde kalabalık vs hic fark etmez dosdogru yuzune soyle. Arabaya ped bırakmışsın yanında çöpünle beraber senin yüzünden yıkamacıda rezil olduk dersin. Yüzüne dosdoğru söyle.onu da bir daha görmezden gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…