nasıl 4-5 aylık gıbısınız. daha ben de karın bısye yok hafıf gobek oldu ala ala sorun bende mı acaba:)) aman amannnn ALLAH gostermesınn...
6+2 gün günler ne kadar yavaş geçiyor degil mi
Rabbim tez zamanda kucağımıza almamızı nasip eder inş. :)
Kalp atışlarını gören var mı arkadaşlar nasıl bir şey ki
nasıl anlaşılıyor
Ayy inşallah bende cuma günü gidicem allahın izniyle, sayfada çok fazla yazan yok bari biz birbirimizi takip edelim :)))
tamam canım
senin opu tarihin ve transfer tarihin ne?
nasıl 4-5 aylık gıbısınız. daha ben de karın bısye yok hafıf gobek oldu ala ala sorun bende mı acaba:)) aman amannnn ALLAH gostermesınn...
6+2 gün günler ne kadar yavaş geçiyor degil mi
Rabbim tez zamanda kucağımıza almamızı nasip eder inş. :)
Kalp atışlarını gören var mı arkadaşlar nasıl bir şey ki
nasıl anlaşılıyor
Arkadaslar gunaydin ben de tup bebekle cok sukur hamile kaldim bugun sat a gore 6+0 ama henuz ne yazikki bebegide kalp atiminida goremedik bana merkezdeki doktorlar test tarihinden 3 hafta sonra git dediler. Gecen cuma 5+0 ken cok fazla karin agrisindan dolayi gittik sadece keseyi goruk 7.5 mm, karin agrimin sebebide tedaviden dolayi bir cok yumurta uyarilmis onlar agri yapiyorlarmis (ohss) kendi kendine gecer dedi. Bu hafta icin randevu verdi bebegi gormek icin ama ben gitmedim bu sefer acele etmeyip 4/5 gun daha bekleyip 3 haftayi doldurmayi istiyorum merkezden soylenen gibi. Boyle adim adim gormek cok stresli, zaten cok korkuyorum kimseye gonul rahatligiyla soyleyemiyorum.
Birde hic bulantim yok szide durumlar nasil? Sadece agzimda garip bir tat var bu yuzden istahim yok hele cikolata delisiyimdir 1 haftadir asla canim cekmiyor:)
sen cok zayıfsın heraldeee...ende göbek karın o biçim olduuuu...şişkoyummmmmmmm
ben cuma ulun beyın yanındaydım kalp atışlarını gördükkk....seninle aynı gün trans yapılmıştıı b
ben bugün 6+4 üm
4 nisanda ilk transfer bana yapılmıştı yukarda bekleyenler arasında mıydın sen canım ben ameliyattan çıkınca kapıda iki kişi bekliyordu onlardan hangisiydin sen.
Bende kendime bulunduğum şehirde bir doktor seçtim onunla devam edecegim sanırım
Sen doğuma kadar Ulun Beyle mi doktorun olacak tatlım.
Birde hangi ilaçlara devam etmeni istedi.
Bende heyecanlıyım cuma kalp atışlarını duyucam, bana tadını çıkart diyorlar nasıl çıkıyor bu tad bilmiyorum :))) günler geçmiyor gb geliyor.. BEnde çok korkuyorum her an bişey olucakmış düşüncesi beni yiyip bitiriyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Allahım meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)))aminnnnnn..
arkadaşlar sizden biraz ilerdeyim keseyi gördük kalp atışlarını da duyduk haftayada 2li taramamız var. transfer sonrası streslı gçerken sonrası daha da farklıymış hep bir korku ya birşey olursa telaşı var doktor kontrolunden sonra bebeği görünce ohh çekiyoruz.rabbim bu yoldakı herkese yardım etsın herkesin yuzu gülsün ve göbişleri dolsun ama benım gibi kocaman olmasın
51 kıloyum canım boyumla kılom orantılı zayıf degılım... ısatahım da cok ıyıdır ama daha oyle 4-5 aylık gıbı de durmuyor. benım teyzem 52 kılıyla hamıle kaldı 4.30 kılo bebek dogurdu:))) öenmlı olan saglıklı bebek dogurmak ve dua edelım kendımız kılo almayalım bebek alsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?