Arabozucu kayinvalide....

Tecrübeli biri olarak söylüyorum sinir de olsan onun bu tavrına sesini çıkartma. Kendi gelip barışana kadar. Her tavrında sen adım atarsan ömür boyu hep senden adım atmanı bekleyecek. O kaynanan da akıl hastası galiba uzak dur.

Allah kolaylık ve sabır versin. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bıçakla üstüme yürüdü diye iftira atan insandan her şey beklenir

Ben herşeyi bekliyorum ama eşime kabul ettiremiyorum çünkü eşime göre annesi çok saf herkesin lafına çabucak kanan parmakta oynatilacak biri..

Benim kaynanada boyle soyler ben oyle demedim der yapar yapmadim der.en ufak biseyde anladim yapisini mecbur olmadigim zaman ne bir araya geliyorum nede ariyorum.
esimi bir aradi bisey soyledi hic orali olmadim.ikinci aradi bu sefer tartistik bidaha ne aradim nede aradiginda actim.
simdi esim kendi konusur kapar.benimdr gozumun icine bakar alsin telefonu konussun diye ama hic orali olmam.benim en guzel gunlerini zehir etti dusincesizlik etti.hala daha esimle aramizda ozmanlardan kalan seylerin surtusmesi var.

Elim mahkum deme
Bi paket makarna varsa paylaşırsın annenle, aile budur
Ama onlara ezdirme kendini
Dün Urfa şartlarında 4 çocuklu bir kadın, herşeye rağmen boşanmak için bir adım attıysa ( konu neden kapandı anlamadım )
Bugün kimse çaresizim demesin lütfen

Zaten normalde küslük olunca kiyamazdim gider barisirdim ve hiç ayrı yatmadik ama bu sefer gerçekten içimden gelmiyor barışmakta ona yakın olmakta...

Sen çok bile görüşmüşsün o kadınla. Gitme evine, sofrasına oturma. Huzursuz olduğun ortama niye gidiyorsun?
Yalancılık, iftiracılık ne zamandır kabul edilir bir huy olmuş ki? Eşin de aşırı mantıksız biri.
Eşine bunun kul hakkına girdiğini, öteki tarafa ailecek borçlu gideceklerini de söyle bari.
Kp ile konuş rahatsızlığını 'yuvamın yıkılmasına sebep olacak' de.

Sakın eşinle barışmak için adım atma. Haklı olan sensin. Restini çek. Gidiyorsan da eşin olmadan gitme her şey onun gözünün önünde olsun. O zaman iftira atamaz.

Aynı şeyler işte.. Benimde en güzel zamanlarimi zehir ettiler biz eşimle bi konu yüzünden tartissak konu muhakkak düğüne kadar gidiyor. Benim kv de aynı işte söyler ben öyle bişey demedim yanlış duydun. Yada bişey yapar ne var onda? Falan filan...

Çünkü onların ailede kv gerçekten artık iflah olmayan biri konumunda.. Kp artık basedemiyor kvmle. Çünkü kv kimseyi dinlemiyor taramali tüfek gibi saniye durmadan konuşuyor konuşuyor konuşuyor .. Onlar artık alışmışlar. Beraber gidince o kadar ilgili kv rolü oynuyorki akıllara zarar. Bana zorla sarilmalar elimi tutup sohbetler güleryüz ikramlar. Yemin ediyorum bazen kendimden şüphe ediyorum acaba bana tüm yaşattıkları bi rüya mıydı ben mi büyüttüm hep? Diyorum o derece yani

Benim kv de normal değil. Ah neler yaşattı bana buraya yazsam sayfalar yetmez.en sonunda sildim onu defterden artık ne görüşüyorum ne arıyorum hiçbirşey. .eşime de söyledim bundan sonra onun ancak cenazesine giderim diye.oda yıllar sonra annesinden biraz kazık yiyince anladı onun ne halt olduğunu diye bana hak veriyor.kendisi arasira görüşse bile artık bana hiç görüş ara filan diyemiyor..eden bulurmuş o kaybetti.ben hep destek olan merhametli saygılı bir gelindim. Onu yıllarca el üstünde tuttum. Kıymetimi bilemedi..

