Hormonların artmasıyla sağlıklı düşünememişsiniz. Valizini al git diyem bir anne var. Orayı daha iyi okuyun.Şu anlattığın hikayeyi okurken inan çok üzülerek okudum.. Ve tek düşündüğüm şey annen ve baban.. Konu ne olursa olsun haklı ol veya haksız ol annene babana bunu nasıl yaşatıyorsunuz? Bir de en büyükleri olduğunu söyledin.. Hep haklı ol ama annen baban için sus.. Sen anlatırken olayı gözümün önünde canlandırdım kaç yaşında insanların o çaresizliğisizin hiçbir şekilde durulmamanız?? O adamın kalbinin sıkışması?? Çaresiz kalıp sana kendi odalarını vermeleri falan içim acıdı parçalandım inan.. Cahil bir insanda değilsin ki kardeşlerin en kötüsü olsun senin yapman gereken susmak.. Bu kadar basit ya ne oluyor haklıyken susarsan seni mi öldürüyorlar?? Aksine Allah senden razı olacak annen baban senden razı olursa Allah da senden razı olur.. Anlattığın hikaye bana çok tanıdık geldi bir yakınımız aynı durumda adamla kadın çaresiz perişan.. Evde huzur olmadıktan sonra bir arada olsanız ne olur?? Annen baban sana üvey evlat muamelesi yapıyormuş ya hani o nasıl üvey evlatlıktır ki kendi yattıkları odadan çıkıp seni oraya koyuyorlar..?? Yaa hadi gerçekten annen baban öyle bile olsa o yaşta o insanları o hale sokmak ne kadar mantıklı bir düşün.. Allah korusun annen baban bşr ölünce hiç mi düşünüp üzülmeyeceksiniz?? Ah şu dilimi tutsaydım kardeşlerime uymasaydım ben bari yapmasaydım diyeceksiniz emin olun.. Kocaman da insan olmuşsunuz geçimsiz kardeşlerin varsa oturacaksın dersini çalışacaksın gidip kendine başka bir hayat kuracaksın annenin babanın canını yakmayacaksın..babanın ağlaması nedir bana bunu açıklayın?? Ahhh ben şuan hamileyim yavruma birşey olacak diye ödüm kopuyor daha o doğmadan ne sıkıntılar çektim herşeyin en güzelini düşünüyorum onun için ben onu imkanlarının el verdiği kadar şeyler sunup büyüteceğim o büyüyünce bizim canımızı yakacak Ne kadar acı bunu daha bebeğimi kucağıma almadan hissediyorum.. Onların sizin üzerinizde ne büyük hakkı var bi bilseniz.. Kusura bakma canım ben bu konuda çok doluyum çok yakın bir akrabam da evlatlarından yana çok mutsuz sürekli kavga gürültü evlerinde onların çaresizliği geldi aklıma bir an onların ağlamaları geldi onun çocuklarına diyemediklerimi sana dedim işte..
Anneden yüz bulmuşlar. Su dökmek ne ya? SaygısızlarValizi topla git nedir ya annenizin tutumu böyleyse kardeşler tabi size çemkirme haddi bulurlar kendilerinde. 1 sene sabredebiliyorsanız edin gerçekten madem ataması da iyi olan bir bölümdesiniz üzerine düşün ve atanmaya bakın
Sussun da ne yapsın bu kız? Kapıda mı yatsın? Annesi topla valizini git demiş, nereye gitsin?Belli ki sorun sizi eve sığdıramamak değil.. Eğer öyle olsaydı sizin de dediğiniz gibi biran önce evlensin kurtulalım diye bakarlardı. Bilmiyorum neden istemediler ama illa ki seni düşündüler.. Senin mutsuz olacağını düşündüler belki izin vermediler diğer türlü olsa ne halin varsa gör derlerdi.. Evet sanırım üzerimde hamileliğin getirdiği bir gerginlik mi desem duygusallık birşey var haklısınız o konuda.. Kırdıysam sizi kusura bakmayın lütfen.. Ama inanın anne babanız sizi sandığınızdan çok seviyor.. Bunu ileride evlenince ya da bir evlat sahibi olunca daha iyi anlarsınız.. Tabi ki genç kızsın özelsin olacak ama imkanlar el vermiyorsa ne yapacaklar?? Kardeşin çirkefe benziyor anlattığın kadarıyla ordan öyle bir sonuç çıkardım.. O çirkeflik yapıyor diye sen ona uymak zorunda mısın ki.. Ben onu diyorum.. İnan niyetim senin işine burnumu sokmak değil ama imkan olsa annen baban hepinize ayrı güzellikler sunardı.. Sen çalıştığın için olsa gerek sen gelince problem çıkıyor anladığım kadarıyla ama siz umursamayın dersinizi çalışın atanıp gidin ya da Allah şu korona belasını başımızdan def edene kadar sabredin başka bir işe girersiniz en azından mutlu olduğunuz gibi yaşarsınız..Annenize babanıza yazık etmeyin benim dediğim tek şey o uymayın çirkef kardeşlerinize.. Belli ki onlar öyle yapıyor diye anneniz babanız onlara söz geçiremiyorum bari bu kızımızı oraya buraya geçirelim ya da ne bilim ne yapıyorlarsa onu yapalım diye düşünüyorlar..Sen biraz daha susuyorsun diye belki senden medet umuyorlar mecburen onların dediği oluyor senden fedakarlık bekliyorlar..
