- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Nasıl söylerimki anneme eşimi çok kötü bilecekler aralıktada tüp bebek yapacam hemen içime atan biriyim...bu olayları sorunsuz atlatıp tüp bebeğe olumlu şekilde gitmek istyrm...bence kesinlikle alma. annen çok istiyorsa senin yerine de bişey taksın
Iyiyi ya iste dersinki benim masrafim çok biz bebek için para biriktirdik baska bir yere harcayacak durumumuz yok. Bir şey yapamayacağım sen yap ben sana sonra öderim falan de.. odersen odersin yoksa öyle kalır artıkNasıl söylerimki anneme eşimi çok kötü bilecekler aralıktada tüp bebek yapacam hemen içime atan biriyim...bu olayları sorunsuz atlatıp tüp bebeğe olumlu şekilde gitmek istyrm...
Annemi ortaya atacam yada ben kendime yurtdışından birsey alıyormuş GiBi yapsam eşimden gizli hediye etsem ...olur mu acep ??Ya eşinin haberi olmadan biriktirebildigin kadariyla evine bir şey alır gider verirsin ya da hic bir sey yapma annen o kadar düşünüyorsa senin adına versin.. bence eşin buna çok kizar bos yere aranizi bozma...
Mantıklı inşallah annem kabul eder..Iyiyi ya iste dersinki benim masrafim çok biz bebek için para biriktirdik baska bir yere harcayacak durumumuz yok. Bir şey yapamayacağım sen yap ben sana sonra öderim falan de.. odersen odersin yoksa öyle kalır artık
abin sana takmıyorken ayıp olmuyorda sen takmayınca mı ayıp olacak sakın gİzli yapmaAnnemi ortaya atacam yada ben kendime yurtdışından birsey alıyormuş GiBi yapsam eşimden gizli hediye etsem ...olur mu acep ??
Aynen Abim burnu çok havada olan biri dediğim dedik.patavatsız asla Yıldızlarımız birleşmez hatta bu benim Abim mi diye düşünürüm..abin sana takmıyorken ayıp olmuyorda sen takmayınca mı ayıp olacak sakın gİzli yapma
Bilmem eşinin kulağına giderse daha kötü olabilir.. hani kendine diye aldiginda onda görürse işler karışabilir.. Ama eşin dikkatsiz biriyse bilemem... Eşinin huyunu bilirsin nasıl karşılar..Annemi ortaya atacam yada ben kendime yurtdışından birsey alıyormuş GiBi yapsam eşimden gizli hediye etsem ...olur mu acep ??
Yaptı tabiki vurdum duymaz bir insan ..Bence de yapmayin. Herkese ederi kadar neyse onu yapin. Kizkardesinin dugununde sahip cikmayan arkasinda olmayan erkek kardese ne yapilabilir ki? Acaba zamaninda anneniz abinize size yaptigi konusmayi yapti mi?
günaydın hanımlar ,
Ben 4 yıllık Evliyim yurtdışında yasıyoruz eşimle..
Çocuğum olmuyor Aralık'ta Türkiye'ye gidip tüp bebek yapacaz Rabbimin izniyle ...
Ama söyle bir sorun var ..
Abim Eylül'de evleniyor..Annem Düğüne gel diyor.ama ben evlenirken Abim bana düğünümde hicbirsey koymadı .konusturmadı,küstü benimle yani abime dair hicbirsey görmedim ..
Eşim kesinlikle abine bişey almam unut dedi..
Annemde ayıp kızım birsey almalısın diyor ...
Eşimden para çıkıyor ..
Offff arada kaldım akıl verin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?