• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabanın kayınvalidenin üstüne olması

senin üstüne yapsın ayrıca boşanırsanız o arabadan hiç bi hak talep edemiyosun ve senin takılarınla alınan bişey. bence kendi üstüne yaptır ben olsam en baştan şart koyar takıları ona göre verirdim.
Evliliğin başından sonunu mu düşünüyorsun

Forum kurallarını inceleyin o vakit. Müslüman olduğu ne belli o kişinin ya da bir dine inandığı?
Yazdıklarından anlaşılıyordu bayanın dini bütün olduğu keza benim dinimden bile olmazsa kuran evrensel bir kitap örneklerde evrensel

Evliliğin başından sonunu mu düşünüyorsun
ben düşünmezdim yani bu özel yaşantımdada düşünmeden eşim için yaptığım bir çok şey var asla düşünmem. ama çevremde düşünen ve karısından mal kaçıran hemde asla yapmaz dediğim insnalar gördüm o yuzden böyle konulara iyimserliğimi kaybettim. bakış açım değişti kadın herzamn hakkını savunacak bence alınan şeyler erkeğin ustune yapılmalı kuralına kızıyorum artık.

Verecek cevap bulamayınca şikayet başka ne edeceksin zaten anca şikayet
Evet kuralları çiğniyorsun tabi ki şikayet edeceğim. Hem neye cevap vereyim? Bir konu mu tartışıyorduk? Ben size kuralları hatırlattım siz konuyu saptırdınız.

Evet kuralları çiğniyorsun tabi ki şikayet edeceğim. Hem neye cevap vereyim? Bir konu mu tartışıyorduk? Ben size kuralları hatırlattım siz konuyu saptırdınız.
Belli belli açılan konu belli herkes yorumunu yapıyor yada belli bir düzeyde tartışıyor

herkesin olduğu kesinde senin olduğuna inanmıyorum olsaydı bana kaynana diye iftira atmazdın ki iftiranın günahını bilmen lazımdı
Haddini bil. ne demek senin olduguna inanmiyorum beni taniyor musun hayatimi biliyor musun dinime düskün muyum degil miyim yada ne kadar bilgi sahibiyim sen bu konuda burada beni yargilayamazsin bilip bilmeden yorum yapamazsin çok ayip yaptigin

değerse yapsın yani çıkarlar söz konusu olunca yaşlılara yapılsında çıkarlar olmazsa olmaz mantığını ben anlamıyorum
burada çıkar yok ki kendisinin de katkıda bulunarak karı koca aldıkları bir mal var ortada. araba onun da arabası. asıl kv ve koca çıkar peşinde bence.

Altınları neden eşine verdin ki bize de takıldı ben gittim kendi hesabıma bankaya yatirdim valla bu zamanda kimseye guvenmem ben.ha yatirdim da naptim gidip harcıyor muyum aileme mi veriyorum Hayır birikim için tutuyorm bir kere burda yanlış yapmışsın. Ben olsam kayinvalide üzerine yapılmasına kıyamet koparmistm senin üzerine yapsaydi.

Arkadaslar geçen sene düğünden gelen altın takı ne varsa eşime verdim. Üzerine biraz da kredi çekip bi araba aldık. Ama tapusunu kayınvalidemin üzerine yaptı.

Neden kendi üzerine almıyorsun dediğim de benim eski arabadan cezam var onu ödememek için dedi. Hem annemin üzerine olursa yaştan dolayi daha az vergi öderiiz dedi. (Bu arada eşim 31 yaşında)

O zamanlar bu konularla alakalı pek bilgim olmadığından ve de yeni evlendi sorun çıkardı olmamak adına üstelemedim.

Ama şimdi düşündükçe ne alaka diyorum. Sırf iki milyar ceza ödememek için arabayı annesinin üstüne yapması saçma değil mi? Eninde sonunda ödenecek o para. O parayı öderdim yine de kendi üstüme alırdım ben o arabayı..

Şimdi size sorum şu;
Eşim arabayi satacak yeni bi araba alıcak ve kendi üzerine alması için onu nasıl ikna edebilirim? Anneme güvenmiyomusun diyip duruyor. Ben paragözmüşüm gibi davranıyor. Böyle düşünmemesi için ne yapmam gerekiyo ?

Kızlar az önce konuyu açtım. Tatlı bi dille söyledim. Olmaz kendi üzerime alırsam sigorta çok öderim dedi. Şuan borcum var onla ugrasamam falan dedi. Böyle diyince elim kolum bağlanıyor. Napicam ben. :KK43:
Eminim denmiştir de okuyamadım her sayfayı. Sizin üzerinize alsın.

eşler arasında bu kadar güvensizlik tuhaf geliyor. sanki boşanmak için evlenilmiş ve boşanınca altınlar mallar aman karşı tarafa geçmesin diye türlü oyunlar yapılıyor. daha önce kaynananla ilgili bir sıkıntı yaşadın mı ??

Konuyu ne var annesinin uzerine yaptirdiysaya cevirmissiniz. Niye annesinin uzerine yaptirsin canim adamin karisi var birlikte birikimlerini verdikleri,.belki tasarruf yapip fedakarlik yaparak odedikleri mal niye annenin uzerine yapiliyo. Madem oyle kadinin annesinin uzerine olsun yok olur mu o kim ki kiz dogurmus ne hakki var.

Benim babam ilk evini 18 yasindan once almis. Dolayisiyla dedemin uzerine yapmis. Her ailede bi yiyici vardir bilirsiniz. Bizimkinde de kucuk amca. Dedem vefat etti babanem hayatta ama kimse kalkip da babama al bu senin hakkin demez. Amcam mi? Istanbul icinde bile bizi bi yere goturse benzin masrafini ve hizmet bedelini alir. Babamin aldigi evi ben ve kardeslerim degil kuzenlerim satip yiyecek. Babam hala ne bileyim kizim o zaman ayri gayrimiz yoktu babam sonucta doye yaptimvder. Kulaginiza kupe olsun.

Back
X