- Konu Sahibi sonkafautucu
- #61
Çok saçma... bazı konulara ne yorum yapacağımi sasiyorum
Çok saçma be...anası yerine sana yapsın madem?

Çok saçma be...anası yerine sana yapsın madem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edemezsin miras oluyor o zamanNasıl yani kayınvalidem vefat ettiğinde ev araba eşimin üstüne geçse bile boşanma durumunda hak talep edemiyo muyum? Tapular eşimin adına geçtiğinde?
Guveniyo musunuz kiAnneme güvenmiyomusun diyip duruyor
İnternetten baktım 30 yaşın altındakiler daha fazla ödüyor yazıyor off kafam karıştı![]()
Ne fark eder ha annem ha sen diye b.ktan s.dikten bi laf edip beni itin bi tarafına sokup çıkarıcak diye afedersiniz..![]()
Böyle boş beleş doldurun birbirlerinizi boşanın toptan hallolsun yuvalar yıkılsın annesiz babasız darmadağın mı olalım aile yıkılırsa toplumda var olmaz dolduruşa getirmeyin birbirinizi örneğin düğünde takılan takılar hem gelinindir hem erkeğin bey sen bildiğin gibi hallet Allah daha iyi sini verir bu ne dünyalık arkadaşO zaman ben altınlarını istiyorum de.
kv malın üstüne konacak ve sorun edecek habire laf edecek biriyse mantıklı bence. Ama böyle bir durum yoksa onun üstüne olması sorun olmamalı.Böyle boş beleş doldurun birbirlerinizi boşanın toptan hallolsun yuvalar yıkılsın annesiz babasız darmadağın bir çok çocuk temelsiz nesiller mi olalım dolduruşa getirmeyin örneğin düğünde takılan takılar hem gelinindir hem erkeğin bey sen bildiğin gibi hallet Allah daha iyi sini verir bu ne dünyalık arkadaş
İyide bacım dünyalık be bir kaza olsa araba kimin üzerine parası marası mı önemli dünya malıkv malın üstüne konacak ve sorun edecek habire laf edecek biriyse mantıklı bence. Ama böyle bir durum yoksa onun üstüne olması sorun olmamalı.
Bana göre önemeli değil, gereksiz harcamadan kısmak istemesi akıllıca eşinin hatta. Ben de bir araştırayım, yaş farkediyorsa ben de kv üstüne alabilirim.İyide bacım dünyalık be bir kaza olsa araba kimin üzerine parası marası mı önemli dünya malı
Helal olsun sanaBana göre önemeli değil, gereksiz harcamadan kısmak istemesi akıllıca eşinin hatta. Ben de bir araştırayım, yaş farkediyorsa ben de kv üstüne alabilirim.
Bence yücelecek bir şey yok. Parasını ben veriyorsam benimdir. Başkasının üstüne almam elbet ama kv anne sayılır.Helal olsun sanahem kocanın hemde kayınvalidenin gözünde yücelirsin