Yumurtlama gununu biliyor musun ?günlerimiz yakınmış hayırlı oldun, benim dün yani adete 3 kala 22 çıktı,yarın bir daha baktıracam inş.
evet 6 nisan bugün beta baktırdım 42 olmuşYumurtlama gununu biliyor musun ?
Benim de 3 nisan yumurtlama gunumevet 6 nisan bugün beta baktırdım 42 olmuş
Her ay gec yumurtlama olurdu bu ay 3-4 gun erken oldu sanirim hcg o yuzden fazla cikiyor benimevet 6 nisan bugün beta baktırdım 42 olmuş
aynen, değerler için yumurtlama tarihi önemli olabilir. Benimde oğlumda yumurtlamadan 10 gün sonra beta 6'ydı, 12. gün 18; bu defa 11. gün 22 ,13. gün 42 aşağı yukarı değerler aynı gibi bende...Her ay gec yumurtlama olurdu bu ay 3-4 gun erken oldu sanirim hcg o yuzden fazla cikiyor benimkizimda 5 haftalikken 105 cikmisti çunku
hadi hayırlısı,gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Benim de 3 nisan yumurtlama gunum
Bende yaptirdim bugun hcg 132 cikti
Maşaallah canım iyi çıkmış benimde 5 gün gectiginde 200 cıktı geç yumurtladim sanırım oyuzdenmeraba bende adetimin gecikmesinin 3.günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg 865 çıktı çok mutluyum
Canim benim ilk hamileligimde de boyle yuksek cikmisti doktor ailede ikiz olup olmadigini sordu belki olabilir diye bakalim carsamba kese gormeye gidicezMaşaallah canım iyi çıkmış benimde 5 gün gectiginde 200 cıktı geç yumurtladim sanırım oyuzden
Degerlerin cok iyi katlanmis bakalim tek mi gorceksin iki kese miAralık 2019 anneleri Merhaba
16 Nisan 84
18 Nisan 390
20 Nisan 1200 değerler nasıl kızlar ?
Yarın doktora gideceğim keseye baktırmaya ama zaman geçmiyor ? Asla aklımdan çıkmıyor. Hadi bana birşeyler söyleyin kendime geleyim
Degerlerin cok iyi katlanmis bakalim tek mi gorceksin iki kese mi
Benide 1 hafta sonra gel dedi keseyi görmek için ama ben erken diye gitmiycem 3 5 gün daha gecsinde garanti olsun diye bekliyorumCanim benim ilk hamileligimde de boyle yuksek cikmisti doktor ailede ikiz olup olmadigini sordu belki olabilir diye bakalim carsamba kese gormeye gidicez
Maşaallah canım kaç haftalık simdiMerhaba Arkadaslar,
Bende InsAllah Aralik 2019 Anne adayiyim
Bizde Gecen Pazartesi gittik kan aldirdim ve degerim 500ün altinda cikti gebelik var dedi Doktor. Cuma günü keseyi görmeye gittik ve Allahima cok Sükür Kesemizide gördük. Venim hic belirtin olmadi desem yeridir sadece adet sancisi yasadim ondada adet olucam sandim ne bi gögüs hassasiyeti ne mide bulanti falan hic bisey olmadi halada yok. Haftaya Pazarteside InsAllah Kalp Atislarni duymays gidicez. Allah herkesin gönlünün muradini versin.
Maşaallah canım güzel artmış bende 16 nisanda gittim 200 çıkmıştı pazartesi gel bakalım keseye dedi bende cok merak ediyorum ama yarın gitmiycem 3 4 gün daha erteliycem garanti olsun diyeAralık 2019 anneleri Merhaba
16 Nisan 84
18 Nisan 390
20 Nisan 1200 değerler nasıl kızlar ?
Yarın doktora gideceğim keseye baktırmaya ama zaman geçmiyor ? Asla aklımdan çıkmıyor. Hadi bana birşeyler söyleyin kendime geleyim
gidince söylerim canım belki gittiğinde kalp atışını da duyarsın daha geç gidiceksen eğer:)Benide 1 hafta sonra gel dedi keseyi görmek için ama ben erken diye gitmiycem 3 5 gün daha gecsinde garanti olsun diye bekliyorumhadi bakalım haber ver canım keseyi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?