ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Merhabalar kızlar bende eğer bebeğim sağlıkla büyürse aralık annesi olacağım. Amh 0.117 olduğundan bir buçuk sene sonra mayıs ayında tüp bebek yapacaktık. Ama bebeğim bana kendiliğinden erkenden geldi. Geçen hafta Reglim 3 gün geçince test yaptırdım bozuktur dedim kan testi yaptırdım 1311 çıktı hemen en yakın hastanede Dr a gittim yüzde yüz gebelik var dedi ama keseyi görmek için 17 sinde gidicem. Çok heyecanlıyım. Göğüslerim şişti acıyor, halsizlik ve uyku hali var. Ama kasıklarımda hiç ağrı yok. Normal mi acaba.

Merhaba hanimlar bende dun 3 tane test yaptim pozitifti bugun kan verdim o da pozitif cikti 5 yasinda kizim var
Kizima hamile kaldigimda goguslerim acayip hassaslasmisti kasıgimda cok fena batmalar olmustu ama bu sefer hicbir belirtim yok
Sadece cok su icmeye icim yanmaya basladi birkac gundur onn disinda pek birsey hissetmiyorum. Saglikla gelir insallah bebeklerimiz

Tebrik ederim canm..kan tahlil sonucun kaç çıktı

Tesekkurler canim Kan tahlilimi goremiyorum sabahtan beri hastanenin sisteminde sorun var galiba. Arayip sordum sonuc nedir diye pozitif dedi doktor o heyecanla degerimi sormayi unutmusum
Ay sorma.. benim sonuç da çıkmış öğrenemiyorum.. yükseldi mi ki diye endiseliyim ama sonucumu söylemiyorlar.. sabahtan beri bekliyorum aynı şehirde miyiz acep

Kızlar bende bugün doktora gittim normalde kalp atışı için cagirmisti bugün 6+6 haftalık ama doktor ultrasonda kalbi atan bi bebek yok kese bozulmuş dedi radyolojinin ultrasonuna yolladı orda dışarıya duyulmayan sesler geldi dedi doktor 2 hafta sonra kulakla duyulur dedi hcg değerlerimde 122 bine yükselmiş daha kendi doktorumla konuşamadım ama böyle bi durumla karşılaşan var ki çok kötü bi gün geçirdim gerçekten

Ayy hayırlı oldun canım
teşekkürler :))

Hayırlısı canım.. benimde Tüp bebekle olan iki oğlum var.. nasılsa olmuyor diye korunmuyordum şimdi hamileyim ama değerim sen gibi yüksek değil.. Allah hakkmzda hayırlısını versin
Aynen biz de nasıl olsa olmuyor diye önlemimizi almadık ve sonuç bu..

5+4'teyim bugün, sabah doktora gittim keseyi gördük şükürler olsun..
Sıra kalp atışında.. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeklerimiz :)

Canım brnim Canım bende 5hafta 5 günlğkken gittim kese karnımda görünmedi alttan göründğ ama bebekte görünmedi sanırım 3 hafta sonra tekrar gel dedi bebde bilmiyoruö bu nasıl bişeydir

merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamileliğimi kan testi sonucum 22 daha çok yeni dualarınıza talibim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar doğurmayı nasip etsin

Kızlar benim bat 03.03.19 indirdiğim uygulamada 6+3 gözüküyor doktora gittim kese gözükmedi bugün tekrar gittim çok küçük bir şey gözüktü ve beta 1132 bu haftada kese ve bebeğin net bir şekilde gözükmesi gerekmiyor mu beta da düşük dedi biraz haftaya tekrar çağırdı

Bende bugun ogrendim dun yptirdigim testin degerini 31 miş. 3+4 de yapildi testim. sizin 36 olan degeriniz kac haftalikti yaptirdiginizda
Canım cuma günü (adete 1 gün kala) 13.5 ti .. pazar günü (adeti 1 gün geçince) 36.4 tü..
Salı günü (adeti 3 gün geçince ) 100.9 du.. yarın Dr a gitsem mi bilemedim.. oncekilerde bu değerlerdeydi progestan kullanmıştım , belki kullanmak gerekir Yine Dr a Danışaym.. tüp bebek sonrası normal yolla hamile kalınca napicagimi bilemedm

merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamileliğimi kan testi sonucum 22 daha çok yeni dualarınıza talibim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar doğurmayı nasip etsin
Tebrikler canım benim.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.. ilk bebeğin mi

Peki yumurtlama gununu biliyor musun? Benim adete 5 gün kala 31 degerim cuma tekrar gidip baktircam degerime. 2 veya 3 nisanda yumurtlama gerceklesti yumurtlamanin 12. Gunu 31 normal mi acaba bende onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…