Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

2gün önce öğrendim bende pıtırcığımın benimle olduğunuyeni yıl hediyem oldu benim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

aaa aynı tarihler ikimizinde... hayırlı olsun pıtırcığın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah seninkini ve tüm hamişlerinkini...

aaa aynı tarihler ikimizinde... hayırlı olsun pıtırcığın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah seninkini ve tüm hamişlerinkini...

amin cnm sağol.Allah sağlıkla büyütsün bebişlerimizi.doğum tarihlerimiz aynı evet satın ne senin?

kızlar beende bu ay öğrendim gebe olduğumu bebeğim 5 seneden sonra bana merhaba dedi dün idrar testi yaptım direk ikinci çizgi çıktı ...sonra koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gittim ve değerrim 363.21 sizce değerim nasıl ... adetim 1 gün geçmişti ..13.11.2013 son adet tarihim ..kızlar çok mutluyum allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin ben 5 seneden beri aşılama tüp bebek denedim tutmadı allahım hendiliğinden naip etti bana allahıma şükürler olsun :)) allahım herkeze buu duyguyu naip etsinn..

Son düzenleme:

Allah tamamını erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin inşallah...

merhaba bende 2 gün önce hcg yaptırdm 249.5 cıktı bugün yaptım gene 270.3 çıktı dr bi tuhaflık sezdi kimyasal gebelik olabilir dedi sizin yükselen değer aralıgınız kactı

canım kusura bakma geç gördüm, evet değerin yükselmesi gerektiği kadar yükselmemiş ama hayırlısı belki de düzelir. canını sakın sıkma, bu sefer olmasa da bir dahakine olur.
gelişmelerden haberdar et bizi olur mu

Merhabalar arkadaslar. Ben yeni uyeyim. 6 aylik evliyim ve pko hastasiyim. Evlendigimizden beridir bebek istiyorduk ve sukurler olsun 2 aralikta hamile oldugumu ogrendim. Gecen cuma kesemizi gorduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...

Sonunda burdayım :) Bende hamile kalsamda kadınlar kulübünde takip etsem diyordum.

Allaha sukur ki nasip oldu.6.ayda oldu.Olmuyor diye korkmaya baslamıstık ki birden oluverdi :)

Allah herkesin bebegine saglıklı sıhhatli kavusmayı nasip etin

hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Mrb lar uzun bir aradan sonra yeniden forumdayım. ben de hikayemi anlatmak istiyorum sıkılmazsanız.

5 yıldır tedavi görüyordum ve çocuğumuz olmuyordu. önce klomenlerle başladık. sonra gonal f iğneler. en son da aralık2012-ocak 2013 bir tüp bebek denemesi yaptık. malesef olumsuz sonuçlandı. doktor bir ay ara verelim sonra tekrar tedaviye devam ederiz demişti.
biz hem maddi hem de manevi olarak yıprandığımız için ara verip oluruna bıraktık herşeyi. artık burayı bile takip etmiyordum çünkü ister istemez stres yapıyordum.

benim adetlerim düzensiz ortalama 45 günde olurum. ama bazen de 30 gün olabiliyor bir ayarı yok yani. ve tarihlerini hep not alırım şu tarihte oldum diye. en son kurban bayramından önce olmuştum. ve ilk defa not almayı unutmuşum. kasık ağrılarım bel ağrılarım olunca ha bugün adet olucam ha yarın derken bi de baktım olan bişey yok. 50 günü geçti ayrıca.

3 aralıkta test alıp yaptım. gözlerime inanamadım. belirgin bir çizginin yanında silik bir çizgi var. hemen koşup kan testi yaptırdım B-hcg değerim 29687 çıktı. 2 gün sonra da ultrasonda kalp atışlarını dinledim. gözlerimden gelen yaşları tutamadım tabi. doktor 7 hafta 1 günlük hamilesin dedi :)

şu an 8 hafta 5 günlük hamileyim. benim de geçen hafta kahverengi lekelenmelerim oldu. doktor 1 hafta ıstırahat verdi. 3 gün sürdü. çok şükür şimdi iyiyim.

Rabbim bütün hamile bayanlara ve bana bebeklerimizi sağ salim eksiksiz noksansız kucağımıza almayı nasip etsin.

Sat : 6 kasım. 2 gün öce keseyi gördük ama kalp atışı için cuma günü gidicez. kahverengi akıntım var ona canım sıkılıyor.

benimde 7
ALLAHIM hepimize nasip etsin o tatlı sesi duymayı inşallah benimde vardı akıntım cnm. yat dinlen sürekli.
bol bol sıvı al. benim öyle geçti çok şükür.
Allah kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

bende cuma günü öğrendim 5 haftalık hamilesin dediler :) çok mutlu oldum bu arada bu sabahta kontrole gittim ve dr baktı ultrasonla göremedi alttan muayeneyle baktı vee kalp atışını duyduk sonrada 6 hafta 2 günlük dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu şimdi hastane arayışına girdim bakalım tavsiye edeceğiniz dr+hastane var mı arkadaşlar ümraniye civarında oturuyorum ben herkese şimdiden teşekkürler :)

merhaba amin inşallah :)benimde ağrım vardı bide kan gördüm çok korktum çünkü adetimden bir hafta önce oldu .sonra p.tesi hastaneye gittim ben başka vişeyden şüphelenirken hamile olduğumu öğrendim beta hcg 205 çıktı anlamadım ama sanırım çok daha küçük müş :)

merhaba aranıza yeni geldim bende hamileyim beta hcg 205 çıktı cuma günü tekrar gitcem doktora bakalım bebiş nasılmış :)))rabbim herkese güzel sağlıklı bir bebek versin :))

Aynı gun ogrenmisiz :))) ama alttan muayene yaptırmayın dediler kararsızım da biraz bekle karından ultrasonla gozuksun dediler.

ayy senle aynıyız galiba canm cunku ben de 3 aralıkta felan beklıyodum dun test pozitif cıktı

bende 10 aralıkta adet olcagımı düşünürken ayın 9 da hamile oldumu öğrendim kan tahlilinde beta hcg 205 çıktı doktor hala göremiyor sanırım daha çokkk küçük değer çokmu düşük kızlar sizce ????cevap verirseniz sevinirim

Aynı gun ogrenmisiz :))) ama alttan muayene yaptırmayın dediler kararsızım da biraz bekle karından ultrasonla gozuksun dediler.
anladım cnm Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah benim üstten baktı dr görünmeyince alttan baktı yani öle acı falan veren sorun yapacak bir şekilde olan bir uygulama değil en önemlisi dış gebelik falan olmaması için bakılması çokta mantıklı açıkcası tutuntuğu yeri falan netçe gördüm ve kalp atışlarınıda duydum inan içim çok rahatladı birde yanılmıyorsam 2 aylık falan olana kadar dr alttan bakıyormuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…