• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabanın kayınvalidenin üstüne olması

Haddini bil. ne demek senin olduguna inanmiyorum beni taniyor musun hayatimi biliyor musun dinime düskün muyum degil miyim yada ne kadar bilgi sahibiyim sen bu konuda burada beni yargilayamazsin bilip bilmeden yorum yapamazsin çok ayip yaptigin
Ya senin attığın iftira kaynanasın diye bir insan yüklenmek doğrumu

Konuyu ne var annesinin uzerine yaptirdiysaya cevirmissiniz. Niye annesinin uzerine yaptirsin canim adamin karisi var birlikte birikimlerini verdikleri,.belki tasarruf yapip fedakarlik yaparak odedikleri mal niye annenin uzerine yapiliyo. Madem oyle kadinin annesinin uzerine olsun yok olur mu o kim ki kiz dogurmus ne hakki var.

Benim babam ilk evini 18 yasindan once almis. Dolayisiyla dedemin uzerine yapmis. Her ailede bi yiyici vardir bilirsiniz. Bizimkinde de kucuk amca. Dedem vefat etti babanem hayatta ama kimse kalkip da babama al bu senin hakkin demez. Amcam mi? Istanbul icinde bile bizi bi yere goturse benzin masrafini ve hizmet bedelini alir. Babamin aldigi evi ben ve kardeslerim degil kuzenlerim satip yiyecek. Babam hala ne bileyim kizim o zaman ayri gayrimiz yoktu babam sonucta doye yaptimvder. Kulaginiza kupe olsun.
+1

Bi insani dini konulardan vurmak çok başka bisey Allah aşkina konuyu saptirma
Ben kimseye öyle şeyler demem gelecek kaygısı yaşayan birine Rabbine sığın dedim. Sen beni anlamazsın zaten anlamıyorum seni dedin hala bana yazıyorsun

evet emeklı oldugu ıcın daha az odenır dogru
senın ustune yapsa daha cok sıgorta odenırdı dogru dıyor bu konuda yalan yok

Hala anlamıyorrr çal çal söyle

Valla kafanız pek güzelmiş..

Gerçekten 'anne kutsallığı'nı hakedecek bir kadın olsaydı, o arabanın üstüne olmasını gelinine sormadan kabul etmezdi.
Böyle bir zihniyeti nasıl savunursunuz anlayamıyorum.

Ve normal görenler, ne olacak ki lafları edenler de çok dar bakıyor.

Ya senin attığın iftira kaynanasın diye bir insan yüklenmek doğrumu

İftira demeyelim de,

Veririm ne olmuş hala kaynana diyorsun kaynana değil ki annemmm

Bu mesajdan sonra acaba kendi de kv mi diye düşünmedim değil :D :D
Benim kv de de kaynana-gelin laflarına bozuluyor. Kafanız tam kv kafası. Maşallah kv tarafından ne çok seviliyorsunuzdur siz şimdi :))

İftira demeyelim de,

Bu mesajdan sonra acaba kendi de kv mi diye düşünmedim değil :KK70: :KK70:
Benim kv de de kaynana-gelin laflarına bozuluyor. Kafanız tam kv kafası. Maşallah kv tarafından ne çok seviliyorsunuzdur siz şimdi :))
Seviyor saolsun bende onu seviyorum

2 kuruş fazla ödeyemeyecekse arabayı yenilemesinler. Bu kadar basit.
ınsanların hesabı kıtabı bızı ılgılendırmez kı :)
o harcadıkları parayla gecınen onlar sahsen ben harcama yaparken veya masraf yaparken 20 tlnın bıle hesabını yaparım
hem 2 kurus degıl kı aradakı fark ...
arabanın yenılenmesı gerekıyorsa yenılenır mecbur yenılencek kı hatta her sene arac yenılemek bana daha mantıklı gelır hep

aman elin kızına neden güvensinler ki canım, boşanma durumunda elinizde bişey kalmasın diye uğraşıyorlar gibi geldi bana.. kendi altınlarınız da varsa en azından onları talep edin..

Back
X