ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

nasıl 4-5 aylık gıbısınız. daha ben de karın bısye yok hafıf gobek oldu ala ala sorun bende mı acaba:)) aman amannnn ALLAH gostermesınn...

sen şanslısın ne güzel kilo almamışın ben 4 kilo aldım karnım hemen çıktı kıyafetler olmuyo hamile kıyafeti almaya başladım bile normal bir durum değil bizimki ama yapacak birşeyde yok

Merhaba kızlar, bende 6+4 haftalık hamileyim. 4. tüp bebek denememde tuttu şükürler olsunki. Ben keseyi 21 nisanda gördüm 7.41 mm idi. 4 mayısa kalp atışları için gün verdi doktorum heyecanla 4 mayısı bekliyorum şuan.. Ben hala progestan iğne estrofem deltacortil kullanıyorum henüz kesmediler ilaçlara devam et dediler.. Bende heyecanlıyım ama hala hamile olduğuma inanamıyor gbyim :)) Bulantım yok sadece uyku halim oluyor kalkmak istemiyorum kalkıncada dipdiri oluyorum anlayamadım :))

6+2 gün günler ne kadar yavaş geçiyor degil mi
Rabbim tez zamanda kucağımıza almamızı nasip eder inş. :)
Kalp atışlarını gören var mı arkadaşlar nasıl bir şey ki
nasıl anlaşılıyor

Sende mi hala duymadın kalp atışlarını, sana ne zaman gel dedi doktor?opu günün ne zamandı?

5inde gidecegım doktora bakalım kısmet
opu 30 mart trasfer ise 4 nisan
off beklemek zor Rabbim hayırlı ve saglıklı bır evlat verır ıns

Ayy inşallah bende cuma günü gidicem allahın izniyle, sayfada çok fazla yazan yok bari biz birbirimizi takip edelim :)))

ben cuma ulun beyın yanındaydım kalp atışlarını gördükkk....seninle aynı gün trans yapılmıştıı b

ben bugün 6+4 üm

cnm ben normal yolla hamile kaldım ama 5 gün önce kese göründüğünde bende 4.5 haftalıktım kese 72 mm di bebeği göremedik bu cuma yıne gıdıcem benımde hıc bulantım olmuyo ve tatlıya bayılmama rağmen hıc cnm çekmıyor endişelenme bebeği görmek için 1 haftan var

sen cok zayıfsın heraldeee...ende göbek karın o biçim olduuuu...şişkoyummmmmmmm

51 kıloyum canım boyumla kılom orantılı zayıf degılım... ısatahım da cok ıyıdır ama daha oyle 4-5 aylık gıbı de durmuyor. benım teyzem 52 kılıyla hamıle kaldı 4.30 kılo bebek dogurdu:))) öenmlı olan saglıklı bebek dogurmak ve dua edelım kendımız kılo almayalım bebek alsın:)

ben cuma ulun beyın yanındaydım kalp atışlarını gördükkk....seninle aynı gün trans yapılmıştıı b

ben bugün 6+4 üm

4 nisanda ilk transfer bana yapılmıştı yukarda bekleyenler arasında mıydın sen canım ben ameliyattan çıkınca kapıda iki kişi bekliyordu onlardan hangisiydin sen.
Bende kendime bulunduğum şehirde bir doktor seçtim onunla devam edecegim sanırım
Sen doğuma kadar Ulun Beyle mi doktorun olacak tatlım.
Birde hangi ilaçlara devam etmeni istedi.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Yay bebeği çok rahattır ve kendi bildiğini okur. Erken yürür. Keşfetmeyi çok sevdiğinden sürekli hareket halindedir. Bağımsız ve özgür ruhludur. Ona rahat rahat dolaşabileceği alanlar yaratmalısınız. Sınırlandırılmış alanlar bu bebek için felaket sayılır. Halka açık alanlarda bir gözünüz onun üstünde olmalıdır çünkü her an bir yerlere keşfe çıkıp kayıplara karışabilir. Yeni bir arkadaş olsun ya da yeni bir oyuncak, yay bebeği keşfetmeyi çok sever.
Ayrıca, arkadaş edinmeyi iyi bilir. Pek çok arkadaşı vardır ve olacaktır. İster evde olsun ister dışarıdaki dünyada, yay bebeği bir grubun parçası olmaya bayılır. Aslında onun görmek istediği bu dünyadır ve bu yüzden daha fazlasını görmek için keşfe çıkmakta tereddüt etmez. Tren, uçak ya da gemi faketmez, bu bebekler diğer bebeklere oranla yolculuk yapmaya daha yatkındır. hayırlısı bakalım yay olabılır benim yavrum

