Arada kaldım nolur yardımcı olun

Biri uyuyunca ışık açılmaz , kardesiniz haklı sadece üslubu saygısızca.

Telefonun ışığını kullanın, fener kullanın ama ne olursa olsun uyuyan biri varsa ışığı açmayın.

Hep böyle kardeşler arası zitlaşma var mıydı ?

Hepiniz otursaniz , konussaniz , içinizdekileri dökseniz belki orta yolu bulursunuz.

Kocaman insanlar olmuşsunuz, böyle bagirarak , kavga ederek sorunlar çözülmez ki ..

Boyle durumlarda citkeflik kazaniyor. Bende ablayim ama ben anlayisli oldugum icin annem hep bana mudahale ederdi. Kardesime soz geciremezdi. Cok haksizliga ugradim ama zaman geciyor kendi yuvani kurunca rahatliyorsun hatta ozledigin bile oluyor.

Rahatsız olduğu için değil inattan ışığı problem ediyor

Kpss zorlu bir bir süreç hazırlanırken stres yoğun iniş çıkışlar fazla birde siz baskı hissedeceksiniz üstünüzde.Yerinizde olsam paylasimli bir ev yada aparta taşınır yarizamanli çalışırdım.Hic kimseyi gözüm görmez yoluma bakardim.Gunumuz koşullarında artık dershane evlerin içinde takip edebilceginiz çok güzel video serileri var dersler için.Ben calsirken 2yil kpss hazirlandim kütüphanelerde sabahliyordum çünkü eve gelirsem yorgunluğa yenik dusuyordum.Daha az uyku 0 sosyal hayat programlı yaşamla olmayacak birşey değil.Ha tüm bunlara degdimi dersen hayır atandıktan 4yil sonra özel sektöre geri dönüş yaptim.

Özel değilse neden özel sektöre döndünüz

Ailemin yanında olmam gerekiyordu rahatsızlıkları özür grubu sayilmiyordu burada vazgectiklerim orada yaşadığım hayat aldığım ücret için çok fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…