Arabozucu kayinvalide....

Onların yaptığı kötülüğü anlasa da yine kabullenemiyor, birkaç gün kafaya takıyor sonra amaaan annedir babadır deyip geçiyor. Dua et ölsün arkadaşım başka çözüm yok cidden yok yani... En iyi kv benim sanırdım, kocasının parası varken bize itelediği borçlara rağmen bi telefon açıp kenarda parası var ödemeyin dememiş bize. Ki biz ilk yılımızda borçlar yüzünden boşanmanın eşiğinden döndük hasta olup doktora gidemedik o derece. Elin iyisi olmuyor vallahi olmuyor. Şimdi eşim güya anladı babasının ne mal olduğunu ama hala benden samimi olmamı bekliyor çünkü kendi siniri geçti.

bu erkekler evlendiklerinde neden eşlerinin üzerinde baskı kurmaya çalışırlar anlamam. beni ailem benim annem benim benim benim..... Allah yardımcın olsun. bu kaynanayla hayat geçmez

Yemin.ediyorum psikolojim bozuldu artık kendimi de oldurucem bebeğimide kimseye kalmasın bişey Allah bin türlü belalarini versin

Asla kendine ve başkalarının hayatına zarar verme ! muhatap olmayıver madem istemiyorsun kimse için kendini sıkmaya kasmaya deymez muhatap olma istemezsen ama saygı ve seviye çerçevesi içinde ol.

Yemin.ediyorum psikolojim bozuldu artık kendimi de oldurucem bebeğimide kimseye kalmasın bişey Allah bin türlü belalarini versin
Allah korusun canım benim ne ölümü kimse için canına kiymaya o günaha girmeye değmez Allah korusun sil aklından bunları hayat böyle hayvanlara uzulmek için çok kısa ve de çok güzel bebegin var bak ne güzel hic olmuyorsa ayrilirsin niçin yipratiyorsjn kendini bu kadar boşanmak bizim toplumumuzda her ne kadar alsa kabul görmese de Allah biz insanları bu konuda özgür bırakmış " zulmetmeyin , zulme uğramayin" diyor insanin kendisine zulüm etmesi ve izin vermesi de günah insanlarimkz sagolsunlar kuran i okumadiklari ve anlamadıkları için dayak aldatma hatta eşinin kendisini satmasında bile olsun yuvam dagilmasin diyorlar Allah korusun aslinda evlilik bu değil bu sekilde yuva kurtulmuyor hem kendine hem çocuğuna eziyet ediyorlar. Allah yardımcın olsun dua edicem senin ve için

Biliyorum çok zor katlanması ama inan en en önemlisi esinle aranın nasıl olduğu seni savunuyor mu ezdiriyor mu onları susturuyor mu yok değil seni zorluyorsa ki yazdıklarından öyle anladım yapamazsın kizamazsin vs vs bunlar haricinde esinle iyiysen eğer bi kaç onerim olacak walla ben öyle cozdum sende tutar mi bilmem ama genelde bir cinnet herşeyi çözer Ailene karşı hele kiii SAĞLIK konusunda yaptığı EE sana durmadan laf sokması hatta iftira atması yenilir yutulur değil. Yine boyle bi an geldiğinde avazin ciktiginca bağır yeteeeeeeer ulan yeter gidiyorum bosuyorum oğlunu alıyorum çocuğumu da defolup gidiyorum seni de Allah a havale ediyorum olup olmadık şeyler bulsun umarım seni de çık git eşine de annen beni kovdu etmediği laflar hakaretler kalmadı bende tmm öyleyse gidiyorum dedim ve artik gidiyorum ya bu evi coook uzaklara tasi annene dur de yada beni çocuğunu unut de sonra bekle kimsenin g.tu yemez anasının ahlaksizliklari yuzunden karisini çocuğunu bırakmaya bir ay uç ay farketmez bekle erkekler biz gibi değiller geç düşer jeton önce atar tutar asarim keserim bosarim diye ama bi kaç ay bi yalnız kaldı mi yemezzzz guzelim bak nasıl şartları olgunlastiriyor bi dene cesaret edip Allah yar ve yardımcın olsun o şirret karının kalbine de vicdan merhamet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…