Aralık 2010 anneleri buraya

evet canim cok güzel bir duygu. Ben 5 + 2yim.

Merhaba kızlar, diğer topikten geldim ben de.
Adım Pelin. 35 yaşındayım.
SAT 24 Şubat ama benim tüpbebek. Bugün 6 haftamız bitti. Beklenen doğum tarihi 02.12.2010.
3 Nisan'da keseyi gördüm. Karnımdan baktı doktorum. 17 Nisan'da kalp atışı için gideceğiz kısmetse.

Sevgili Sezen tabloyu güncelleyip ilk sayfadaki mesajına eklersen ve bundan sonra da sürekli oradan güncellersen senin için daha kolay olur.. Tablo en son nasıldı diye sayfa sayfa aramak zorunda kalmayız..Nacizane bir tavsiyem :))

kizlar nihayet yaptim takvimi..
saglikla gecsin gitsin tüm haftalar insallahh

benim doktorum 7 aralik muhtemel dogum tarihi dedi ama 4+3 haftalik olduguna göre hesaplamalarda 13 aralik cikiyor...hayirlisi artik...sat falan olmayinca böyle karisiyor demekki:))

kızlar benim değerim nasıl benimkinede bakınn
sat 1mart, ben 2 nisanda yaptırdım 890.54 çıktı değerimmmm
sizce nasıll
bidefa idrar testi yaptım bende
bence çok iyi karabiberim düşün benim SAT 2 mart ve ben 4 nisanda yaptırdım 196 idi

kızlar listenin güncel ve son hali ilk sayfadadır.
eksik ya da yalnış bişey varsa düzeltelim
sevgiler

son halidir kızlar[/QUOTE]

Sezencim ellerine sağlık, çok güzel olmuş. benim ilk doktor kontrolüm aslında 3 Nisandı. İstersen öyle değiştir.

Bu arada klüp yönetimi ile konuşsakta bu topiği "Aralık anneleri" ne taşısalar. Oradakini silseler. İki tane aynı topik var diye burası gümbürdemesin sonra.. Burası daha düzenli oldu bence..:enbuyukkk:

arkadaşlar bu arada listeye hamiş kalınan kiloyuda eklerseniz diğer topikelrde var da ölesine söleiim dedimm opuyorumnanaktan

evet kizlar,yeni bir topik daha acilmis,böylelikle 3 tane aralik anneleri oldu...
bende naptim,bölüm editörüne mail yazdim...bu topigimiz güncel olandir diyede belirttim...
yakinda burasi sabitlenir digerleri silinir merak etmeyin fistik anneler :lepi:

sezen10 sen kaç günde adet oluyorsunn canımmm
adetininn tamm 19 ve20 nci günlerinde hamile kalmışsınnn
yumurtlama zamanın bu zamnsa çok uzun zamanda oluyosun demekkii
bu arada adım eda ,ve yaşım 32

Evet tatlim aynisi cikti.
buna çok sevindimmm
en azından burdan takip ederken çizelgeden bileceğim nekadarlık olduğunuu

merhaba kizlarrr bende aralik annesi olucam insallahh
bugün kesemizi gördük
4+3 olmus minik melegimmm :asigim:
hoş geldin canımm
doktorun dediğiyle bizim internetten baktığımız mı farklı çıktıı doğum tarihi olarak

bence çok iyi karabiberim düşün benim SAT 2 mart ve ben 4 nisanda yaptırdım 196 idi

senin günün 2gün geçtikten sonra yapmışsınnnn ,bende 1gün geçtikten sonra yaptırdımm 890 çıktı
aslında ben gittiğimde hamişlik olmasa demiştimm amaa artık hayırlısıı çıktı artık napalımm
benimm 3ncü sıpa buu

hosbulduk canimm..
canim doktorum bana bugün 4+3 dedi..olasi dogum tarihide tahminen 7 aralik dedi...eve gelince hesaplayicidan bakinca eger 4+3 sem olasi dogum tarihi 13 aralik oluyor..onu demistim canim...
ama önemi yok,ben doktorun dedigini liste bilgilerime verdim..
sonucta 10 gün önce 10 gün sonra diye bisey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…