Yok canim henuz deil carsamba keseyi gormeye gidicez sen 8.haftanin icindesin duyabilirsin artik diye dusunuyorum tabi gec dollenme deilseKızlar kalp atışı için gidip duyan var mı?
Ben carsamba gidicem kismetse kalp atisi icin.6+5 im.Kızlar kalp atışı için gidip duyan var mı?
Bende öyle düşündüm canım ikisi birarada olur belkigidince söylerim canım belki gittiğinde kalp atışını da duyarsın daha geç gidiceksen eğer:)
5 haftalik oldu canim cok Sükür, Sende hamile misin canim ?Maşaallah canım kaç haftalık simdi
Canım öncelikle hayırlı olsun :)merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamileliğimi kan testi sonucum 22 daha çok yeni dualarınıza talibim. Allah hepimize sağlıklı çocuklar doğurmayı nasip etsin
Benimde 5 haftalık canım şuan için normal gunluk yemeklerine ek meyve ve kalsyum ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum5 haftalik oldu canim cok Sükür, Sende hamile misin canim ?
Ben bide Hanimlar siz nasil besleniyorsunuz merak ediyorum neler yiyip iciyorsunuz ve nelerden kaciniyorsunuz
Ben 5. Haftamdayim canım şuan pek bulantim yok başlarmı bilmiyorum ama ilk bebegimde çok bulantim vardi birşey yiyemiyordum malesef pek bi çaresi yokbugün 7+0 haftalığım yaklaşık 2 haftadan beri aşırı mide bulantım var doktora gittim metpamid verdi onuda içmek istemedim canım hiç birşey çekmiyor sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum böyle olanlar var mı neler yapıyorlar acaba
Ay ne güzel Masallah o zaman ayni zamanda InsAllah Bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyleBenimde 5 haftalık canım şuan için normal gunluk yemeklerine ek meyve ve kalsyum ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Senin 2. Bebis mi canimBen 5. Haftamdayim canım şuan pek bulantim yok başlarmı bilmiyorum ama ilk bebegimde çok bulantim vardi birşey yiyemiyordum malesef pek bi çaresi yok
Evet canım 11 yasında oğlum varSenin 2. Bebis mi canim
Şuan hic birsey kullanmıyorum canım dr geldigimde aç gel kan tahlillerinide yapalim dediAy ne güzel Masallah o zaman ayni zamanda InsAllah Bebislerimizi kucagimiza alicaz Allahin izniyle ☺ Bende ayni sekilde canim Sen Folik asit aliyor musun canim ve benim B12 vitaminim tamamen bitmis igne vurunuyorum hergün
Allah bagislasin canim benim ilk olucak InsAllahEvet canım 11 yasında oğlum var
Daha önce gittin mi Doktora canim yoksa bu ilk mi olacak bende hemen almistiŞuan hic birsey kullanmıyorum canım dr geldigimde aç gel kan tahlillerinide yapalim dedi
Gittim evde test yaptıktan sonra emin olmak için kan verdim 16 sında hcg 200 du canım keseyi görmeye gel haftaya dedi ama ben biraz erteledim kalp atışını da duyayım diye sonra gitcemDaha önce gittin mi Doktora canim yoksa bu ilk mi olacak bende hemen almisti
InsAllah ikimizde kalp atislarini duyariz Bebislerimizin ben haftaya Pazartesi gidicem Doktora Kalp atisi icin.Gittim evde test yaptıktan sonra emin olmak için kan verdim 16 sında hcg 200 du canım keseyi görmeye gel haftaya dedi ama ben biraz erteledim kalp atışını da duyayım diye sonra gitcem
Inşaallah canımInsAllah ikimizde kalp atislarini duyariz Bebislerimizin ben haftaya Pazartesi gidicem Doktora Kalp atisi icin.
Sen hapsururken karninda agri oluyor mu canim ya bende cok oluyor karin bölgemde agri gibi sanci gibi cok korkutuyor bu beni bisey olmaz InsAllahInşaallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?