keşke öğretmenler odasında ileri geri konuşulsa..herkes fıs fıs..herkes herşeyi biliyor ama kimse bir şey bilmiyor gibi.en son okuldakilere de birşeyler uydurduğundan şüphelenmeye başladım evt yazdıkça kızıyorum bu işe
evt insan gücünün farkına varmalıymışaraba kullanıp gidiyorum okula ama yine arabamla beni idare ediyor.zaten 2 senedir kiminle geliyorsa okula,artık o arabalara binemiyor.kimbilir neler yaptı diye düşünmeden edemiyor insan..
korkum yalnız kalmaktı sadece ve kötü bilinmek.ama insan neyden korkuyorsa o başına geliyormuş demekki..
Anlamadım yani senin arkandan dedikodu mu çıkarıyor?
Diğer öğretmenler belki bu tip olaylar yüzünden kimseye arabayla minubuse kadar geçirmeyi bile teklif etmiyorlar demekki.
Sana önerim o kadını gördüğün yerde kalabalık vs hic fark etmez dosdogru yuzune soyle. Arabaya ped bırakmışsın yanında çöpünle beraber senin yüzünden yıkamacıda rezil olduk dersin. Yüzüne dosdoğru söyle.onu da bir daha görmezden gelirsin.
Bizim okul da aynı. Ben de farklı şeyler yaşadım. Bizde de bizi aracına alan öğretmen arkadaş istediği şeyi yapmayınca bize küsüyordu. İstekler normal değil, kiminle küsse bizim de ona küsmemi istiyordu. Herkesle küstü bi de..Bu araba muhabbetinden çok çektiğim için okula taksiyle gidip geliyorum bu sene..İnsanlar sanki sırtlarında taşıyormuş muamelesi yapıyordu. Bizim okul da sizinki gibi cadı kazanı, ben de öğrencilere üzülüyorum kendini eğitemeyen insanlar öğrencilere ne verecek diye. İdareye yalakalık had safhada .. Evli bayan öğretmenlerin erkek öğretmenlerle ulu orta samimiyetlerinden midem bulanıyor. İdareciyle bir öğretmen başka bir öğretmen hakkında uluorta dedikodu yapabiliyor. Ben de okulumu hiç sevmiyorum ve tayin istedim, ikinci dönem başka bir okula başlayacağım inşallah. Sizin yerinizde olsam hiç kimseyle samimi olmam, dersimi anlatır çıkarım. Yalnız kalmaktan korkarsanız bu durumu çekmeye devam edersiniz. Böyle okullarda hiçbir şeye bulaşmamak en iyisi...
Çantasındadır çöpleri yanlışlıkla bişi ararken koyup unutmuştur.hemen kötüye yormayın.kişiliğini sevmediğinizden istemezsiniz anlarım da bunu bahane etmek kötü bence.bilerek yapmamıştır.kim bilerek yapar ki bunu daha neler.abartmışsınız bence
aynen,1 dersi boş beni bekliyorya hazırlık yapmış demek ki bisküvi çubuk kraker paketlerini de koymuş yanına.herhalde bi süs vermeye çalışmış nerdeyse.
Bu cevaba bayildim cok guzel yerini bulmus helallllÇok kolay. "Bir daha seni arabama almak istemiyorum" diyeceksin. 6 kelime, 34 harf.
Bence insanlarla kaynaştıkça herkesin kötü olmadığını vs anlayacaksınız.insanlara öcü gibi bakmaktan vazgeçmelisiniz.arabanıza alıp iyilik ediyorsunuz ne güzel insanlar sayenizde rahat gidiyor.iyi bakın etrafa..hem siz iyi olun kötü olan da varsa gerçekten utandığından konuşamaz arkanızdan.iöyle düşünün sürekli iyilik yapan birine kötülük yapamazsınız değil mi? İyi olun ve insanlarla saygı çerçevesinde kaynaşın benceEvt bence de akli basinda hangi insan evladi yapar ki bunu oyle degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?