- 28 Şubat 2019
- 53
- 39
- 3
- 34
Tebrik ederim canm..kan tahlil sonucun kaç çıktıMerhaba hanimlar bende dun 3 tane test yaptim pozitifti bugun kan verdim o da pozitif cikti5 yasinda kizim var
Kizima hamile kaldigimda goguslerim acayip hassaslasmisti kasıgimda cok fena batmalar olmustu ama bu sefer hicbir belirtim yok
Sadece cok su icmeye icim yanmaya basladi birkac gundur onn disinda pek birsey hissetmiyorum. Saglikla gelir insallah bebeklerimiz ❤
Tesekkurler canimTebrik ederim canm..kan tahlil sonucun kaç çıktı
Ay sorma.. benim sonuç da çıkmış öğrenemiyorum.. yükseldi mi ki diye endiseliyim ama sonucumu söylemiyorlar.. sabahtan beri bekliyorumTesekkurler canimKan tahlilimi goremiyorum sabahtan beri hastanenin sisteminde sorun var galiba. Arayip sordum sonuc nedir diye pozitif dedi doktor o heyecanla degerimi sormayi unutmusum
Ben tuncelideyim canim sen nerdesinAy sorma.. benim sonuç da çıkmış öğrenemiyorum.. yükseldi mi ki diye endiseliyim ama sonucumu söylemiyorlar.. sabahtan beri bekliyorumaynı şehirde miyiz acep
Balıkesir bende.. insallah guzel hayırlı sonuçlar alırız hepBen tuncelideyim canim sen nerdesin
Amin canimBalıkesir bende.. insallah guzel hayırlı sonuçlar alırız hep
teşekkürler :))Ayy hayırlı oldun canım
Aynen biz de nasıl olsa olmuyor diye önlemimizi almadık ve sonuç bu..Hayırlısı canım.. benimde Tüp bebekle olan iki oğlum var.. nasılsa olmuyor diye korunmuyordum şimdi hamileyim ama değerim sen gibi yüksek değil.. Allah hakkmzda hayırlısını versin
Canım bende 5hafta 5 günlğkken gittim kese karnımda görünmedi alttan göründğ ama bebekte görünmedi sanırım 3 hafta sonra tekrar gel dedi bebde bilmiyoruö bu nasıl bişeydirKızlar bende bugün doktora gittim normalde kalp atışı için cagirmisti bugün 6+6 haftalık ama doktor ultrasonda kalbi atan bi bebek yok kese bozulmuş dedi radyolojinin ultrasonuna yolladı orda dışarıya duyulmayan sesler geldi dedi doktor 2 hafta sonra kulakla duyulur dedi hcg değerlerimde 122 bine yükselmiş daha kendi doktorumla konuşamadım ama böyle bi durumla karşılaşan var ki çok kötü bi gün geçirdim gerçekten
Amiin canım hayırlısı olsun inşallahmerhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamileliğimi kan testi sonucum 22 daha çok yeni dualarınıza talibim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar doğurmayı nasip etsin
Bende bugun ogrendim dun yptirdigim testin degerini 31 miş. 3+4 de yapildi testim. sizin 36 olan degeriniz kac haftalikti yaptirdiginizdaKızlar pazar günü 36 olan beta hcg salı günü verdigim testte 100 oldu.. artış güzel gibi inşallah sağlıkla gelir yavrularımiz
Canım cuma günü (adete 1 gün kala) 13.5 ti .. pazar günü (adeti 1 gün geçince) 36.4 tü..Bende bugun ogrendim dun yptirdigim testin degerini 31 miş. 3+4 de yapildi testim. sizin 36 olan degeriniz kac haftalikti yaptirdiginizda
Tebrikler canım benim.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. ilk bebeğin mimerhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamileliğimi kan testi sonucum 22 daha çok yeni dualarınıza talibim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar doğurmayı nasip etsin
Peki yumurtlama gununu biliyor musun? Benim adete 5 gün kala 31 degerim cuma tekrar gidip baktircam degerime. 2 veya 3 nisanda yumurtlama gerceklesti yumurtlamanin 12. Gunu 31 normal mi acaba bende onu merak ediyorumCanım cuma günü (adete 1 gün kala) 13.5 ti .. pazar günü (adeti 1 gün geçince) 36.4 tü..
Salı günü (adeti 3 gün geçince ) 100.9 du.. yarın Dr a gitsem mi bilemedim.. oncekilerde bu değerlerdeydi progestan kullanmıştım , belki kullanmak gerekir Yine Dr a Danışaym..tüp bebek sonrası normal yolla hamile kalınca napicagimi bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?