Arakan... Sözün bittiği yer..

Amin inşallah.Çok haklısınız..Dert değil bizim derdimiz gerçekten düşünecek ve kendimize zaman ayıracak vaktimiz vvar..onlarinsa hiç yok Allah yardimcilari olsun inşallah.

Birşey daha eklemek istiyorumki, müslümanlara yapılan zulüm özellikle dini bayramlarımıza, günlerimize denk getiriliyor..

Rabbim Zulüm edenleri kahhar ismiyle kahreylesin inşallah..
#ya kahhar..

Amin..
İnşallah Rabbim tez vakitte cezaları verir.. Müslüman kardeşlerimiz de biran önce İnşallah bu zülümden kurtulurlar..

Dudağım ucukladi bu sebepten buradaki dertler kendi dertlerim o kadar boş gelmeye başladı ki.. Elimden hiç birşey gelmiyor.Kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktir,bu ayetle ferahliyor yüreğim bı nebzede olsa.

Bende düşünüyorum da Rabbim iyiki var o olmasaydı biz kime sığınırdık. Bak mesela bu katliama dur diyemiyoruz. İyiki cehennem var

Bir video gördüm dondum kaldim.insan parcalarini birlestiriyorladi bu kol kime ait bu bacak kime ait diye.sok oldum kaldim.iki gundur ayagimi bir yere vurmusum yara olmus yarin ozel bir yemege gidecegim nasil topuklu ayakkabi giyecegim diye soylenip simariklik yapiyordum.kendimden igrendim
Allah yardimcilari olsun kahretsin bu zulmu yapanlari

Bizim yaptıklarımız derdin d si bile olamaz diyorum.. En çokta bi anne olarak bebeklere cocuklara üzülüyorum. Onların hiçbişeyden haberi yokkk. Belkide oyun sanıyorlar..

İnternette dolaşan. Suyun içinde ki cansız bedenler gibi. Bir sürü yanmış bedenin olduğu fotoğraf da arakan değil. Çin'de deprem sonrası çekilmiş. Hindistan'da gösteri için çekilmiş. Tsunami felaketi sonrası çekilmiş fotoğraflar #AraKANağlıyor etiketiyle pazarlanıyor.

Ve tabiki dünya üzerinde müslüman, hristiyan, budist, deist, ateist herhangi bir inancı taşıyan insanlar. Sadece inandıkları din ve olgular yüzünden öldürülmesin. Ötekileştirilmesin.
Dünya'da hiçbir canlı zevk için katledilmesin. Ağaçlar, hayvanlar.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Olabilir canım. Ama arakanda olanlar gercek bu değiştirilmez

oturup dua etmeyle şuan onlara Nasıl bi yardımımız olabılırkı
somut adımlar atmalılar devlet buyuklerı
Zaman'ında Myanmar'a yardımlar yapılıyordu gıdıp kucaklıyorlardı oradaki muslumanları bence onların şuan yardıma ıhtıyacı var ama i. net olmasa haberımız bıle olmayacaktı çünkü hıc haberlerde denk gelemedim ben herkes sagır herkes dılsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…