Maddiyat olarak değil caresizligim. Ailemin üzülmesini istemiyorum. Benim düğünümden 1 ay önce bunların yüzünden annem beyin felci geçirdi ve gözlerinde kalıcı hasar kaldı karanlık görüyor şu anda. Bide ben böyle birşeye kalkışırsam belli etmesede çok üzülür..

Anladım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Orda da maddiyattan değil aslında Urfa'da kadın boşanmaz herşeyi çeker mantığı var diyeydi çaresizliği ama yendi şükür

Yok ya benim eşim anlamaz onlardan işittiği o kader lafa yinede ana baba hakkı diyor. Ana hakkı diye diye beni kaybedicek haberi yok

Anladım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Orda da maddiyattan değil aslında Urfa'da kadın boşanmaz herşeyi çeker mantığı var diyeydi çaresizliği ama yendi şükür

Evet o konuyu takip etmistim. Zaten öyle konuları okuyunca kendi derdimden utanıyorum ama napiyim bu kadın sinir sistemi diye bişey bırakmadı yani

Yok ya benim eşim anlamaz onlardan işittiği o kader lafa yinede ana baba hakkı diyor. Ana hakkı diye diye beni kaybedicek haberi yok

iyi de ana baba hakkını evlat ödemeli geline ne ki?
bence eşine kendi sorumluluklarını hatırlat, o arasın annesini, o gitsin gönlünü yapsın, en nihayetinde ana baba hakkı.
ama sana ne emekleri geçmiş de senin üzerinde hakları oluyormuş canım.

Anlatamıyorumki hep diyorum iş çıkışları uğra beni götürme diye muhakkak evde olay çıkıyor o gün. Neymis efendim ben gitmezsem laf ederlermiş ona. Bu böyle gitmezmis falan. E diyorum söyle o zaman annen kapasin ağzını laf etmesin olur olmadık yerde. Söyledim diyor. Hiç inanmıyorum

Evet o konuyu takip etmistim. Zaten öyle konuları okuyunca kendi derdimden utanıyorum ama napiyim bu kadın sinir sistemi diye bişey bırakmadı yani
Sen gitme
Eşine ver çocuğu amaç torun özlemiyle oğul özlemiyse bol bol gidersinler
Taramalı tüfek gibi kocasına ya da oğluna saydırıyo diye bunu senin de çekmeni beklemeleri yersiz
Kafası kaldıran gitsin dinlesin, ben artık çekemiyorum. Gidin siz ziyaretine bende rahat rahat evi temizleyeyim de

Aynen esim varken cok ilgili hic bisey demez esim yokken sokar lafini.kp öldügunde uzulup agliyacagi yerde beni cekistiriyo kardesine karsinda oturuyodum duydum yalan yanlis anlatiyo.kalkip bisey demedim ertesi gun ciktim evime geldim.
dusun daha bikac saat olmus oleli kocasi gecenin bi vakti cenaze morgda.nasil bi insansin sen o halde bile iftira atiyon.oglunun yaninda yapsa ben biliyorum yapacagimida.gerci ozmanda iyi niyetinden der.bizom durumlar biraz karisik.sorunlarimiz ciddi seyler.
Ne kadar esimle konusup anlassakta bidaha acilmiyacak diye illaki aciliyo kavga buyuyo.nezmn olür belki ozmn esimle bi aile oluruz biz.

Ben 5 yıllık evliyim
Eşim olmadan hiç gitmedim
Zaten soğuk biriyim onlara özel değil ama bilmiyorum böyle daha iyi sanki
Bazen şaşırdığım durumlar oluyor mesela iyi ki diyorum mesafeliyim insan ilişkilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…