Araları Açılsın İstiyorum

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
meraba kızlar
sevgilimin bi arkadaşı var aynı meslekten ama o başka bir şehirde yani bi kaç ay önce gitti ama sık sık geliyor buraya
en samimi arkadaşlarından biri
ben aralarının açılmasını onunla daha az görüşmesini istiyorum.
arkadaşı aslında iyi bi insan yani öyleydi ama artık öyle değil benim için çünkü adamın bizim bulunduğumuz şehirde görüştüğü biri var şu an bulunduğu şehirde de görüştüğü başka bi kız varmış..
burda olan kızı ben biliyordum yani duymuştum zaten, diğerinide sevgilim anlattı..
çok sinirlendim. kızıyomuş ona sevgilim o da oradaki kızla ciddiyim diğeriylede sadece görüşüyorum filan diyomuş iyice tepem attı,tartışcaktık neredeyse şimdi kötü bişeyde söyleyemedim ben kötü olurum diye
anlayacağınız o arkadaşıyla aralarının bozulmasını istiyorum,sizce bunun için yapabileceğim birşey var mı?
ben sevgilime elbette güveniyorum ama kim ister ki sevgilisinin yada eşinin böyle bi insanla samimi olmasını

Son düzenleme:
burada açıkladıgın gibi, sevgiline durumu anlatıp, böyle biriyle samimi olmanı istemiyorum demekten fazlasını yapamazsın, yapmamalısında.
Sonucta, sevgiline güvendigini söylemişsin. unutma ki, aralarını açarsan kötü olan sen olursun

Son düzenleme:
Yapacağınız birşey yok.
Sevgiliniz arkadaşlarını seçebilecek kapasitede biri heralde,
öyle olmasa sevgili diye seçmezsiniz heralde.
Oyunla dalavereyle bu işler olmaz, yakışmaz size de.
En fazla karşınızda alıp rahatsızlığınızı dile getirin,
gerisine sevgiliniz kendisi karar verir.

Sevgilin bu durumu bildiği halde nasıl oluyorda hala görüşmeye devam edebiliyor anlayamıyorum

Kendisini o tarz insanlardan soyutlaması gerekirken,arkadaşlığını sürdürüyor olması ilginç

Senin onların aralarına girmeden önce ,sevgilinin bişiler yapması gerekiyor

orası öylede şimdi yaşanmışlıklar var diye kaç yıllık arkadaşı diye onun yapttığı yanlışları göremiyo demek ki
rahatsızlığımı anlamıştır heralde yani inş

ben araları açılsın diye oyunlar çeviriyim demiyorum tabi ki dediğiniz gibi yakışmaz bana
sadece nasıl bi tutum içine gireyim yani ,yada etkileneceği bi konuşmamı yapayım yine
söylediği anda ne kadar rahatsız olduğumu belirtim zaten
ama kaç yıllık arkadaşı işte göremiyo hatalarını

Şimdi okudum konunu.

Kim kimle takılmak isterse takılsın siz müdahale etmeyin. Erkek arkadasının arkadasıyla muhattap olmak bile bana saçma geliyor.

O erkek arkadaşının vereceği karar. İsterse konuşur istemezse konuşmaz yani..

Herkesin yaşantısı kendine..

Güveniyorsanda sorun yok. Güvenmiyorsan zaten hiç sevgili olma yani.

arkadaşlarımızı tercihlerinden dolayı yargılayıp arayı bozmak ne kadar mantıklı olabilir ki? sevgilin de çocuk değildir herhalde ona uyup aynı şeyleri yapsın...

aynen katılıyorum

arkadaşlarımızı tercihlerinden dolayı yargılayıp arayı bozmak ne kadar mantıklı olabilir ki? sevgilin de çocuk değildir herhalde ona uyup aynı şeyleri yapsın...

güvenle alakası yok ki burda bi anket yapsak bayanların yüzde 99 u sevgilisinin yada eşinin böyle bi insanla arkadaşlık etmesini istemez yani

Bi arkadaşım var, onunda sevgilisinin aynı böyle bi arkadaşı vardı, arkadaşım çok kıskanıyordu, çok samimiydiler çünkü sevgilisiyle, arkadaşım kaç kere konuştu bu durumu sevgilisiyle, en sonunda o kız ne yaptı ne etti ayırdı arkadaşımla sevgilisini, açık açık konuş bu durumu sevgilinle, rahatsız olduğunu dile getir.

Öyle bir başlık ve öyle bir konu içeriği ki, bir an büyü sitesinde olduğumu falan sandım...

"Rahatsız olduğumu anlamıştır inş" ne demek yahu? Siz sevgili değil misiniz? Tavşan dağdan rahatsız olmuş dağın haberi yok...

Ne yapacaksın, sevgilinle konuşup, o arkadaşıyla görüşmesinden rahatsız olduğunu ve görüşmesini istemediğini sağlayacaksın..

Bence yapman gereken ikisinin arasını bozmak yerine;

Sevgilinize arkadaşını yaptığı yanlış konusunda uyarmasını söylersin.

Gerisi onu bağlar...

Sevgilinizin aklını çeler diye mi düşündünüz,bence çelinecekse zaten yol orda...

güvenle alakası yok ki burda bi anket yapsak bayanların yüzde 99 u sevgilisinin yada eşinin böyle bi insanla arkadaşlık etmesini istemez yani

Tamam ben de istemem ama bir de kendi açınızdan düşünün arkadaşınız hovarda diye ki bu çok yakın arkadaşınızsa aranızı bozar mısınız size zararı olmayan bir huyu yüzünden

Sevgilin bunu idrak edecek kadar olgun birisi değilse tabiki istemezsin ..

Bunu idrak edecek kadar olgun birisiyse zaten o kişiyle samimi olmaz

Bundan önce çok daha büyük dertleriniz var bence sizin

Aşırı kıskançlık gibi mesela

Yoksa herkes kiminle arkadaşlık kuracağına kendisi karar verir

Bence haklısın canım. Benimde nişanlımın çevresindeki erkekler hep evli ve onlarında gözü kızlarda kadınlarda.. evde karısı çocuğu var.. dışarda sevgilisi takıldığı kızlar.. nettede sevgilileri varr yabancı kadınlar bile ne ararsan..
bende istemiyorum görüşmesini.. bizim kaşar bi arkadaşımız olsa yada abartıyorum hayatkadını onlar karışmayacaklar mı ? hemde nasıl karışırlar..

Bence kavga etmeden güzellikle söyle o arkadaşı ile görüşmesin sadece "merhaba merhaba" anlamıyorsada benden dahamı değerli de trip at ama fazla uzatma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…