ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Kızlar Günaydın 4hafta+3 günlük hamileyim Hepimizin ki hayırlı olsun dünden beri akıntım var koyu sarı. Çok rahatsız oldum. Daha önce 6 haftalık düşük yaptım baya tedirginim. Neden olabilir ara ara kesiliyor gece hiç yoktu şimdi işe geldim gene olmuş

İnşallah canım bu zamanda çok dikkat et kendine dediğim gibi benimki de gözükmedi ultrasonda inşallah sıkımtı olmaz bebeklerimzde

Canım benimde aşırı akıntım var hemde çok ama brnim ki şeffaf ve beyaz

Yerleşme kanaması daha önceki haftalarda oluyor dimi bu koyu sarı akıntı yerleşme kanaması olmaz yada böyle bu hafta da yaşayan var mı

Yerleşme kanaması daha önceki haftalarda oluyor dimi bu koyu sarı akıntı yerleşme kanaması olmaz yada böyle bu hafta da yaşayan var mı
Adetten 1 hafta önce oluyomuş yerleşme kanaması akıntı normalmiş fakat kaşıntı var ya normal değil ayrıca yanman felan var mı

Canım dinlen tedirgin olma ama normalmiş yani benimde çok var dediğim gibi ama bu 3 ay çok önemli diblenmek gerekiyomuş sıkıntı yapma . Hiç doktora gittin mi
Sizinde böyle mi ? Gittim cuma günü ama haftaya cumaya gel dedi durumu yazdım doktora şimdi bol su iç yazmış

Anladım canım çok teşekkür ederim yanma ya da kaşıntı olması ne anlama geliyor
Birde doktor bana dedi 3 ay geçmeden sevinmeyin . Yani heran herşey olabilir . 3 ay geçtikten sonra diyoruz tamamen hamilesin. O yüzden canını sıkma benim final haftam başlıcak hep stres . Ben okuyorum . Ama bilmiyoruö nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…