• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En çok memeler yıpranıyor. Birde ucunu ısırıyor bebekler süt emerken :/

Sezaryen kesilerini daha düzgünce yapıyorlar artık ama iz dikiş sıkıntı. Vajinaya kesi işi de şans :/ kimisinin kesisi az küçük oluyor 2 aya iyileşebiliyor. Asıl yırtılma olursa feci. Onun iyileşmesi daha zor.

Offf 😣

Ben de zaten hem Evlilik korkusu (gamofobi), hem Tokofobi (doğum korkusu) rahatsızları var.

Arkadaşım sezeryanını anlarırken bacaklarımı yere istemsiz istemsiz vurmaya başlamışım o ‘ napıyorsun?’ diye uyarınca durdurdum.

Ama tabi içinde kalan yok, hamile kaldıysa ve 7. Ayı devirdiyse bir kadın illaki doğurur 😅 Bana da nasip olursa bunlar yaparız bir şeyler :)

Böyle yok gençleşirim vs diyenlere akıl sağlığı diliyorum sadece 😆

Ya benim ayaklarım iki numara büyüdü.38 den 40 numaraya çıktı. Genişledi belki hamileyken Converse kullandığım için hep ona atıyorum suçu🫣

Birde mesela hiç doğum yapmadığım zamanlardaki kiloya insem bile eski giysileri desem olmuyor.

10 çocuk bakmak kolay mı ya, onun hamileliği, lohusalıgi kadına motor takmak gerekiyor.

Tabiki genç kız fiziği artık gidiyor :(

O belediye de sanırım kadın 5. 6. Çocuktan sonra kadın ö*kür biz de kitlediğimiz çocuklarla nüfus artırımı yaptık diye hükümete yaranırız kafasındalar ellam.

2 sebebi var

1. donasyon istemiyor, bunu size açıkca ifade edemiyor

2. baba olma duygusunu tatmış ve yeniden o sorumluluğu almak istemiyor bu yaştan sonra

eğer olmuyorsa koruyucu aile olabilirsiniz, evlat edinebilirsiniz tek basınıza
anne olmak demek illa doğum yapmak demek değil
bu yaştan sonra zor süreçler
ve o donasyon falan da tek seferde tutan bir şey değil bildiğim kadarıyla
2-3 defa deneyeceksiniz belki de
en az 20 bin euro harcarsınız o yolda

Ya hadi genç göster gösterde üç beş oynar en fazla, 48 yaşındaki birisi nasıl 30 gösterecek yani mümkün değil.

Tabiki, o biraz abartı zaten söyleyen beyaz yalan söylemiş.

Yaşlandıkça insanın boynunda bile et benleri çıkıyor :)

Saçları beyazlıyor, göbeği kalınlaşıyor vs.

Maymun memesi dedin üzdün :(

nasılda birden modumuzu düşürdü ama çok ağrı rencide edilmiş hissettim :D

Olay da şöyle çıktı :)

Ben anne maymun/ bebe maymun videoları izlemeyi çok severim:)

İş yerinde de bi tane anne olan kadın vardı ama 0 beden taş gibi ben doğum yapmadım ama benden zayıf.

O videoların birinde de anne maymun, bebeğini emziriyor bebek de yaramaz sündürüyor memeyi.

Kadın dedi ki ‘ işte benim memelerim aynı böyle oldu 😢

Ordan aklıma geldi.

10 yaşında kızım var, dedesi de 70 yaşında. Onların baba kız olduğunu düşünemedim. Hiçbir şey değilse, bu açıdan bakınca bile doğacak çocuğa haksızlık. Sizin yaşınızda genç değil. İleri yaşta anne babası olan tüm arkadaşlarım bu durumdan şikayetçiydi. Çok genç yaşlarında kayıplar yaşadılar. Anne, baba genç olsa vefat edebilir ama hayatın olağan bir akışı da var.

O yaşta bir adam rahatı bozulmasın da ister bu arada, neden istemesin? Yine de tüp bebek denemişsiniz, hiç korunmamışsınız. Sizin an̈ne olma yollarını kapatmış değil ama donasyan fikri uzak gelebilir. Çocuk olma yolunda her şeyi kabul etmek zorunda değil.
Boşanmayı düşünürseniz ne kazanmış olacaksınız bilmiyorum, karşınızda sizi kandırmış bir eş yok.

Olay da şöyle çıktı :)

Ben anne maymun/ bebe maymun videoları izlemeyi çok severim:)

İş yerinde de bi tane anne olan kadın vardı ama 0 beden taş gibi ben doğum yapmadım ama benden zayıf.

O videoların birinde de anne maymun, bebeğini emziriyor bebek de yaramaz sündürüyor memeyi.

