ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

bugün 7+0 haftalığım yaklaşık 2 haftadan beri aşırı mide bulantım var doktora gittim metpamid verdi onuda içmek istemedim canım hiç birşey çekmiyor sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum böyle olanlar var mı neler yapıyorlar acaba

Maşaallah canım kaç haftalık simdi
5 haftalik oldu canim cok Sükür, Sende hamile misin canim ?

Ben bide Hanimlar siz nasil besleniyorsunuz merak ediyorum neler yiyip iciyorsunuz ve nelerden kaciniyorsunuz

5 haftalik oldu canim cok Sükür, Sende hamile misin canim ?

Ben bide Hanimlar siz nasil besleniyorsunuz merak ediyorum neler yiyip iciyorsunuz ve nelerden kaciniyorsunuz
Benimde 5 haftalık canım şuan için normal gunluk yemeklerine ek meyve ve kalsyum ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum

Ben 5. Haftamdayim canım şuan pek bulantim yok başlarmı bilmiyorum ama ilk bebegimde çok bulantim vardi birşey yiyemiyordum malesef pek bi çaresi yok

Benimde 5 haftalık canım şuan için normal gunluk yemeklerine ek meyve ve kalsyum ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Ay ne güzel Masallah o zaman ayni zamanda InsAllah Bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle Bende ayni sekilde canim Sen Folik asit aliyor musun canim ve benim B12 vitaminim tamamen bitmis igne vurunuyorum hergün

Ay ne güzel Masallah o zaman ayni zamanda InsAllah Bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle ☺ Bende ayni sekilde canim Sen Folik asit aliyor musun canim ve benim B12 vitaminim tamamen bitmis igne vurunuyorum hergün
Şuan hic birsey kullanmıyorum canım dr geldigimde aç gel kan tahlillerinide yapalim dedi

Daha önce gittin mi Doktora canim yoksa bu ilk mi olacak bende hemen almisti
Gittim evde test yaptıktan sonra emin olmak için kan verdim 16 sında hcg 200 du canım keseyi görmeye gel haftaya dedi ama ben biraz erteledim kalp atışını da duyayım diye sonra gitcem

Gittim evde test yaptıktan sonra emin olmak için kan verdim 16 sında hcg 200 du canım keseyi görmeye gel haftaya dedi ama ben biraz erteledim kalp atışını da duyayım diye sonra gitcem
InsAllah ikimizde kalp atislarini duyariz Bebislerimizin ben haftaya Pazartesi gidicem Doktora Kalp atisi icin.

Merhaba arkdslar kalp atısını ne zamn duydunz bugn bıraz kekelenmem oldu dr vajınal baktı kese bebek var ama daha kalp atısı yok dedi olusadabilir düşük te olabilrms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…