2gün önce öğrendim bende pıtırcığımın benimle olduğunuyeni yıl hediyem oldu benim.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
aaa aynı tarihler ikimizinde... hayırlı olsun pıtırcığın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah seninkini ve tüm hamişlerinkini...
kızlar beende bu ay öğrendim gebe olduğumu bebeğim 5 seneden sonra bana merhaba dedi dün idrar testi yaptım direk ikinci çizgi çıktı ...sonra koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gittim ve değerrim 363.21 sizce değerim nasıl ... adetim 1 gün geçmişti ..13.11.2013 son adet tarihim ..kızlar çok mutluyum allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin ben 5 seneden beri aşılama tüp bebek denedim tutmadı allahım hendiliğinden naip etti bana allahıma şükürler olsun :)) allahım herkeze buu duyguyu naip etsinn..
amin cnm sağol.Allah sağlıkla büyütsün bebişlerimizi.doğum tarihlerimiz aynı evet satın ne senin?
merhaba bende 2 gün önce hcg yaptırdm 249.5 cıktı bugün yaptım gene 270.3 çıktı dr bi tuhaflık sezdi kimyasal gebelik olabilir dedi sizin yükselen değer aralıgınız kactı
kızlar beende bu ay öğrendim gebe olduğumu bebeğim 5 seneden sonra bana merhaba dedi dün idrar testi yaptım direk ikinci çizgi çıktı ...sonra koşa koşa kan tahlili yaptırmaya gittim ve değerrim 363.21 sizce değerim nasıl ... adetim 1 gün geçmişti ..13.11.2013 son adet tarihim ..kızlar çok mutluyum allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin ben 5 seneden beri aşılama tüp bebek denedim tutmadı allahım hendiliğinden naip etti bana allahıma şükürler olsun :)) allahım herkeze buu duyguyu naip etsinn..
Sat : 6 kasım. 2 gün öce keseyi gördük ama kalp atışı için cuma günü gidicez. kahverengi akıntım var ona canım sıkılıyor.
ben de 04 aralıkta sadece içime doğan bi hisle biraz da kasık ağrısıyla adet günümü beklemeden hastaneye koştum beta hcg 10.92 çıktı dr gebelik var dedi ama daha çok yeni dedi 2 gün sonra tekrar gidicem bakalm değerler yükselir inşallah. çok garip ve güzel bi duygu umarım sağlıklı bir şeklde kucağımıza alırız :)
bende cuma günü öğrendim 5 haftalık hamilesin dediler :) çok mutlu oldum bu arada bu sabahta kontrole gittim ve dr baktı ultrasonla göremedi alttan muayeneyle baktı vee kalp atışını duyduk sonrada 6 hafta 2 günlük dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu şimdi hastane arayışına girdim bakalım tavsiye edeceğiniz dr+hastane var mı arkadaşlar ümraniye civarında oturuyorum ben herkese şimdiden teşekkürler :)
ayy senle aynıyız galiba canm cunku ben de 3 aralıkta felan beklıyodum dun test pozitif cıktı
Aynı gun ogrenmisiz :))) ama alttan muayene yaptırmayın dediler kararsızım da biraz bekle karından ultrasonla gozuksun dediler.
anladım cnm Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah benim üstten baktı dr görünmeyince alttan baktı yani öle acı falan veren sorun yapacak bir şekilde olan bir uygulama değil en önemlisi dış gebelik falan olmaması için bakılması çokta mantıklı açıkcası tutuntuğu yeri falan netçe gördüm ve kalp atışlarınıda duydum inan içim çok rahatladı birde yanılmıyorsam 2 aylık falan olana kadar dr alttan bakıyormuş zatenAynı gun ogrenmisiz :))) ama alttan muayene yaptırmayın dediler kararsızım da biraz bekle karından ultrasonla gozuksun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?