Arabama konan "ped"

Anlamadım yani senin arkandan dedikodu mu çıkarıyor?

Valla korkma yanlız kalmaktan, zaten o tipte insanlarla vakit geçireceğine yanlız kal. Gir dersine sonra çik arada al telefonu eline oyun oyna, ya da kitap oku vs.

Yanında bu dengesiz oldukça zaten kimse yaklaşmaz zaten yanına. Bu yüzden belki yanlızsindir. Birde hem hasetli bir senin hakkında neler atıp tutuyordur. Uzak dur canım. Arabayla döndüğünde diğer arkadasin o ne dedi? Ona da söyle, sen ona kondurmamissin ama belki çöpünü unuttu arabada. Dikkat etsinler ayıp yani

Açıkça söyle arabamda ped ve çöpler buldum artık kimseyi arabama almycam de.
Arkandan ne söylerse söylesin, böyle dedikodu çıkarır diye özel şoförlüğünü yapmaya devam mı edeceksin?
Hakkında atıp tuttuğu kişiye de gidip durumu söyle, içim rahat olsun diye söylüyorum sana da de.
Böyle insanlara prim verdikçe daha zayıf görür ve tepene biner söylym.

Demekki her okulda var.boyle seyler.

Anlamadım yani senin arkandan dedikodu mu çıkarıyor?

Evt birkac gundur farkettim yenilerde olan birsey.birkac kisi nedensiz tavirli duruyordu bana.ona da inanana Allah akil fikir versin ne diyeyim.bana anlattigi seyde bile hemen inanmadim.dedim ki ona oyle soyluyorsa benim icin,sen neden birsey demedin beni korumadin?ben olsam arkadasimi korurdum.zaten bu son binisi oldu gecen hafta arabami goturmedim bu hafta kar tatiline rast geldi.ama yani uyduruyorsa arkamdan birseyler kendi burnu da b.ktan cikmiyor iste.

Bizim okul da aynı. Ben de farklı şeyler yaşadım. Bizde de bizi aracına alan öğretmen arkadaş istediği şeyi yapmayınca bize küsüyordu. İstekler normal değil, kiminle küsse bizim de ona küsmemi istiyordu. Herkesle küstü bi de..Bu araba muhabbetinden çok çektiğim için okula taksiyle gidip geliyorum bu sene..İnsanlar sanki sırtlarında taşıyormuş muamelesi yapıyordu. Bizim okul da sizinki gibi cadı kazanı, ben de öğrencilere üzülüyorum kendini eğitemeyen insanlar öğrencilere ne verecek diye. İdareye yalakalık had safhada .. Evli bayan öğretmenlerin erkek öğretmenlerle ulu orta samimiyetlerinden midem bulanıyor. İdareciyle bir öğretmen başka bir öğretmen hakkında uluorta dedikodu yapabiliyor. Ben de okulumu hiç sevmiyorum ve tayin istedim, ikinci dönem başka bir okula başlayacağım inşallah. Sizin yerinizde olsam hiç kimseyle samimi olmam, dersimi anlatır çıkarım. Yalnız kalmaktan korkarsanız bu durumu çekmeye devam edersiniz. Böyle okullarda hiçbir şeye bulaşmamak en iyisi...

Evt bu olaydan sonra hak verdim,kimse zorda kalmadikca bu yuzden arabasina kimseyi almak istemiyormus demekki.

acaba kadından düşmüş olmasın. insanlık hali.külotundan kaymıştır belki. farketmemiştir.
büyütmeye gerek yok bence

Soylerseniz soyleyen suclu olur hep. Bir sey soykemeyin. Esim arabana kimseyi almami istemiyor deyin. Hem soyke dusunun Allah korusin da kaza yapsaniz ve onlara birsey olsa sizin ustunuze kalir. Esim musade etmiyor deyin ve bu ped konusunu hic acmayin cunku suclu olursunuz, soylediginize pisman ederler.

