Kızlar benim bat 03.03.19 indirdiğim uygulamada 6+3 gözüküyor doktora gittim kese gözükmedi bugün tekrar gittim çok küçük bir şey gözüktü ve beta 1132 bu haftada kese ve bebeğin net bir şekilde gözükmesi gerekmiyor mu beta da düşük dedi biraz haftaya tekrar çağırdı
Benim uygulamada bat a göre 6 haftalık gözüküyor tam kese bile gözükmedi ama folik asit yazdı küçük bişey gördü belli belirsizKızlar bugün kontrole gittim. 5. Haftayım Keseyi gördü doktor yalnız bana hiçbir vitamin takviyesi vermedi. Şuan oksapar kan sulandırıcı iğne göbekten yapıyorum, crinone jel, ecopirin hap kullanıyorum. Bunlar düşük riski için kullanıyorum. Fakat folik asit veya B12 takviyesi vermemesine şaşırdım. Test yaptır folik için eksik ise veririm, vücudunda fazla varsa gerek yok dedi, folik asit zaten fazlası idrarla atılan bir vitamin değil mi ? Benim gibi dr u vitamin önermeyen var mı doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim.Folik asit gün içinde almaya çalışıyorum mercimek, avakado, ıspanak, brokoli falan yeterli olur mu acaba
Dün ki sonucları bu sabah göstermeye gittim canım hcg iyi defi 2 hafta sonra tekrar çağırdı bide progestan yazdı günde 3 defa onu kullanmaya başladım bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olurlar bebislerdeCanım brnim
Canım bende 5hafta 5 günlğkken gittim kese karnımda görünmedi alttan göründğ ama bebekte görünmedi sanırım 3 hafta sonra tekrar gel dedi bebde bilmiyoruö bu nasıl bişeydir
Vala canim bana hemen basladi ilk randevudaKızlar bugün kontrole gittim. 5. Haftayım Keseyi gördü doktor yalnız bana hiçbir vitamin takviyesi vermedi. Şuan oksapar kan sulandırıcı iğne göbekten yapıyorum, crinone jel, ecopirin hap kullanıyorum. Bunlar düşük riski için kullanıyorum. Fakat folik asit veya B12 takviyesi vermemesine şaşırdım. Test yaptır folik için eksik ise veririm, vücudunda fazla varsa gerek yok dedi, folik asit zaten fazlası idrarla atılan bir vitamin değil mi ? Benim gibi dr u vitamin önermeyen var mı doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim.Folik asit gün içinde almaya çalışıyorum mercimek, avakado, ıspanak, brokoli falan yeterli olur mu acaba
Gereksiz ilaç karaciğeri yorar canım ben vitamin hapları vs kullanmadım zehir gibi oğlan var MaşAllah eğer depoların doluyda beslenmene dikkat ederek depolarını koruyabilirsinKızlar bugün kontrole gittim. 5. Haftayım Keseyi gördü doktor yalnız bana hiçbir vitamin takviyesi vermedi. Şuan oksapar kan sulandırıcı iğne göbekten yapıyorum, crinone jel, ecopirin hap kullanıyorum. Bunlar düşük riski için kullanıyorum. Fakat folik asit veya B12 takviyesi vermemesine şaşırdım. Test yaptır folik için eksik ise veririm, vücudunda fazla varsa gerek yok dedi, folik asit zaten fazlası idrarla atılan bir vitamin değil mi ? Benim gibi dr u vitamin önermeyen var mı doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim.Folik asit gün içinde almaya çalışıyorum mercimek, avakado, ıspanak, brokoli falan yeterli olur mu acaba
Önemli olan kesinlikle değerin kaç olduğu değil sağlıklı gebelise 2 günde 2 katına katılaması gerekiyor önemli olan bu bende biraz evham yapmıştım geçmi yumurtladım ne oldu diye artış düzenli olunca içim epey rahatladıPeki yumurtlama gununu biliyor musun? Benim adete 5 gün kala 31 degerim cuma tekrar gidip baktircam degerime. 2 veya 3 nisanda yumurtlama gerceklesti yumurtlamanin 12. Gunu 31 normal mi acaba bende onu merak ediyorum
Hepsine bakıyorlar sağlık ocağında canım bana aç tok dememişlerdi bu tahlil için direk doktor istemiştiSağlık ocağında vitamin testleri yaptıran var mı ?? Bana fikir verin lütfen sağlık ocağına mı gitsem yoksa gidip devlet hastanesinde doktorlardan birine rica etsem vitamin testlerimi yaptırsam.. Bu testler aç karnına mı yapılması gerekiyor. Folik,B12 ,Demir vs.
Canım bana da vermedi vitamin sadece folitasit kullanıyosan devam et dedi ben ZATEN KULLANIYODUMKızlar bugün kontrole gittim. 5. Haftayım Keseyi gördü doktor yalnız bana hiçbir vitamin takviyesi vermedi. Şuan oksapar kan sulandırıcı iğne göbekten yapıyorum, crinone jel, ecopirin hap kullanıyorum. Bunlar düşük riski için kullanıyorum. Fakat folik asit veya B12 takviyesi vermemesine şaşırdım. Test yaptır folik için eksik ise veririm, vücudunda fazla varsa gerek yok dedi, folik asit zaten fazlası idrarla atılan bir vitamin değil mi ? Benim gibi dr u vitamin önermeyen var mı doğru mu yapıyorum yanlış mı bilemedim.Folik asit gün içinde almaya çalışıyorum mercimek, avakado, ıspanak, brokoli falan yeterli olur mu acaba
Oyy senin zehir gibi oğlunu yesinler maşallahhGereksiz ilaç karaciğeri yorar canım ben vitamin hapları vs kullanmadım zehir gibi oğlan var MaşAllah eğer depoların doluyda beslenmene dikkat ederek depolarını koruyabilirsin ☺
Ben sağlıkocağında yaptırdım canım .Sağlık ocağında vitamin testleri yaptıran var mı ?? Bana fikir verin lütfen sağlık ocağına mı gitsem yoksa gidip devlet hastanesinde doktorlardan birine rica etsem vitamin testlerimi yaptırsam.. Bu testler aç karnına mı yapılması gerekiyor. Folik,B12 ,Demir vs.
Canım bana da vermedi vitamin sadece folitasit kullanıyosan devam et dedi ben ZATEN KULLANIYODUM
Ben sağlıkocağında yaptırdım canım .
Hepsine bakıyorlar sağlık ocağında canım bana aç tok dememişlerdi bu tahlil için direk doktor istemişti
Bakılır canım tüm hormonlara doktor randevun varsa doktoruna göster yoksa SağlıkOcağı doktorunda bakarKızlar peki hormonlara da bakılıyor mu sağlık ocağında mesela progesteron a falan.. birde o test sonuçlarını aile hekimine mi gösteriyorsunuz kadın doğumcu dr a mı?
günlerimiz yakınmış hayırlı oldun, benim dün yani adete 3 kala 22 çıktı,yarın bir daha baktıracam inş.Bende bugun ogrendim dun yptirdigim testin degerini 31 miş. 3+4 de yapildi testim. sizin 36 olan degeriniz kac haftalikti yaptirdiginizda
Sana da hayirli olsun canim saglikla gelsinler insallahgünlerimiz yakınmış hayırlı oldun, benim dün yani adete 3 kala 22 çıktı,yarın bir daha baktıracam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?