- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Allah kolaylık ve sabır versin. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bıçakla üstüme yürüdü diye iftira atan insandan her şey beklenir
Elim mahkum demeZaten kızım olmasa çoktan bırakıp giderdim ama zaten annem hasta onlara daha çok yük olmak istemiyorum.. Elim mahkum. Ya duymayayim diyorum bosvereyim diyorum yapamıyorum çünkü eşim içinde büyütüp sorun yapıyor bana.. Deli gibi bişey zaten bunu herkes biliyor normal bi kadın değil yani ama eşimin Annesi!! Sabır diyorum ama nereye kadar.. Eşimi o kadar seviyodum ki şu bi haftadır çok soğudum istemiyorum artık..
Tecrübeli biri olarak söylüyorum sinir de olsan onun bu tavrına sesini çıkartma. Kendi gelip barışana kadar. Her tavrında sen adım atarsan ömür boyu hep senden adım atmanı bekleyecek. O kaynanan da akıl hastası galiba uzak dur.
Benim kaynanada boyle soyler ben oyle demedim der yapar yapmadim der.en ufak biseyde anladim yapisini mecbur olmadigim zaman ne bir araya geliyorum nede ariyorum.
esimi bir aradi bisey soyledi hic orali olmadim.ikinci aradi bu sefer tartistik bidaha ne aradim nede aradiginda actim.
simdi esim kendi konusur kapar.benimdr gozumun icine bakar alsin telefonu konussun diye ama hic orali olmam.benim en guzel gunlerini zehir etti dusincesizlik etti.hala daha esimle aramizda ozmanlardan kalan seylerin surtusmesi var.
Sen çok bile görüşmüşsün o kadınla. Gitme evine, sofrasına oturma. Huzursuz olduğun ortama niye gidiyorsun?
Yalancılık, iftiracılık ne zamandır kabul edilir bir huy olmuş ki? Eşin de aşırı mantıksız biri.
Eşine bunun kul hakkına girdiğini, öteki tarafa ailecek borçlu gideceklerini de söyle bari.
Kp ile konuş rahatsızlığını 'yuvamın yıkılmasına sebep olacak' de.
Sakın eşinle barışmak için adım atma. Haklı olan sensin. Restini çek. Gidiyorsan da eşin olmadan gitme her şey onun gözünün önünde olsun. O zaman iftira atamaz.
Elim mahkum deme
Bi paket makarna varsa paylaşırsın annenle, aile budur
Ama onlara ezdirme kendini
Dün Urfa şartlarında 4 çocuklu bir kadın, herşeye rağmen boşanmak için bir adım attıysa ( konu neden kapandı anlamadım )
Bugün kimse çaresizim demesin lütfen
Biliyorum belki çok sıradan önemsiz gelecek bazilariniza. Allah beter durumlardan saklasın. Ama gerçekten kendimi yiyip bitiriyorum ben bütün gün bu kadının yüzünden. Benden ne görse söyler ne görmese söyler. Hemen eşime yetiştirir. "Shiima bizde surat astı, bizim evde yemek yemedi, az konuştu, şundan yemedi, şuna burun kıvırdı, beni aramadı, ben arayinca açmadı, anneler günümü kutlamadi, cumalarimi tebrik etmedi".. Yani bıktım artık her seferinde aynı şeyler bide abartarak hatta bazen yalanlar iftiralar katarak beni yermeler falan. Şöyle ki ilk 2. Ayda bana gelmişti gorumcemle, ben onlara yemek hazırlıyordum salata falan, aramızda sözlü bi tatsizlik oldu eve gidip kp ime bicakla benim uzerime yurudu falan demiş. Kp inanmamış olacak ki görümceme sormuş gizliden, baba yok öyle bişey ne bıçağı? Annem burnundan getirdi yengemin hiç susmadı bi sürü laf etti demiş de kurtardım yalandan..
