- 26 Ekim 2025
- 38
- 7
- 1
- 30
- Konu Sahibi denizmelek12
Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü demeyelim de, diğer insanların ilişkilerine çok müdahale etmeseniz iyi olur. Sorun olunca siz kötü olursunuzKızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Sadece tanıştırmışsınız başka bir şey olmamış ki. Anlaşırlarsa devam ederler, anlaşmazlarsa etmezler. Bu onların tercihi. Hayır iyi de anlaşmışlar zaten. Kötü bir şey yaptığınızı düşünmek için hiçbir sebep yok şu an neyi dert ettiniz hiç anlamadımKızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım

Ne diyelim, yani hayırlısı olsun, dahasına karisma, gerisi onların bileceği şey, niye tribe girdin ki senKızlar ne olur bana rahatlatacak bir şey söyleyin
Tanımadığınız insanı niye arkadaşiniza seyettiniz ki? Ben karışmam deseniz de bir şey olsa sizden bilecekBir daha asla böyle bir şeye karışmam kıza dedim bak ben yokum çocuğu tanımıyorum ona göre
Valla kimseye aracı olmam . Eskidendi o öneriler. Şimdi en ufak sorun da onun yüzünden deniliyor. Herkes kendi bulsun.Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım