Arada kaldım nolur yardımcı olun

Kiz kardesinizle tek sorun gece isiklari acmak mi? Siz de o yattiktan sonra oturma salonunda vs takilin ders calisin.

O zamana kadar idare edin atandiktan sonra yuzune bile bakmayin.Su dokmek nedir ya saygisiz

Gerekirse salonda yat, sıkıca çalış ve atan. Ömür boyu rahat etmek için bir yıl sıkıntı çekmeyi göze almalisin. Kardeşlerinden de düzelmesini bekleme bence belliki bir cekememezlik var arada. Boşver sen kendi hedefine kendi geleceğine bak.

Yaşlarınız 15 gibi aynı. Yazık ben sadece o babaya üzüldüm. Belli bir yerden sonra evlat tartışması görmek çocukluk gibi olmuyor onlarda. Babam kardeşimle kavga ettiğimi görünce intihar edeceğini söylemişti. İkimiz de sustuk kaldık. Abla olarak oturun konuşun hareketlerinize çeki düzen verin. Kardeşiniz rahatsızsa açmayın ışığı gece yarısı. Telefon fenerini açın mecbur musunuz? Kardeşiniz için de geçerli bunlar elbette. Annenizde iş yok o belli valizi al git demesinden. Oluyorsa olur olmuyorsa da atanıp gitmeye bakın gerçekten de. Gerekirse salonda uyuyun 1 sene. Kendinizi ve babanızı yıpratmayın.

Hormonların artmasıyla sağlıklı düşünememişsiniz. Valizini al git diyem bir anne var. Orayı daha iyi okuyun.

Anneden yüz bulmuşlar. Su dökmek ne ya? Saygısızlar

Sussun da ne yapsın bu kız? Kapıda mı yatsın? Annesi topla valizini git demiş, nereye gitsin?

Ee iyi de kızı bi yere sığdıramamışlar. O odadan çık diyor diğeri istemiyor. Ne yapsın holde mi yatsın? Anne baba da her olayda fenalaşacağına oturup çocuklarıyla bir konuşsun. Ablalarına bu kadar saygısızlık edilmesine müsaade etmesin.

Bayılıyorum bu ebeveynlere problemi çözmek yerine çocuk gibi davranıyorlar. Bizimde bi oda kavgamız oldu kardeşimle ben bi kaç sefer değiştirdiğim için haklı olarak tekrar değiştirmek istemedi. Ama benim sebeplerim vardı ki biz tartışırken babam araya girdi halletti mevzuyu. Bu kadar tantanaya ne gerek var?

Konu sahibi sizin adınıza çok üzüldüm. Sürekli evde olmak zor gerçekten. Bende bi kaç aydır evdeyim bomboş şeylerden sıkılıyorum, bana karşı bir hareket de yok oysa, sizin için o evde kalmak ne kadar zordur. Kütüphane falan var mı yakınlarda ilçe küçükse o da yoktur ya ne diyim Allah yardımcınız olsun.

Bende öyle düşünüyorum.

Kiz kardesinizle tek sorun gece isiklari acmak mi? Siz de o yattiktan sonra oturma salonunda vs takilin ders calisin.

O zamana kadar idare edin atandiktan sonra yuzune bile bakmayin.Su dokmek nedir ya saygisiz
Öyle dedim onu da kabuletmiyo

Uyku düzenin yok kardeşini rahatsız etmiş olabilirsin. Ortak kullanılan bir evde yaşıyorsun. Ayaklarının üzerinde durduğun zaman kendi düzenini sağlarsın. Yoksa bu düzen böyle döner durur.

Sizde problem yok anne, babada problem var. Evin düzeni anne, babaya aittir. Kurallarıda onlar belirleyecek. Annenizin ağzından çıkan o cümle al valizini git var ya olay orada bitmiş. Herkes hükmünü tercihini ortaya koymuş. Ne olursa olsun insan evladına o kelimeyi söylemez, söylüyorsada diğer çoçukların o ablayı yok sayacagını bilir. Kimse kusura bakmasın anne babada bir yere kadar söz konusu evlatsa adil olacaksın terazin şaşmıcak ayrım yapan ailelerin sonu hep belli o yüzden üzülme ben senin yerinde olsam bir iş bakar evden ayrılır, mesafemi koyar sonrada atanmak için uykusuz bile kalıp ders çalışırım sırf onlara inat ben başardım demek için. Kendimi ailenizin yerini koyduğumda da aslında çözümü çok basit bir konu kura çeker kim nereye düşüyorsa oda onun derim. Odaları böler üç ayda bir kurayı tekrarlarım kimseye haksızlık olmasın diye bu kadar basit ister bağırsın ister kızsın yapacak birşey yok ortak odada ışıktan rahatsız olan göz bandı, kulak tıkaç hediye eder herkes gerekli mesajı alırdı.

Bana tartışmanın fitilini siz ateşlemişsiniz gibi geldi. Odada uyuyan insan varken tuvalete giderken niye ışık açılır ki? Kız uyanır kızar tabi ki aynı odada kalmak istemez. Onun da gelip su dökmesi filan 5 yaş hareketleri. Ben anne babaya üzüldüm. Bir de demişsiniz ki evlendirmediler beni. Elinizde garanti bir mesleğiniz yok belli ki yeterince olgunluk da yok belki bu yüzden evlenmenize karşı çıktılar. Kardeşinizi karşınıza alıp konuşun barış imzalayın herkes birbirine saygı duysun.

Kusura bakmayin da saygisiz olan sizsiniz
Tuvalete giderken ışık acmak ne demek ?
Kendiniz beraber yasama kurallarina uymuyorsunuz hic kardeşinize suc atmayin

Bu anlattığımız hikaye benim için çok tanıdık. Kendinizi o eve ait goremiyorsaniz çekip gitmeye çalışın. Yalnız kalma fobiniz gerçekten bu huzursuzluklari yaşamaktan daha mı korkutucu? Anne babanızın bı suçu yok. Onlar da yanlış düşünse de kizamiyor insan. Kardesleriniz sorunlu. Onlar sorunlu oldugu için haklı olarak arada bı tepki verip sizin sivrilmeniz anormal karşılanıyor.

Üzüldüm halinize... Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…