Aracı olmak kötü birşey mi

denizmelek12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
38
7
1
30
Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım

Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Kötü demeyelim de, diğer insanların ilişkilerine çok müdahale etmeseniz iyi olur. Sorun olunca siz kötü olursunuz

Sadece tanıştırmışsınız başka bir şey olmamış ki. Anlaşırlarsa devam ederler, anlaşmazlarsa etmezler. Bu onların tercihi. Hayır iyi de anlaşmışlar zaten. Kötü bir şey yaptığınızı düşünmek için hiçbir sebep yok şu an neyi dert ettiniz hiç anlamadım 🙄

bilmiyorum niye karıştım böyle bir şeye diyip duruyorum kendi kendime asla yorum da yapmadım zaten tanışmadan sonra

Erkeği tanıyan kızın akrabası düzgün biri işinde gücünde dedi bende sadece böyle biri var dedim bi baksınlar o kadar

Valla kimseye aracı olmam . Eskidendi o öneriler. Şimdi en ufak sorun da onun yüzünden deniliyor. Herkes kendi bulsun.

Back
X