Daha önce gittim canım 6+6 da doktor kalbi etmiyo dedi kesenin şekli bozulmuş dedi normal ultrasonda gönderdi orda orda kulakla duyulmuyo 2 haftaya kadar duyulur dedi hcg değerimde normal çıktı nisan sonunda tekrar çağırdı bakalım şimdi progestan kullanıyorum günde 3 defaYok canim henuz deil carsamba keseyi gormeye gidicez sen 8.haftanin icindesin duyabilirsin artik diye dusunuyorum tabi gec dollenme deilse
Bende au sonuna kadar dayanabilirsem o zaman gidicem canım Inşallah duyarızBen carsamba gidicem kismetse kalp atisi icin.6+5 im.
Inşallah bisey olmaz içini ferah tut canım dua et bol bol ilaç falan vermedi mi düşüğü engellemek icinMerhaba arkdslar kalp atısını ne zamn duydunz bugn bıraz kekelenmem oldu dr vajınal baktı kese bebek var ama daha kalp atısı yok dedi olusadabilir düşük te olabilrms
Insallah duyariz.ben yarini iple cekiyorumBende au sonuna kadar dayanabilirsem o zaman gidicem canım Inşallah duyarız
Gözün aydın canım benim darısı bizlere artıkKizlar kalp atisi duyuldu su an 7+1 olduk ama hala leke leke geliyor doktor kese iyi yerinde dedi hep yat kalkma dedi sizde oldumu lekelenme :/
Oluyor canım anlık bi ağrı giriyor hatta eğilip kalkarken felan da oluyor sanırım normal bunlar rahim genislemeye başladı çünküSen hapsururken karninda agri oluyor mu canim ya bende cok oluyor karin bölgemde agri gibi sanci gibi cok korkutuyor bu beni bisey olmaz InsAllah
Ins bise olmicak canim icini ferah tut dinlen bol bol Allahin izniyle duycaksin insDaha önce gittim canım 6+6 da doktor kalbi etmiyo dedi kesenin şekli bozulmuş dedi normal ultrasonda gönderdi orda orda kulakla duyulmuyo 2 haftaya kadar duyulur dedi hcg değerimde normal çıktı nisan sonunda tekrar çağırdı bakalım şimdi progestan kullanıyorum günde 3 defa
Aynen canim malesef gün icinde cok kez egilmemiz gerekiyor .. sen ev temizligini nasil yapiyorsun yani camasir suyu kullaniyor musun ben cok sık olmasads lavabo temizliginde mecburen kullaniyorumOluyor canım anlık bi ağrı giriyor hatta eğilip kalkarken felan da oluyor sanırım normal bunlar rahim genislemeye başladı çünkü
çok teşekkür ederim.23 mart son adet tarihimCanım öncelikle hayırlı olsun :)
Son adet tarihin neydi
Kullanıyorum canim mecburen bilmiyorum varmıdır bi zararıAynen canim malesef gün icinde cok kez egilmemiz gerekiyor .. sen ev temizligini nasil yapiyorsun yani camasir suyu kullaniyor musun ben cok sık olmasads lavabo temizliginde mecburen kullaniyorum
Bilmiyorum ki bi kac yerde okudum kullanilmamasi lazim diye ama kullanmadanda olmuyor ki canimKullanıyorum canim mecburen bilmiyorum varmıdır bi zararı
Basından beri lekelemme var canm 6 haftalıgm hala var progestan içiyorm sabak aksam.kac haftalkken duyuldu vajınal mı normal ultrsn muKizlar kalp atisi duyuldu su an 7+1 olduk ama hala leke leke geliyor doktor kese iyi yerinde dedi hep yat kalkma dedi sizde oldumu lekelenme :/
Progestan kullnyrm canm.Inşallah bisey olmaz içini ferah tut canım dua et bol bol ilaç falan vermedi mi düşüğü engellemek icin
6+5 ken canim normal ultrasonla bakti doktor 4 haftadan beri var ilk baslarda kanama coktu simdi leke leke geliyor siyah rengi bende gunde 3 kere iciyorum progestaniBasından beri lekelemme var canm 6 haftalıgm hala var progestan içiyorm sabak aksam.kac haftalkken duyuldu vajınal mı normal ultrsn mu
Bu Kanama neden oluyormus peki canim6+5 ken canim normal ultrasonla bakti doktor 4 haftadan beri var ilk baslarda kanama coktu simdi leke leke geliyor siyah rengi bende gunde 3 kere iciyorum progestani
merhaba arkadaslar bende allah kismet ederse aralik annesi olacagim suan 6+3 haftalik hamileyim 8 mayista kalp atislarini duymaya gidecegiz bende cok korkuyorum bir sikinti olur diye cunku bundan once 1 bos gebelik ve 2 kimyasal gebelik yasadim bunda bir sikinti olmaz insallah dua edin bana a
Merhaba canim, bende 5 aylik hamileyim ve pazartesi kalp atislarini duymaya gidicez InsAllah hepimiz icin hersey cok güzel olur. Allah seninde gönlüne göre versin bebisini korusun canim. Neden bu kdar gec gidiyorsun ki kalp atislarini dinlemeye simdiden duyulur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?