Aralık 2010 anneleri buraya

ay maşallah sana canım yaa...ne kadar güzel..ben hiç süt içemiyorum..ama başlıcam içmeye zor da olsa napalım mecburen...

canım düşük değil benim Sat 2 mart ve 4 nisandaki beta değerim 196 çıktı

Kan tahlili sonucumu kendim almadım henüz hiçbir doktorla da görüşemediğim için endişeliyim heralde..sen tekrar değerine baktırdın mı haftaya için doktordan randevu alacağım tekrar test yaptırıp mı gitmeliyim acaba ?

Benımde sat 3 marttı ve 3 nısanda 24 Çıktı 5 nısanda 66 Çıktı bıde bu cuma yaptırcam tekrar benımkıde dÜŞÜk

yok canım bir daha yaptırmadım kan testi ama yüksek değil benimki..yani endişeler diz boyu

Selamlar kizlar...Bugün doktora gittim minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonrada insallah kalp atislarini duyarim.

kızlar benim değerim nasıl benimkinede bakınn
sat 1mart, ben 2 nisanda yaptırdım 890.54 çıktı değerimmmm
sizce nasıll
bidefa idrar testi yaptım bende

Selamlar kizlar...Bugün doktora gittim minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonrada insallah kalp atislarini duyarim.
ohh gördün demek annesii
kaç haftalıkmısınn şimdii senn canımm 2 hafta sonra kalp atışınıı duyacağına göreee

merhaba kizlarrr bende aralik annesi olucam insallahh
bugün kesemizi gördük
4+3 olmus minik melegimmm :asigim:

hayirli olsun canim. Bende bugün gördüm minisimi

oyy massallah senin minisinede
ne güzel bir duyguydu demi onu orda nokta kadar görmek :asigim:
Allahim hepimize devamini nasip etsin insallahhhh :Saruboceq:
kac haftalik olmus bebisin canim?

bu arada kizlar bakindim listemizi göremedim henüz..liste hazirlayan arkadas belli oldu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…