Arabozucu kayinvalide....

"Benim annem böyle değişmez onlara kizamazsın" deyip beni yontmaya çalışıyo.

Uzak durmak istediğimi biliyor ama izin vermiyor. Bu aralar daha da bi anneci oldu sıktı artık yani..

Zorla gitmeyecegimi biliyor.. Ama kendisi de yalnız gitmiyor.. Ya evde küslük berbat bişey kalkıp adam gibi oturup konuşalım demiyor. Ben haklıyım havasında cekyatta yatıyor sinir ediyor beni bu tavrı da

Annesi artık telefonlarında nasıl bi ajitasyon yapıyorsa benim annelik içgüdümü anlamamak için ısrar ediyor adeta.. Ne diyebilirim ki

Ben herşeyi bekliyorum ama eşime kabul ettiremiyorum çünkü eşime göre annesi çok saf herkesin lafına çabucak kanan parmakta oynatilacak biri..

Zaten normalde küslük olunca kiyamazdim gider barisirdim ve hiç ayrı yatmadik ama bu sefer gerçekten içimden gelmiyor barışmakta ona yakın olmakta...

Eşinle uzun uzadıya ciddi bir konuşma yapman lazım. Tatlı tatlı değil, yıpranmış biri olarak, gerekirse ağlaya ağlaya ve keskin bir konuşma. Çünkü zamanında sana iftira atma cüretinde bile bulunmuş bir kv var ortada.

Eşin olarak hiç mi hakkım yok üzerinde, çocuğunun annesi olarak en kötü ben mi varım ailenin içinde, hep mi annen saf, iyi niyetli? Ben mi uyduruyorum? vb. art arda tonlarca soru sor. Cevap vermeye kalkarsa hemen sustur. "Sus, cevapla diye sormuyorum, hepsinin cevabını davranışlarınla gösterdin zaten, ben ne kötü niyetli bir kadınmışım, ben ne saygıya - sevgiye değmez bir kadınmışım" vb. diyerek say dök, kendine... Ağla.

Sonra da restini çek arkadaşım. Bu böyle olacak gibi sanki. Bilemem bunu yer mi kocan.
Ama esas suçlu kv değil, seni kollamayan kocan.

Eşimin bana en çok baskı yaptığı nokta annesini olduğu gibi kabul etmemem. E iyide Bende yapı olarak soğuğum her insanla kaynaşmam sevmediğime mesafe koyarım ama bunlar anlayışsız. 2 senedir kabul edemediler beni. Çünkü onlara göre ben gelin olduğum için ezilmek zorundayim

Deki annenin yapısı oysa benimki de bu
Annene bişey demiyosan bana da deme
Özledikçe git gör evlatlık görevini de yap ama bana karışma
Arada canım isterse eşlik ederim ama her gittiğinde gelip annenin taramalı tüfek gibi saydırmalarını çekemem
Ben seni zorla aileme götürmüyorum, biraz objektif ol.

Bence ayrilip annenizin yanina donerseniz anneniz uzulmez aksine sevinir. Cunku zamaninda o insanlar yuzunden beyin felci gecirdi diyosunuz demek ki onlarin ne mal olduklarini iyi biliyor. Kendi kiyamadigi evladinin da o insanlarin elinde eriyip gitmesini istemez..

ayy nasıl bir ruh hali bu ya...ayıp günah bukadarda yalan söylenmezki...Allah kolaylık versin sana...yalnız olmamaya çalış...

Zaten bu uzun konuşma bu sıralar olacak büyük ihtimalle ama daha önceki konuşmalarda eşim bellemis "artık ezberledim senin söyleyeceklerini" diyor iyice heves kaçırıyor. Annesinin söylediği laflarda kötü niyet olmadığını söylüyor. Ya düşünsenize bi seferinde yuzume karşı "çalgılı düğün yapmadınız, yapsaydiniz annen değneğiyle dans ederdi" dedi bana. Benim annemin tek bacağı yok!.. Ve eşimin dediği annem o lafı kötü niyetle söylemedi. Böyle de fütursuz bir kv ve onu fütursuzca koruyan eşim var ortada.. Önceden böyle değildi hep arkamdaydı ama artık bildiğiniz karşıma çıkmaya başladı

