Arkadaslar geçen sene düğünden gelen altın takı ne varsa eşime verdim. Üzerine biraz da kredi çekip bi araba aldık. Ama tapusunu kayınvalidemin üzerine yaptı.
Neden kendi üzerine almıyorsun dediğim de benim eski arabadan cezam var onu ödememek için dedi. Hem annemin üzerine olursa yaştan dolayi daha az vergi öderiiz dedi. (Bu arada eşim 31 yaşında)
O zamanlar bu konularla alakalı pek bilgim olmadığından ve de yeni evlendi sorun çıkardı olmamak adına üstelemedim.
Ama şimdi düşündükçe ne alaka diyorum. Sırf iki milyar ceza ödememek için arabayı annesinin üstüne yapması saçma değil mi? Eninde sonunda ödenecek o para. O parayı öderdim yine de kendi üstüme alırdım ben o arabayı..
Şimdi size sorum şu;
Eşim arabayi satacak yeni bi araba alıcak ve kendi üzerine alması için onu nasıl ikna edebilirim? Anneme güvenmiyomusun diyip duruyor. Ben paragözmüşüm gibi davranıyor. Böyle düşünmemesi için ne yapmam gerekiyo ?
Kızlar az önce konuyu açtım. Tatlı bi dille söyledim. Olmaz kendi üzerime alırsam sigorta çok öderim dedi. Şuan borcum var onla ugrasamam falan dedi. Böyle diyince elim kolum bağlanıyor. Napicam ben.