Aralık 2010 anneleri buraya

sezen10 canımm kasın annelerinn listesine baktınmıı canımm onlarınn listesii daha setaylıı acaba onlar nerden yaptılarr bir onada baksakkk

aslında bu topiğiii aralık annelerininn yazıştıı yere taşımaları lazımmmm
bu sayfanınn orda olmasıı canımm herhaldeee tam bilmiyorumdaa

progesterona biliyorum desem yalan olurr daha doktora gitmedimm 7 haftalık olmayı beklediğim içinnn

bende bugün ögrendim canim...
tedaviyle oldu benim bebegim,o yüzden 2 haftadir zaten doktorumla dialog halindeyiz,sürekli degerlerime bakildi falan...
progesteron düsük olma riskine karsi koruyan hormonmus..ve deger hamile oldugunda 20 den yüksek olmasi gerekiyormus..
bana basta günde 3 tane progesteron fitil vermisti ama bugün degerim sükürler olsun ki yükselmis ve fitili 1 e indirdi...
baska arkadas varmiydi acaba diye sordumm...

sen neden 7.haftayi bekliyorsun canim?keseyi gördün mü?yoksa kalp atisi duymak icin mi?

bende o yüzden tamm doğum tarihi veremiyorummm ,doktora gideyimm ondan sonra artıkk
internette 6 aralık diyo banada

ARKADAŞLAR BEN yumurta takibi yaptırdım bu ayyy ve adetimin 14. günü kontrole gittiğimde yumoşumun biri çatlamış biri çatlamamış demişti doktor biz adetin 6,8,10,12,14 günleri beraber olduk inşallah hamiş kalmışımdır bu ay hem klomen hem duphaston kullandımm rabbim inşallah banada anne olmayı nasip eder ilk bebişimi kan pıhtılaşmasından 8 haftalıkken düşürdüm dualarınızı esirgemeyin benden lütfenn

Yok canım keseyii görmedimm gittiğimde alttan bakacaklarr yaaa,baktırmak istemediğimm içinn gitmedimm benn
7 haftalık olunduğundaa ultrasyonla görülüyomuşş
diğer kızlarımdaa testlerii adetim 10 geçince yapardımm ondan sonra giderdimm bunda nedense bekliyeyimm diyorum bendeee
demek tedaviyle olduu bebişinn sağlıcakla gelsinn annesiii

inşallah canım inşallah bebişin sanaa tutunmuşturrrr ve güzel haberlerii vermeye gelirsinn
kaç gün var şuan regllinizeee

ayın 20 si gösterio pc deki otamatik hesaplayıcılarrr çok heycanlıyım allahım günler geçmioo bi türlü :Saruboceq:

bende o yüzden tamm doğum tarihi veremiyorummm ,doktora gideyimm ondan sonra artıkk
internette 6 aralık diyo banada
canimm dogrudur..doktorlarda tahmini hesap yapiyorlar zaten..hayirlisi canim,saglikla gelsinlerde...
canimm insallah hamilesindir...
bende yumurtlama takibiyle hamile kaldim...3.tedavimdi...
yalniz duphaston adet söktürücü diye biliyorum ben,yaniliyor muyum?
tedavi öncesinde mi kullandin??
hadi bakalim insallah gelirsin topigimize :Saruboceq:

canimm korkuyor musun yoksa istemiyor musun?
bana 12.haftaya kadar alttan dedi doktorum..bazilari sadece keseye alttan bakip diger kontrollerde göbekten bakiyorlarmis...valla dedigim gibi onca tedavide ben alistim alttan bakilmasina..ne derlerse onu yapiyorum artik kaydirigubbakcemile3
aminn canim insallah saglikla gelir hepimizin bebisleri,kiymetlilerii,melekleriii :Saruboceq::asigim:

aslında benn ne hissettiğimii hiç bilmiyorummmmsenağlama

inşallah kızlarr bana moral verdiniz sağolun,,duphastonu eger yumurtalarım çatlamazda kiste dönüşürse adeti söktürsün hemde hamile kaldıysam bebeğin tutunmasını sağlamlaştırsın die verdi ikisinede yarıomuş galibaa

bu arada karabiberim hamile kalmak gerçekten allahın mucizesi ben 1,5 yıldır ugraşıorum ne güsel senin 3.bebegin bence sevinn inşallah evlatlarının hepsi birbirinden hayırlı olurrr kardeşim.:Saruboceq:

aslında benn ne hissettiğimii hiç bilmiyorummmmsenağlama
oyy kiyamam yaa
annelik seni duygusallastirmaya baslamis bence :teselli:

tatlimm bak beni sakin yanlis anlama..
3 sene bu yolda cok ugraslar verdim...nice ilaclar ictim,igneler vurdum haddi hesabi yok...
ilac kutuma baktim geldim simdi emin olmak icin,duphastonu bende kullanmisim,adet söktürücü olarak...
bebegin tutunmasini progesteron hormonu sagliyor...
emin olmadan sakin ama sakin bi ilac icme canim,folik asitten haric...
gününü bekle,kan testi yaptir..olmadi doktoruna bir daha bir dahaa sor..
doktora gidince insan dediklerini yarim anlayabiliyor,sahsen bunu ben cok yasadim(
eminol iyice olur mu yerimseniben
ayrica moralin hep yüksek olsun,cok etkisi var..insallah bebegin seninledir :Saruboceq:

sat 5mart beklenen doğum 10aralık yaş 22 benide ekleyinn daha dr gitmedim test yaptım evde çıktı

canım duphastonu bende öyle biliodum ama doktoruma 3 kez sordum internetende araştırdım duphaston adet düzenleyici ve tutanmaya yardımcıymış..inşallah bi aksilik olmazzz

bu arada karabiberim hamile kalmak gerçekten allahın mucizesi ben 1,5 yıldır ugraşıorum ne güsel senin 3.bebegin bence sevinn inşallah evlatlarının hepsi birbirinden hayırlı olurrr kardeşim.:Saruboceq:
inşallah canımmm
kızlarımıı çokk seviyorummm benn canımmm ama bana göree hepp 2 yeterdii ama eşimm okadar çokk istedikiiii ,bebişimm geldiiii ve
ben ondan gizlii korunmaya bile karar vermiştimm ,korun dediğim için herzaman kavga çıkardı evdee ve sadecee 1 defa izin verdimm kalmamak içişnn tuvalete bile gittimmm hiç yatmadımmm ve baktımkii hamileyimm
inşallah 3 çocuğunda üstesinden gelirimm bakabilirimm onlaraaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…