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak bebeğinin doğduğu günden itibaren bir planı vardır ve ona sadık kalır. Diğer bebeklere göre daha ciddi, disiplinli, metodlu ve düzenlidir. Çok dikkatli ve kararlıdır. Maceracı bir ruha sahip olmayan oğlak bebeği, neredeyse tek düze görünür. Her şey üzerinde fazla zaman harcar. Yavaş öğrenir ama bunun sebebi her şeyi iyi öğrenmek istemesidir. Ona sorumluluk vermekten kaçınmayın çünkü önemli hissettirilmekten hoşlanır. Büyüdükçe her şeyi daha iyi anlamaya başlar. Ödül sisteminin yararlarını sever. İyi niyet ödüllendirilir! Bu bebek bu inançla mutlu yaşar. Öğrenmeye gelindiğinde, oğlak bebeği acele ettirilmemeli, kendi keşfetme yolunu bulması beklenmelidir. İlk dersleri organizasyonel olmalıdır çünkü bu bebeğin kafası bu şekilde çalışır: mesela bir oyun grubu organize edilmesi gibi.

arkadaşlar sizden biraz ilerdeyim keseyi gördük kalp atışlarını da duyduk haftayada 2li taramamız var. transfer sonrası streslı gçerken sonrası daha da farklıymış hep bir korku ya birşey olursa telaşı var doktor kontrolunden sonra bebeği görünce ohh çekiyoruz.rabbim bu yoldakı herkese yardım etsın herkesin yuzu gülsün ve göbişleri dolsun ama benım gibi kocaman olmasın

Bende heyecanlıyım cuma kalp atışlarını duyucam, bana tadını çıkart diyorlar nasıl çıkıyor bu tad bilmiyorum :))) günler geçmiyor gb geliyor.. BEnde çok korkuyorum her an bişey olucakmış düşüncesi beni yiyip bitiriyor.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Allahım meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)))aminnnnnn..

aaa evet biz beklerken çıkan senmiydinnn:))) ben sedyede otuyordummm....:)))) ben buradada takip oluyorum.. 12. haftada yine ulun beye giderim diye düşünüyorum..bakalım nasipp..crinojel, vitamin, clexan, coraspin devam..diğerleri stop..

ben buradada kayıt oldum hastaneye....bakalım bebişler allaha emanettt:=))
hangi şehirdesin sennnn:)))

canımmm strese girmeeeee...bende keyfi nasıl çıkar bilemiyorum amaaaa kalbin attığını görmek süper bi duyguuuuuu
az kalmış canımmm inşallahhhhhh.....
güzel haberlerini bekliyoruz:))),ü

amin gerçekten de sürekli bişey olurmu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum bende...maaşallahhh ilk trimester bitmek üzere seninnnn.....kalbin hareketini bile görmek çok güzeldi ki duymanın nasıl olduğunu merak ediyorum şimdiiiii...........

olsun olsun benimki gibi kocaman olsunnnnnnnnnn:))

:))) süper siz ailecek benim zayıf dediğim yapıdasın canım:)))) ben heralde lisede en son 51 kiloydum :)))) ama bebek beslenmesi konusunda sana katılıyorummmmmm....çok formda çok güzel bir gebe olucan muhtemelennn.....çok sanslısın :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…