amin canım amin..
sorma canım yaaa:) keseyi görürüz inşallah:)
canım evet başlamadı henüz bulantılar..
ben kahvaltımı güzel yapmaya özen gösteriyorum mutlaka yumurta yiyorum süt içiyorum öğlen yoğurt yiyorum bir de aralarda bir kaç tane badem,ceviz falan yiyorum.kesinlikle çay kahve içmiyorum.bitki çayı içmiyorum.doktora gidene kadar henüz kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyroum bol su içiyorum en az günde 10 bardak
canım düşük değil benim Sat 2 mart ve 4 nisandaki beta değerim 196 çıktı
yok canım bir daha yaptırmadım kan testi ama yüksek değil benimki..yani endişeler diz boyuKan tahlili sonucumu kendim almadım henüz hiçbir doktorla da görüşemediğim için endişeliyim heralde..sen tekrar değerine baktırdın mı haftaya için doktordan randevu alacağım tekrar test yaptırıp mı gitmeliyim acaba ?
ersucum değerin harikaBenımde sat 3 marttı ve 3 nısanda 24 Çıktı 5 nısanda 66 Çıktı bıde bu cuma yaptırcam tekrar benımkıde dÜŞÜk
Ekledim tabloya bilgilerini Aslıcım. Bakalım ilk kontrolde bizi neler bekliyo bilmiyorumkismile
gözün aydın çoook sevindim darısı başımıza..Selamlar kizlar...Bugün doktora gittim minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonrada insallah kalp atislarini duyarim.
gözün aydın çoook sevindim darısı başımıza..
karından mı baktı peki?
ohh gördün demek annesiiSelamlar kizlar...Bugün doktora gittim minisimi gördüm cok sükür...10 gün sonrada insallah kalp atislarini duyarim.
ohh gördün demek annesii
kaç haftalıkmısınn şimdii senn canımm 2 hafta sonra kalp atışınıı duyacağına göreee
Canim tam cizelgemde yazdigi gibi 5 hafta 2 gün
Canim tam cizelgemde yazdigi gibi 5 hafta 2 gün
burda çizelgede gösterilenn veriler doktoraa gittiğindede tutuyordu yanii değilmii canımm
merhaba kizlarrr bende aralik annesi olucam insallahh
bugün kesemizi gördük
4+3 olmus minik melegimmm:asigim:
hayirli olsun canim. Bende bugün gördüm minisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?