Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Aramizda bir gun var ayrica bende persembe gunu doktora gittim 6+5 di

hayırlı olsun bebişin,döllenme 2-3 gün farklı demek.senin kese görüldü di mi,çok şükür kalp atışını dinletmişti doktor bana,önce kalp atışı zayıf ama dedi biraz daha bakınca dineletebildi çok şükür.ben neden zayıf diye doktora sormadım ama küçük olduğu için zayıf diye yorumladım.bide 2-3 gün falan sürmüştür kahverengi akıntılarım oldu çok şükür bitti ama bugünde kasık ağrım var normaldir inşaAllah..

canım mide ağrım için eski doktora gitmiştim aşırı gazdan ağrıyor dedi benim sırtımda ağrıyor.
Gaviskon hemen geçirdi.

canım mide ağrım için eski doktora gitmiştim aşırı gazdan ağrıyor dedi benim sırtımda ağrıyor.
Gaviskon hemen geçirdi.

Gaviskon hemen geçirdi.

Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum başlı başına. Yıllardır kullanmadım hatta. Sonuçta onu o tablet haline getirip 3-4 yıl bozulmayacak kıvama getirmek için bir sürü kimyasal madde kullanılıyor. Kısa vadede tabi ki de zararsızlar. Ama ben azıcık takıntılıyım işte :))

Ben de ilaç kullanmayı pek sevmem ama seninle kıyaslanamam

Sağladığı yararın yanında eminim ki zararı pek önemsenecek miktarda değildir ki veriyorlar bize canım, 3 ay dişini sıkarsın birşey kalmadı zaten

Ya benimde bugun kasik agrim var uzandim gun boyu arastirdim adet donemimiz bugunler vucut makine gibiymis bu donemlerde agri oluyormud

benim de mide bulantım ara ara çok oluyor.kasık ağrılarım geçti şükür :) cumartesi günü kalp atışını dinlemeye gidicez

inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla karnımızda büyür göbişler de kocaman kocaman olur

Ya benim kahverengi akıntım yine başladı.7+1 haftalık.bunlar normal mi acaba başına gelen var mı arkadaşlar? ?

bende aralığın 27.de öğrendim hamile olduğumu iş yerinden gizlicem diye sevincimi yaşayamadım bile...darısııı olmayanların başınaaa inş....

Kizlaar, çok şükür rahim içi kanamam geçmiş.Şimdi 5+5deyiz. Haftaya (6+5'te yani) kalp atışını duyarmıyım sizce? Başka bir doktorla yoluma devam edeceğim için, ilk gidişte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle.Yüzlerimiz gülsün inşallah!

Ayaklarinin altina yastik koy

benim sat tarihim 3 aralık , 31 aralık ta beta hcg 702 , 7ocak ta yaptırdığımda 10000 çıktı. bu tahile göre 6 haftalık gebesin diyor dr, ama ben 5 hafta önce adet haftamdı,?benim durumumu yaşayan varmı aranızda?:26:

benim sat tarihim 3 aralık , 31 aralık ta beta hcg 702 , 7ocak ta yaptırdığımda 10000 çıktı. bu tahile göre 6 haftalık gebesin diyor dr, ama ben 5 hafta önce adet haftamdı,?benim durumumu yaşayan varmı aranızda?:26:

Gaviskon hemen geçirdi.

Çok teşekkür ederim. Gaviskon bende hemen kesmiyor ama sakinleştiriyor. Epey zor bir hafta geçirdim; geceleri ayakta, sabahları zırıl zırıl ağlaya ağlaya :) ama galiba bünye artık kabul ediyor. Biraz daha düzeldi. Daha huzurlu daha iyiceyim çok sülür. Allah hepimize acil şifalar versin :)

Çok şükür, çok sevindim :)) Ben de yarın yeni bir doktora gidicem, yarın 6+6 olacak ve biz de kalp atışı duymayı bekliyoruz. İnşallah önce ben veririm sonra sen verirsin müjdeji

İyi akşamlar kızlar keyifler nasıl? ben bugün test yaptırdım ve cumartesi sonuçları gösterecem umarım bir aksilik yoktur

Ya benim kahverengi akıntım yine başladı.7+1 haftalık.bunlar normal mi acaba başına gelen var mı arkadaşlar? ?
Benim genelde pembe ve bazen de seninki gibi kahverengi akıntım oluyordu, özellikte tuvalete çıkınca oluyordu, birkaç gündür olmuyordu ki geçen Cuma gecesi kıpkırmızı baya da yoğun kanamam oldu, o kadar korktum ki bayılıyordum. Dün doktora gittim, çok şükür bebeğimin birşeyi yok. Bildiğim kadarıyla pembe ve kahverengi olunca çok ta önemli değil, kırmızıysa akıntı o zaman sıkıntı var. Doktoruma sordum, pembe ve kahverengi akıntı düşüğe sebep olmaz, kırmızı olursa düşük olabilir ancak dedi.
Bu yüzden kendine dert etme canım, çok yorulma, dinlen, güzel beslen. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah kahverengi akıntıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…