Yani baştan beri hep böyle geldi gidiyor ama son mevzu yüzünden eşimle ilk defa 4 gündür ayrı yatiyoruz. En son gitmem de soğuk durdum yalan değil çünkü aileme saygı duymayan insana samimi olamam ben elimde değil. Bide alerjik bebeğime portakal vermiş kızdım ona biraz. Eşimi arayıp bana bağırdı demiş yemek yemedi suratını asti falan filan. Ama yemin ederim bagirmadim sadece kızdım bile bile niye veriyorsun diye.. Kv hep böyle sinsiydi ama benim eşimin pasifligi artık sinir bozucu boyutta. "Benim annem böyle değişmez onlara kizamazsın" deyip beni yontmaya çalışıyo. Ya benim bebeğim hasta ya hasta!! Benim ailemle gorusmedikleri ve görünce tavırlı soğuk davrandıkları için bende kv tarafina mesafeli duruyorum ki bu bana göre çok doğal bişey. Ama eşime göre benim böyle bi hakkım yokmuş . Ben tavır yapamazmisim bana nasıl davranmam gerektiğini ogretememiş daha vs. Vs.. Çok uzun oldu biliyorum nolur hakkinizi helal edin gerçekten icimi dökmek istedim sadece...[/QUOTE
burda kv 'nin yaptıkları degilde
kocanın tavrı ,duruşu ,tepkisi önemliii
eşinin ,kendi büyüdüğü ailesi ile kendi kurduğu aile arasındaki dengeyi sağlamıyorsa
bu eşinin yetersizliğii(kusura bakma)
iş eşinde bitiyor
Anladım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinMaddiyat olarak değil caresizligim. Ailemin üzülmesini istemiyorum. Benim düğünümden 1 ay önce bunların yüzünden annem beyin felci geçirdi ve gözlerinde kalıcı hasar kaldı karanlık görüyor şu anda. Bide ben böyle birşeye kalkışırsam belli etmesede çok üzülür..
Benim kv de normal değil. Ah neler yaşattı bana buraya yazsam sayfalar yetmez.en sonunda sildim onu defterden artık ne görüşüyorum ne arıyorum hiçbirşey. .eşime de söyledim bundan sonra onun ancak cenazesine giderim diye.oda yıllar sonra annesinden biraz kazık yiyince anladı onun ne halt olduğunu diye bana hak veriyor.kendisi arasira görüşse bile artık bana hiç görüş ara filan diyemiyor..eden bulurmuş o kaybetti.ben hep destek olan merhametli saygılı bir gelindim. Onu yıllarca el üstünde tuttum. Kıymetimi bilemedi..
Anladım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Orda da maddiyattan değil aslında Urfa'da kadın boşanmaz herşeyi çeker mantığı var diyeydi çaresizliği ama yendi şükür
Yok ya benim eşim anlamaz onlardan işittiği o kader lafa yinede ana baba hakkı diyor. Ana hakkı diye diye beni kaybedicek haberi yok
iyi de ana baba hakkını evlat ödemeli geline ne ki?
bence eşine kendi sorumluluklarını hatırlat, o arasın annesini, o gitsin gönlünü yapsın, en nihayetinde ana baba hakkı.
ama sana ne emekleri geçmiş de senin üzerinde hakları oluyormuş canım.
Sen gitmeEvet o konuyu takip etmistim. Zaten öyle konuları okuyunca kendi derdimden utanıyorum ama napiyim bu kadın sinir sistemi diye bişey bırakmadı yani
Aynen esim varken cok ilgili hic bisey demez esim yokken sokar lafini.kp öldügunde uzulup agliyacagi yerde beni cekistiriyo kardesine karsinda oturuyodum duydum yalan yanlis anlatiyo.kalkip bisey demedim ertesi gun ciktim evime geldim.Aynı şeyler işte.. Benimde en güzel zamanlarimi zehir ettiler biz eşimle bi konu yüzünden tartissak konu muhakkak düğüne kadar gidiyor. Benim kv de aynı işte söyler ben öyle bişey demedim yanlış duydun. Yada bişey yapar ne var onda? Falan filan...
Eş hakkı da var ona bakılırsaYok ya benim eşim anlamaz onlardan işittiği o kader lafa yinede ana baba hakkı diyor. Ana hakkı diye diye beni kaybedicek haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?