evet kizlar,yeni bir topik daha acilmis,böylelikle 3 tane aralik anneleri oldu...
bende naptim,bölüm editörüne mail yazdim...bu topigimiz güncel olandir diyede belirttim...
yakinda burasi sabitlenir digerleri silinir merak etmeyin fistik anneler :lepi:
progesterona biliyorum desem yalan olurr daha doktora gitmedimm 7 haftalık olmayı beklediğim içinnn
bende o yüzden tamm doğum tarihi veremiyorummm ,doktora gideyimm ondan sonra artıkk
hosbulduk canimm..
canim doktorum bana bugün 4+3 dedi..olasi dogum tarihide tahminen 7 aralik dedi...eve gelince hesaplayicidan bakinca eger 4+3 sem olasi dogum tarihi 13 aralik oluyor..onu demistim canim...
ama önemi yok,ben doktorun dedigini liste bilgilerime verdim..
sonucta 10 gün önce 10 gün sonra diye bisey var
Yok canım keseyii görmedimm gittiğimde alttan bakacaklarr yaaa,baktırmak istemediğimm içinn gitmedimm bennbende bugün ögrendim canim...
tedaviyle oldu benim bebegim,o yüzden 2 haftadir zaten doktorumla dialog halindeyiz,sürekli degerlerime bakildi falan...
progesteron düsük olma riskine karsi koruyan hormonmus..ve deger hamile oldugunda 20 den yüksek olmasi gerekiyormus..
bana basta günde 3 tane progesteron fitil vermisti ama bugün degerim sükürler olsun ki yükselmis ve fitili 1 e indirdi...
baska arkadas varmiydi acaba diye sordumm...
sen neden 7.haftayi bekliyorsun canim?keseyi gördün mü?yoksa kalp atisi duymak icin mi?
ARKADAŞLAR BEN yumurta takibi yaptırdım bu ayyy ve adetimin 14. günü kontrole gittiğimde yumoşumun biri çatlamış biri çatlamamış demişti doktor biz adetin 6,8,10,12,14 günleri beraber olduk inşallah hamiş kalmışımdır bu ay hem klomen hem duphaston kullandımm rabbim inşallah banada anne olmayı nasip eder ilk bebişimi kan pıhtılaşmasından 8 haftalıkken düşürdüm dualarınızı esirgemeyin benden lütfenn
canimm dogrudur..doktorlarda tahmini hesap yapiyorlar zaten..hayirlisi canim,saglikla gelsinlerde...bende o yüzden tamm doğum tarihi veremiyorummm ,doktora gideyimm ondan sonra artıkk
internette 6 aralık diyo banada
canimm insallah hamilesindir...ARKADAŞLAR BEN yumurta takibi yaptırdım bu ayyy ve adetimin 14. günü kontrole gittiğimde yumoşumun biri çatlamış biri çatlamamış demişti doktor biz adetin 6,8,10,12,14 günleri beraber olduk inşallah hamiş kalmışımdır bu ay hem klomen hem duphaston kullandımm rabbim inşallah banada anne olmayı nasip eder ilk bebişimi kan pıhtılaşmasından 8 haftalıkken düşürdüm dualarınızı esirgemeyin benden lütfenn
Yok canım keseyii görmedimm gittiğimde alttan bakacaklarr yaaa,baktırmak istemediğimm içinn gitmedimm benn
7 haftalık olunduğundaa ultrasyonla görülüyomuşş
diğer kızlarımdaa testlerii adetim 10 geçince yapardımm ondan sonra giderdimm bunda nedense bekliyeyimm diyorum bendeee
demek tedaviyle olduu bebişinn sağlıcakla gelsinn annesiii
ayın 20 si gösterio pc deki otamatik hesaplayıcılarrr çok heycanlıyım allahım günler geçmioo bi türlü :Saruboceq:
canimm dogrudur..doktorlarda tahmini hesap yapiyorlar zaten..hayirlisi canim,saglikla gelsinlerde...
canimm insallah hamilesindir...
bende yumurtlama takibiyle hamile kaldim...3.tedavimdi...
yalniz duphaston adet söktürücü diye biliyorum ben,yaniliyor muyum?
tedavi öncesinde mi kullandin??
hadi bakalim insallah gelirsin topigimize :Saruboceq:
canimm korkuyor musun yoksa istemiyor musun?
bana 12.haftaya kadar alttan dedi doktorum..bazilari sadece keseye alttan bakip diger kontrollerde göbekten bakiyorlarmis...valla dedigim gibi onca tedavide ben alistim alttan bakilmasina..ne derlerse onu yapiyorum artik kaydirigubbakcemile3
aminn canim insallah saglikla gelir hepimizin bebisleri,kiymetlilerii,melekleriii :Saruboceq::asigim:
oyy kiyamam yaaaslında benn ne hissettiğimii hiç bilmiyorummmmsenağlama
tatlimm bak beni sakin yanlis anlama..inşallah kızlarr bana moral verdiniz sağolun,,duphastonu eger yumurtalarım çatlamazda kiste dönüşürse adeti söktürsün hemde hamile kaldıysam bebeğin tutunmasını sağlamlaştırsın die verdi ikisinede yarıomuş galibaa
inşallah canımmmbu arada karabiberim hamile kalmak gerçekten allahın mucizesi ben 1,5 yıldır ugraşıorum ne güsel senin 3.bebegin bence sevinn inşallah evlatlarının hepsi birbirinden hayırlı olurrr kardeşim.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?