Kadın dedi ki ‘ işte benim memelerim aynı böyle oldu 😢

Ordan aklıma geldi.
Benim duyduğum da küçük memeli kadınlarda sarkma olmuyormuş. Emzirirken ideal boyuta çıkıyormuş sonrasında normale dönüyormuş. Eğer doğruysa ben şanslıyım 😝

Benim duyduğum da küçük memeli kadınlarda sarkma olmuyormuş. Emzirirken ideal boyuta çıkıyormuş sonrasında normale dönüyormuş. Eğer doğruysa ben şanslıyım 😝
Ben zaten iri memeliydim 2 cocuk 2 ser yildan sonra sutas inegi gibi oldum. Kucugun emzirme surecinden sonra yaptircam. 🥲

Konu sahibi senin anne olma istegini anliyorum. Ben cocukken bile anne olmak istiyordum. Eger esim cocuk istemeseydi onunla evlenmezdim, evlendik sprem sorunu ciksa ve alternatif yontemleri istemese bosanir yeniden evlenirdim. Bu kadar keskin benim icin.
Bu konulari aslinda evlenirken netlestirmeniz gerekiyordu. Sizin anne olma isteginiz ne kadar normalse onun istememe tercihi de o kadar normal. Bence alin karsiniza ciddi bir konusma yapin. İkiniz de isteklerinizde acik ve net olun. Sonucunda kararlarinizi alin.

Eşim 58 yaşında.Aslında o da çok istiyor kız çocuğu özellikle.Nerde bir video görse bana atıyor.Evlatlık fikriine daha yakın.9 ay niye uğraşacaksın diyor ama ben o duyguyu tatmak istiyorum ve hakkım olduğunu düşünüyorum.Evlatlık ta sorun çıkıyor sonradan ayrıca.
Eşinizin kız çocuk videolarını torun isteyerek atıyor olması daha olası o yaşta. Evlatlık edinmeyi bence bir düşünün. Sizin anne olmak istemeniz kadar eşinizin de bu yaştan sonra çocuk istememesi normal. Bu konuları etraflıca evlenmeden önce konuşmalıydınız bence.

Yok ya küçük memeliydim sönmüş balon gibi oldu emzirmeyi bırakınca
Yaptırdım taş gibi geziyorum 🤣🤣

Ya benim ayaklarım iki numara büyüdü.38 den 40 numaraya çıktı. Genişledi belki hamileyken Converse kullandığım için hep ona atıyorum suçu🫣

Birde mesela hiç doğum yapmadığım zamanlardaki kiloya insem bile eski giysileri desem olmuyor.

10 çocuk bakmak kolay mı ya, onun hamileliği, lohusalıgi kadına motor takmak gerekiyor.
Benim de 40 numara olan ayaklarım 42 oldu
Eşim kendi ayakkabılarını giymemi teklif ediyordu😒

Benim de 40 numara olan ayaklarım 42 oldu
Eşim kendi ayakkabılarını giymemi teklif ediyordu😒
Ay sorması ayıp boyunuz çok mu uzun ben eskiden zorbalığa uğradığım oldu ayak konusunda çok takıntılı oldum malesef 😭

Ay sorması ayıp boyunuz çok mu uzun ben eskiden zorbalığa uğradığım oldu ayak konusunda çok takıntılı oldum malesef 😭
Değil aslında 1,72 ama ayaklarım sanırım genetik uzun
Annemde 42 giyer🙈
Oğlum 16 yaşında 46 🤦‍♀️var sülalede bir ayak büyüklüğü
Sizin kaç neden zorbalık yaptılar
Onlara neymiş sizin ayağınızın büyüklüğü
Ne garip insanlar yaa

Değil aslında 1,72 ama ayaklarım sanırım genetik uzun
Annemde 42 giyer🙈
Oğlum 16 yaşında 46 🤦‍♀️var sülalede bir ayak büyüklüğü
Sizin kaç neden zorbalık yaptılar
Onlara neymiş sizin ayağınızın büyüklüğü
Ne garip insanlar yaa
Olsun uzunsunuz bence gayet😊Benim 166 boy 38 giyen biriyim ama bir tanıdıgım tarafından cocukluk ergenlik dahil yıllarca ayaklarım konusunda zorbalık yasadım sırf bu nedenle ayağıma kücük gelen ayakkabılar giydim ve ayağımda kemik oluştu travma kaldı resmen bende aşamıyorum

Olsun uzunsunuz bence gayet😊Benim 166 boy 38 giyen biriyim ama bir tanıdıgım tarafından cocukluk ergenlik dahil yıllarca ayaklarım konusunda zorbalık yasadım sırf bu nedenle ayağıma kücük gelen ayakkabılar giydim ve ayağımda kemik oluştu travma kaldı resmen bende aşamıyorum
Ay beni görse cadı diye yakarmış herhalde
38 en güzel kadın ayakkabı numarası her çeşit çok güzel olur
Çocukluk işte insan kötülere denk gelince böyle oluyor😔
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çıkmıştır hayatınızdan

Ahahaha siz de uzunsunuz bence 158 boyla 38 giyiyordum doğumdan sonra 40 oldu 40’ım çıkmadan eski kiloma da düştüm ama ayak numarası kaldı benimle😭

Ay beni görse cadı diye yakarmış herhalde
38 en güzel kadın ayakkabı numarası her çeşit çok güzel olur
Çocukluk işte insan kötülere denk gelince böyle oluyor😔
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çıkmıştır hayatınızdan
Çıktı çok şükür ama travmam kaldı malesef 😞hakkımı helal etmiyorum asla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X