- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
bu tür iftira atan birisiyle görüşme,eşinle tartışma sebebi bile olsa ,eşin annesinin değişmiyeceğini biliyorsa senin görüşmek istememene de ses çıkarmayacaktır
Uzak durmak istediğimi biliyor ama izin vermiyor. Bu aralar daha da bi anneci oldu sıktı artık yani..
kendisi görüşmek istiyorsa gitsin gelsin yani,saygısızlık etmek istemiyorum tartışıyoruz sonra en iyisi uzak durmak de zorlamı götürecek sizi
Moralini bozuyorlarsa surat asabilirsin"Shiima bizde surat astı, bizim evde yemek yemedi, az konuştu, şundan yemedi, şuna burun kıvırdı, beni aramadı, ben arayinca açmadı, anneler günümü kutlamadi, cumalarimi tebrik etmedi"...
Moralini bozuyorlarsa surat asabilirsin
Canın yemek istemiyorsa yemezsin
Az da konuşabilirsin
Kimseyi aramak zorunda değilsin
Her cuma herkesi arıyor musun sanki ?
Hepsi saçma bahaneler
Eşin yokken gitme zaten, herşeyde bir bahane uyduruyorlar
Sen niye eşin yokken gidiyosun ki gitmeSinirimi bozan da bu zaten herşeye bir bahanesi var duymamazliga vereyim diyorum ama olmuyor evimizin huzurunu bozuyor böyle hep
Allah yardımcın olsun canım..çok zor bir durum..günden güne erirsin tükenirsin..o günler aklıma geldi ben ayrılıyorum..sana ne diyeceğimi bilemiyorum..inşallah düzelir ama zannetmiyorum..takmamaya çalış..ailen seni mutlu gördükçe mutlu bunu unutma..kayınvalideni duymamaya çalış hani bir deli gibi düşün hasta gibi düşün..ne derse desin..o zman daha kolaylaşır inan....ben bunu başaramadım umarım sen başarırsın..çünkü bir yavrun var.
Sen niye eşin yokken gidiyosun ki gitme
Anlıyodur pisliklerZaten kızım olmasa çoktan bırakıp giderdim ama zaten annem hasta onlara daha çok yük olmak istemiyorum.. Elim mahkum. Ya duymayayim diyorum bosvereyim diyorum yapamıyorum çünkü eşim içinde büyütüp sorun yapıyor bana.. Deli gibi bişey zaten bunu herkes biliyor normal bi kadın değil yani ama eşimin Annesi!! Sabır diyorum ama nereye kadar.. Eşimi o kadar seviyodum ki şu bi haftadır çok soğudum istemiyorum artık..
Kes muhabbeti gorusmeyi
Kayınpeder görümce bile sizi haklı görüyorken eşiniz cidden saçmalamış. O onun annesiyse bebek de sizin çocuğunuz. Kim önemli tartsın.
Bıçak mevzusunda iftira davası açsaydınız keşke. Dava açmasam bile, aileme soğuk davranıyor diye değil, bana iftira attı diye görüşmezdim.
Anlıyodur pislikler
Nasılsa gidemez diye her türlü zalimliği yapıyolar işte
Yürüsün gitsin annesine sen gitmek zorunda değil iftira atmışlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?