- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ana kizi sana almayacaz sakin ol deseydin.Erkek kardeşimin bir kız arkadaşı var. Henüz üniversite okuyor. Annem ve babam bu kız ev kızı olacak calismayacak diye kardeşimin beynini yiyorlar. Asla istemiyorlar. Bana da ne yap et ayir diyorlar bıktım. Kardeşim de o kızi alamazsam intihar ederim diyor. Kardeşime bugün gerekirse annemi babamı karşıma alacağım, seninle gider o kızı ben isterim dedim. Nasıl çıkılır bu işin içinden ? Annem ben 30 senedir çalışıyorum ev kızı istemem diyor. Önemli olan kardeşimin mutlu olmasi . Kimle oldugu onemli mi ? bunu anlatamıyorum bıktım .
Ailenle Aran düzeldi sanırım,Erkek kardeşimin bir kız arkadaşı var. Henüz üniversite okuyor. Annem ve babam bu kız ev kızı olacak calismayacak diye kardeşimin beynini yiyorlar. Asla istemiyorlar. Bana da ne yap et ayir diyorlar bıktım. Kardeşim de o kızi alamazsam intihar ederim diyor. Kardeşime bugün gerekirse annemi babamı karşıma alacağım, seninle gider o kızı ben isterim dedim. Nasıl çıkılır bu işin içinden ? Annem ben 30 senedir çalışıyorum ev kızı istemem diyor. Önemli olan kardeşimin mutlu olmasi . Kimle oldugu onemli mi ? bunu anlatamıyorum bıktım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?