Ee iyi de kızı bi yere sığdıramamışlar. O odadan çık diyor diğeri istemiyor. Ne yapsın holde mi yatsın? Anne baba da her olayda fenalaşacağına oturup çocuklarıyla bir konuşsun. Ablalarına bu kadar saygısızlık edilmesine müsaade etmesin.Şu anlattığın hikayeyi okurken inan çok üzülerek okudum.. Ve tek düşündüğüm şey annen ve baban.. Konu ne olursa olsun haklı ol veya haksız ol annene babana bunu nasıl yaşatıyorsunuz? Bir de en büyükleri olduğunu söyledin.. Hep haklı ol ama annen baban için sus.. Sen anlatırken olayı gözümün önünde canlandırdım kaç yaşında insanların o çaresizliğisizin hiçbir şekilde durulmamanız?? O adamın kalbinin sıkışması?? Çaresiz kalıp sana kendi odalarını vermeleri falan içim acıdı parçalandım inan.. Cahil bir insanda değilsin ki kardeşlerin en kötüsü olsun senin yapman gereken susmak.. Bu kadar basit ya ne oluyor haklıyken susarsan seni mi öldürüyorlar?? Aksine Allah senden razı olacak annen baban senden razı olursa Allah da senden razı olur.. Anlattığın hikaye bana çok tanıdık geldi bir yakınımız aynı durumda adamla kadın çaresiz perişan.. Evde huzur olmadıktan sonra bir arada olsanız ne olur?? Annen baban sana üvey evlat muamelesi yapıyormuş ya hani o nasıl üvey evlatlıktır ki kendi yattıkları odadan çıkıp seni oraya koyuyorlar..?? Yaa hadi gerçekten annen baban öyle bile olsa o yaşta o insanları o hale sokmak ne kadar mantıklı bir düşün.. Allah korusun annen baban bşr ölünce hiç mi düşünüp üzülmeyeceksiniz?? Ah şu dilimi tutsaydım kardeşlerime uymasaydım ben bari yapmasaydım diyeceksiniz emin olun.. Kocaman da insan olmuşsunuz geçimsiz kardeşlerin varsa oturacaksın dersini çalışacaksın gidip kendine başka bir hayat kuracaksın annenin babanın canını yakmayacaksın..babanın ağlaması nedir bana bunu açıklayın?? Ahhh ben şuan hamileyim yavruma birşey olacak diye ödüm kopuyor daha o doğmadan ne sıkıntılar çektim herşeyin en güzelini düşünüyorum onun için ben onu imkanlarının el verdiği kadar şeyler sunup büyüteceğim o büyüyünce bizim canımızı yakacak Ne kadar acı bunu daha bebeğimi kucağıma almadan hissediyorum.. Onların sizin üzerinizde ne büyük hakkı var bi bilseniz.. Kusura bakma canım ben bu konuda çok doluyum çok yakın bir akrabam da evlatlarından yana çok mutsuz sürekli kavga gürültü evlerinde onların çaresizliği geldi aklıma bir an onların ağlamaları geldi onun çocuklarına diyemediklerimi sana dedim işte..
Bende öyle düşünüyorum.Gerekirse salonda yat, sıkıca çalış ve atan. Ömür boyu rahat etmek için bir yıl sıkıntı çekmeyi göze almalisin. Kardeşlerinden de düzelmesini bekleme bence belliki bir cekememezlik var arada. Boşver sen kendi hedefine kendi geleceğine bak.
Öyle dedim onu da kabuletmiyoKiz kardesinizle tek sorun gece isiklari acmak mi? Siz de o yattiktan sonra oturma salonunda vs takilin ders calisin.
O zamana kadar idare edin atandiktan sonra yuzune bile bakmayin.Su dokmek nedir ya saygisiz
O kadar konudan ışık acmaya mı takıldınız bravoKusura bakmayin da saygisiz olan sizsiniz
Tuvalete giderken ışık acmak ne demek ?
Kendiniz beraber yasama kurallarina uymuyorsunuz hic kardeşinize suc atmayin
E iyi de olaylarin baslangic noktasi o sizin anlattığıniz kadariyla , gecimsiz olan sizsiniz neden baskalarini sucluyorsunuz ki?O kadar konudan ışık acmaya mı takıldınız bravo
Üzüldüm halinize... Allah yardımcınız olsun.Üzerinizde hamilelik gerginliği var sanırım. Ben çok sustuğum için beni eve sığdırmadılar ya zaten. Sürekli ordan oraya ordan oraya. Bende bir genç kızım özelim var.
Hayır madem sığdırmayacaklardı evlendirselerdi. Eziyorlar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?