Zaten dayanamayip söyledim biraz dertlesmek için annem çok kizdi ben seni o kadına ezdirsin diye vermedim çekip almasını da bilirim diye ama iş icraata gelince çok yipranir annem.. Bilmiyorum o kadar karisigim ki

Zaten dayanamayip söyledim biraz dertlesmek için annem çok kizdi ben seni o kadına ezdirsin diye vermedim çekip almasını da bilirim diye ama iş icraata gelince çok yipranir annem.. Bilmiyorum o kadar karisigim ki
Tabi ki zor bir karar. Asla terkedin gidin demem ama arkanizda bir annenizin oldugu gercegi sizi daha guclu yapar. Ben bu tarz konularda sonuna kadar savasma taraftariyim. Baktim olmuyo o zaman giderim ama en azindan ben elimden geleni yaptim derim. Allah yardimciniz olsun tez vakitte esinizin gozunu acsin insallah

Bu şaka için bile söylenmesi çok çirkin bir söz. Psikolojik şiddet görüyorsunuz. Sabredin, görmezden gelin diyemem bu şartlar altında sinir hastası olursunuz. Sizin kv ile görüşmeyi kesmeniz lazım çünkü zarar görüyorsunuz ve bu yıpranmışlığınız çocuğunuza da yansır. Çözüm olarak görebildiğim, ciddi bir konuşma, gerekirse ağlaşma - keskin bir duruş ve resti çekmek. Bunun haricinde olacak gibi değil bence. Kolay gelsin diyorum, çok zor gerçekten. Allah yardımcınız olsun.

Herşeyden önce dua ediyorum zaten gözü açılsın görsün benim gördüğüm gibi. Teşekkür ederim..

kv kv işte. o önemli değil. önemli olan eşinin tavrı. kv sana karşı böyle olmasının sebebi eşin. yapman gerekeni biliyorsun. kolay gelsin

Yok ya benim eşim anlamaz onlardan işittiği o kader lafa yinede ana baba hakkı diyor. Ana hakkı diye diye beni kaybedicek haberi yok
Evladın anne babaya hakkı yokmu sanki?tamam anne baba hakkı önemlidir ama bizi yıllarca sömürdü kayinvalidem.hem maddi hemde manevi bir yığın zarara soktu.üstüne birde bize sinir harbi yaşatiyordu. Ee insanda bi yere kadar tahammül edebiliyor tabi ki..bizde özellikle bende bitti o tahammül. .

Konu sahibi istemiş kapanmasını yazdım bilgikendir bizi diye ama ses çıkmadı

Ne ne ne terbiyesiz pislik gebersin senin KV den ya Allah cezasını versin bu nedir ya bu insan değil canavarlık bu resmen nasıl sustun canım benim yaa yemin ediyorum bak büyük konuşuyorum benim KV böyle sağlık konusunda bisey diyecek bu lafı edecek üzerine atlar ağzını burnunu dağıtır o kocayi da bosardim yazıklar olsun o kadına yazıklar olsun

Canım Allah yardımcın olsun s...sen geçmiyor senin kocaya laf belli ki ne diyeyim rest çek korkma gitmiyorum beni zorlama de ben seni zorlamiyorum isine geliyorsa yok gelmiyorsa ver dilekçeyi bitsin de bu terbiyesizlik hatta başka bisey de neyse bu kotu kalpli kadına katlanma cani cehenneme

Huysuzluk abartma falan bi yere kadar da,
İşin içine iftira girdi miydi işin rengi değişir.
Kocanın gözü açılacak diye bekleme açılmaz, analarının sadece oğullarının görebildiği kanatları var melek sanıyorlar analarını!
İftirayı gözünün önünde de atsa seni haksız çıkartır kocan.

Ya kv karşına alıp açık açık konuşacaksın yada ilişkiyi minimuma indireceksin. Bırak busefer kv sebebli şikayet etsin kendini ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…