Yalnizlik gercekten kotu ama bu insandan da ne arkadas olurmus ya zaten.insanin basina bela acar anca.isimi yapip cikiyordum zaten,ama hal boyle olunca idare bile soguk bakiyor sana.bak kimseye yakinlasamadi vs.varsi baksin bundan sonra boyle.
Ya bu servis olaylari cok sorun oluyor.dersimi aldim,ben su an tayin isteyemiyorim biraz daha cekmek durumundayim.yeni bir okula gidecegim zaman eminim bunlar hep hatirimda olacak

Çantasındadır çöpleri yanlışlıkla bişi ararken koyup unutmuştur.hemen kötüye yormayın.kişiliğini sevmediğinizden istemezsiniz anlarım da bunu bahane etmek kötü bence.bilerek yapmamıştır.kim bilerek yapar ki bunu daha neler.abartmışsınız bence

Evt bence de akli basinda hangi insan evladi yapar ki bunu oyle degilmi.

aynen,1 dersi boş beni bekliyorya hazırlık yapmış demek ki bisküvi çubuk kraker paketlerini de koymuş yanına.herhalde bi süs vermeye çalışmış nerdeyse.

Ben mi yanlış anladım son ders saati boş ve eve direk gitmek yerine 1 saat seni bekleyip seninle mi dönüyor.

Evt bence de akli basinda hangi insan evladi yapar ki bunu oyle degilmi.
Bence insanlarla kaynaştıkça herkesin kötü olmadığını vs anlayacaksınız.insanlara öcü gibi bakmaktan vazgeçmelisiniz.arabanıza alıp iyilik ediyorsunuz ne güzel insanlar sayenizde rahat gidiyor.iyi bakın etrafa..hem siz iyi olun kötü olan da varsa gerçekten utandığından konuşamaz arkanızdan.iöyle düşünün sürekli iyilik yapan birine kötülük yapamazsınız değil mi? İyi olun ve insanlarla saygı çerçevesinde kaynaşın bence

Sevmiyorsun arkadasini, haklısın da belki ama..

Gözüyle görmeden o yapmıştır deme. Düşüncelerini yönlendir.

Kim yaptiysa terbiyesizligiyle, ayıbıyla kalsın. Sen günaha girme. Belki o değildir.

Öğretmenim sizi cok iyi anlıyorum. Benim de şu an çalıştığım ancak norm fazlasi olduğum için ayrılmak üzere olduğum okulun ortamı böyle. Herkes birbirinin arkasından konuşup sonra ."Caniiimm" diye birbirine sarılıyor. Ve sizin arkadaşınız gibi insanların arasını bozmak için laf taşıyan birkaç tip var. Böyle insanlarla mesafeyi korumak en guzelidir. Bu insanlar Birisi hakkında konu açtığında "ben bunlarla ilgilenmiyorum, dedikodu yapmak istemiyorum" deyip konuyu kapatiyorum. Israrla konuşana ısrarla aynı şeyi söylüyorum. Çünkü ağzınizdan cikan en ufak bir laf bile değişerek karşı tarafa gidiyor sonra işin içinden cikilmiyor. Ben 2. Dönem yeni okulumda başlayacağım inşallah Allah orada iyi insanlarla karşılaştırır. Siz de inşallah kurtulursunuz. Çünkü huzursuz, dedikodu dolu, sürekli eksik aranan bir ortamda çalışmak çok zor. Maalesef ogretmenler içinde aydın kesime yakışmayan insanlar var. 2 ek ders almak için kuyu Kazanlar var.. sagliginiz icin sakinliginizi ve mesafenizi koruyun derim öğretmenim

neden çekiniyorsunuz, bırakan utanmıyor siz söylemekten mi utanıyorsunuz. siz koymadığınıza göre.
eşim buldu ben utandım aracı ortak kullanıyoruz başınızın çaresine bakın deyin. hala işi pişkinliğe vurursa, her defasında biryere uğrıcam işim var alamam diye kesin söyleyin. hem gıybet yapıcak hem ona hizmet mi sunucam.
yıllarca araç kullandım ve tek şey öğrendim, çok güzel kullanılıyorsun. mesafenizi koymazsanız artarak devam eder.

Ped konusunda da ustelemeyin öğretmenim. Başka kimse binmediyse arabaya supheleriniz doğru olabilir. Ancak böyle insanlarla dalasmaya değmez. Belki de size "bana iftira atıyor" damgasını vurmak için böyle yapmıştır. Bir gün zümrem kendi kulaklarımla net bir şekilde duyduğum bir cümleyi asla soylemedigini iddia edip beni suçlu çıkarmıştı :) seviyesine düşmeyin. Arabada birlikte oldugunuz süre içinde ağzına laf vermeyin. Böyle insanlarla ugrasilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…