İnşallah canım bu zamanda çok dikkat et kendine dediğim gibi benimki de gözükmedi ultrasonda inşallah sıkımtı olmaz bebeklerimzdeKızlar nasıl durumlar sizde. Ben azönce dr dan geldim sat11 Mart 5 haftalık ama içerde kanama görünüyor çok riskli değil ama dikkat etmelisin dedi progestan verdi düşük tehdidi için bir de ben gebelik öncesi diofol kullanıyordum ağzımda pas tadı var acaba folik asitten mi dedim o da bir ihtimal olabilir dedi ve değiştirdi centax verdi. Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Canım benimde aşırı akıntım var hemde çok ama brnim ki şeffaf ve beyazKızlar Günaydın 4hafta+3 günlük hamileyim Hepimizin ki hayırlı olsun dünden beri akıntım var koyu sarı. Çok rahatsız oldum. Daha önce 6 haftalık düşük yaptım baya tedirginim. Neden olabilir ara ara kesiliyor gece hiç yoktu şimdi işe geldim gene olmuş
Sizin kaç haftalıkCanım benimde aşırı akıntım var hemde çok ama brnim ki şeffaf ve beyaz
6 haftalık olduSizin kaç haftalık
Adetten 1 hafta önce oluyomuş yerleşme kanaması akıntı normalmiş fakat kaşıntı var ya normal değil ayrıca yanman felan var mıYerleşme kanaması daha önceki haftalarda oluyor dimi bu koyu sarı akıntı yerleşme kanaması olmaz yada böyle bu hafta da yaşayan var mı
Kanama değil bu
Yok yanma ve kaşıntı yok şükürAdetten 1 hafta önce oluyomuş yerleşme kanaması akıntı normalmiş fakat kaşıntı var ya normal değil ayrıca yanman felan var mı
Canım o zaman normal ama yanma ve kalıntı olursa doktora mutlaka gitYok yanma ve kaşıntı yok şükür
Kanamaya dönüşebilir mi acaba bu haftalarda olağan bir durum muKanama değil bu
Hayırlı olsun6 haftalık oldu
Kanamaya dönüşebilir mi acaba bu haftalarda olağan bir durum mu
Canım dinlen tedirgin olma ama normalmiş yani benimde çok var dediğim gibi ama bu 3 ay çok önemli diblenmek gerekiyomuş sıkıntı yapma . Hiç doktora gittin miKanamaya dönüşebilir mi acaba bu haftalarda olağan bir durum mu
Anladım canım çok teşekkür ederim yanma ya da kaşıntı olması ne anlama geliyorCanım o zaman normal ama yanma ve kalıntı olursa doktora mutlaka git
Egzama oluyo kaşıntı olunca yanmada enfeksiyon bu zamanlarda grip olmamak lazım ama brn oldum inşallah sıkıntu olmaz bebeğe korluyorum amaAnladım canım çok teşekkür ederim yanma ya da kaşıntı olması ne anlama geliyor
Sizinde böyle mi ? Gittim cuma günü ama haftaya cumaya gel dedi durumu yazdım doktora şimdi bol su iç yazmışCanım dinlen tedirgin olma ama normalmiş yani benimde çok var dediğim gibi ama bu 3 ay çok önemli diblenmek gerekiyomuş sıkıntı yapma . Hiç doktora gittin mi
Birde doktor bana dedi 3 ay geçmeden sevinmeyin . Yani heran herşey olabilir . 3 ay geçtikten sonra diyoruz tamamen hamilesin. O yüzden canını sıkma benim final haftam başlıcak hep stres . Ben okuyorum . Ama bilmiyoruö nasıl olcakAnladım canım çok teşekkür ederim yanma ya da kaşıntı olması ne anlama geliyor
İnşaallah hiç bişey olmaz çok geçmiş olsunEgzama oluyo kaşıntı olunca yanmada enfeksiyon bu zamanlarda grip olmamak lazım ama brn oldum inşallah sıkıntu olmaz bebeğe korluyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?