ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Yok canim henuz deil carsamba keseyi gormeye gidicez sen 8.haftanin icindesin duyabilirsin artik diye dusunuyorum tabi gec dollenme deilse
Daha önce gittim canım 6+6 da doktor kalbi etmiyo dedi kesenin şekli bozulmuş dedi normal ultrasonda gönderdi orda orda kulakla duyulmuyo 2 haftaya kadar duyulur dedi hcg değerimde normal çıktı nisan sonunda tekrar çağırdı bakalım şimdi progestan kullanıyorum günde 3 defa

Merhaba arkdslar kalp atısını ne zamn duydunz bugn bıraz kekelenmem oldu dr vajınal baktı kese bebek var ama daha kalp atısı yok dedi olusadabilir düşük te olabilrms
Inşallah bisey olmaz içini ferah tut canım dua et bol bol ilaç falan vermedi mi düşüğü engellemek icin

Kizlar kalp atisi duyuldu su an 7+1 olduk ama hala leke leke geliyor doktor kese iyi yerinde dedi hep yat kalkma dedi sizde oldumu lekelenme :/

Kizlar kalp atisi duyuldu su an 7+1 olduk ama hala leke leke geliyor doktor kese iyi yerinde dedi hep yat kalkma dedi sizde oldumu lekelenme :/
Gözün aydın canım benim darısı bizlere artık bende leke bir iki olmuştu geçti sonra ama bende de vajinit var şuan

Kizlar bisey sorucam ben az önce temizlik yaptim ufak capli bir temizlik yapmayim diyorum ama dayanamiyorum iste. Lavaboyu camasir suyu katkili cifle temizledim anlik kokusuna maruz kaldim sonra gecti bunun zarari olur mu ya Bebege cok kuruyorum simdi

Sen hapsururken karninda agri oluyor mu canim ya bende cok oluyor karin bölgemde agri gibi sanci gibi cok korkutuyor bu beni bisey olmaz InsAllah
Oluyor canım anlık bi ağrı giriyor hatta eğilip kalkarken felan da oluyor sanırım normal bunlar rahim genislemeye başladı çünkü

Ins bise olmicak canim icini ferah tut dinlen bol bol Allahin izniyle duycaksin ins

Oluyor canım anlık bi ağrı giriyor hatta eğilip kalkarken felan da oluyor sanırım normal bunlar rahim genislemeye başladı çünkü
Aynen canim malesef gün icinde cok kez egilmemiz gerekiyor .. sen ev temizligini nasil yapiyorsun yani camasir suyu kullaniyor musun ben cok sık olmasads lavabo temizliginde mecburen kullaniyorum

Aynen canim malesef gün icinde cok kez egilmemiz gerekiyor .. sen ev temizligini nasil yapiyorsun yani camasir suyu kullaniyor musun ben cok sık olmasads lavabo temizliginde mecburen kullaniyorum
Kullanıyorum canim mecburen bilmiyorum varmıdır bi zararı

Basından beri lekelemme var canm 6 haftalıgm hala var progestan içiyorm sabak aksam.kac haftalkken duyuldu vajınal mı normal ultrsn mu

Basından beri lekelemme var canm 6 haftalıgm hala var progestan içiyorm sabak aksam.kac haftalkken duyuldu vajınal mı normal ultrsn mu
6+5 ken canim normal ultrasonla bakti doktor 4 haftadan beri var ilk baslarda kanama coktu simdi leke leke geliyor siyah rengi bende gunde 3 kere iciyorum progestani

6+5 ken canim normal ultrasonla bakti doktor 4 haftadan beri var ilk baslarda kanama coktu simdi leke leke geliyor siyah rengi bende gunde 3 kere iciyorum progestani
Bu Kanama neden oluyormus peki canim

merhaba arkadaslar bende allah kismet ederse aralik annesi olacagim suan 6+3 haftalik hamileyim 8 mayista kalp atislarini duymaya gidecegiz bende cok korkuyorum bir sikinti olur diye cunku bundan once 1 bos gebelik ve 2 kimyasal gebelik yasadim bunda bir sikinti olmaz insallah dua edin bana arkadaslar

Merhaba canim, bende 5 aylik hamileyim ve pazartesi kalp atislarini duymaya gidicez InsAllah hepimiz icin hersey cok güzel olur. Allah seninde gönlüne göre versin bebisini korusun canim. Neden bu kdar gec gidiyorsun ki kalp atislarini dinlemeye simdiden duyulur bence

5 haftalik pardon 5 aylik yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…