ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Sizinde böyle mi ? Gittim cuma günü ama haftaya cumaya gel dedi durumu yazdım doktora şimdi bol su iç yazmış
Benim akıntım çooook aşırı ama şeffaf ve beyaz bazen sarı da oluyor. Ama kaşıntı yanma olmadıkça sıkıntı değil normalmiş.Evet . Peki ultrasonda göründü mü bebek

Aynen bir tarafım seviniyor diye yarım dur erken daha diyor ailelere bile daha söylemedik ne olacağı belli değil çünkü sınavlarınızda başarılar dilerim

Benim akıntım çooook aşırı ama şeffaf ve beyaz bazen sarı da oluyor. Ama kaşıntı yanma olmadıkça sıkıntı değil normalmiş.Evet . Peki ultrasonda göründü mü bebek
Yok daha bugün 4hafta+3 günlük inşaallah cuma günü keseyi göreceğiz

İnşallah canım bu zamanda çok dikkat et kendine dediğim gibi benimki de gözükmedi ultrasonda inşallah sıkımtı olmaz bebeklerimzde
İnşallah hayırlısıyla ya. Kese bende de göründü ama yanında da kanama vardı 2 hafta sonra gittiğimde inşallah kalmamıştır. 8 yaşında bir kızım var, 2. Çocuğum olduğu için 1.deki gibi çok heyecan yapmamıştım ilk başlarda ama şimdi bi tedirgin oldum

Yok daha bugün 4hafta+3 günlük inşaallah cuma günü keseyi göreceğiz
İnşallah . Canım kendine dikkat etmekten başka çare yok fakat sakınan göze çöp batıyo bana doktor grip olma dedi ertesi gün grip oldum şuan o kadar kötüyüm ki bebeğe zarar vercem diye çok korluyorum kış boyunca 1 kere bile grip olmadım . Diyorum ki vardır bunda da bir hayır. Senin birde kızın varmış ama eşinde sana yardımcı olsun inşallah. Zaten rızkı varsa ne olursa olsun gelir minnoş . Yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun

Günaydınn..

Dün yaptığım test sonucu şok haberle karşılaştım.. Önce idrar testi yaptım çift çizgi, bir tane daha yaptım yine çift çizgi.. Gittim kan verdim bhcg değeri 1031..

14 aylık ikiz bebeklerim var, çoook büyük sürpriz oldu bu hamilelik benim için. Var mı aranızda benim gibi bebeği küçük olup yeni bi hamilelik haberi alan.. Henüz şoku atlatamadım, ne durumdasınız nasıl gidiyor?

Ayy hayırlı oldun canım

Kızlar merhaba bende aralık annesi olucam Allah nasip ederse keseyi gördüm ama kalp atışı için 2 hafta sonra gelmemi istedi günler geçmiyor siz ne zaman duydunuz mu?ne zaman kalp atışını ?

Ben güzel hepsi beraber büyüyecek. Kızkardeşimin 18 aylık bebeği varken 2. Bebişini aldı kucağına geçen hafta onun da sürpriz olmuştu ilk zamanlar zor bir süreç ama sonrasında büyütünce rahatlarsın hepsi berber büyümüş olur. Umarım ilk dönemlerde yardımcı olabilecek yakının vardır

Canım benim değerin çok yüksek bu da mı ikiz acaba

Merhaba kızlar
Ben de ikinci bebeğime hamileyim. 24 aylık bir oğlum var. Bebeğim bir kalp atışını duysam her şey sağlıklı olduğunu duysam rahatlayacağım.

Evet ilk birkaç yıl epey zor oluyor ama tam biraz rahatlayacağız artık uyuyabilicem derken hoopp başa döndük :) hayırlısı olsun her şeyin
Canım benim değerin çok yüksek bu da mı ikiz acaba
Ay düşünemiyorum valla Ağzını hayra aç

Evet ilk birkaç yıl epey zor oluyor ama tam biraz rahatlayacağız artık uyuyabilicem derken hoopp başa döndük :) hayırlısı olsun her şeyin

Ay düşünemiyorum valla Ağzını hayra aç
Hayırlısı canım.. benimde Tüp bebekle olan iki oğlum var.. nasılsa olmuyor diye korunmuyordum şimdi hamileyim ama değerim sen gibi yüksek değil.. Allah hakkmzda hayırlısını versin

Kızlar merhaba bende aralık annesi olucam Allah nasip ederse keseyi gördüm ama kalp atışı için 2 hafta sonra gelmemi istedi günler geçmiyor siz ne zaman duydunuz mu?ne zaman kalp atışını ?
5+5 oldum ben cuma belki duyariz dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…