ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Arkadaşlar
Rabbim hepimize sağsağlim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
dün yani 5+3 de kese için gittik.
8mm lik bir kese göründü

Kesenin yanında ufak bir kanama alanı var.
Doktor bu olmasaydı daha iyiydi filan dedi.
Progestana devam dedi.
Ama görünürde hiç lekelenmem filan yok.

Böyle olup bebegine kavuşan varmı .

Reactions: sel
Slm kizlar. Ben de gecen hafta cuma duydum kalp atisini. O gunden beri de mide bulantisi yasiyorum. Korktugum basima geldi bugunden itibaren kusmalarım basladı. Rabbim yardımcım olsun. Sizde haberler nasıl

Slm kizlar. Ben de gecen hafta cuma duydum kalp atisini. O gunden beri de mide bulantisi yasiyorum. Korktugum basima geldi bugunden itibaren kusmalarım basladı. Rabbim yardımcım olsun. Sizde haberler nasıl

Allah yardimcin olsun canim mide bulantisi üzerine bide kusma feci bisey olsa gerek. Benim Sükür yok simdilik hatta bazen hamile oldugumu bile unutuyorum arada adet sancisi gibi agri oluyor o kadar baska hic biseyim yok simdilik

Allah yardimcin olsun canim mide bulantisi üzerine bide kusma feci bisey olsa gerek. Benim Sükür yok simdilik hatta bazen hamile oldugumu bile unutuyorum arada adet sancisi gibi agri oluyor o kadar baska hic biseyim yok simdilik
. Kac haftaliksiniz siz. Benim kasik agrilarim yavas yavas gecmeye basladi.
Hamileligin ilk zamanlarinda cok nornal kasik agrilari.
Ilk hamileligimde cok agir gecmiati asermelerim. 4. Ayın sonuna kadar kafamı kaldiramamistim kusmaktan. Gecen haftafan beri bulanyilarim vardi oh bu boyle geçecek sanirim diye seviniyorum. Diger hamilelegimin uzerinde 6-7 yil gecince unutuyor insan. Ama bugun korktugum basima geldi.
Olmasın bulantıların bosver inan çok zor

5 haftalik olduk canim daha kalp atislarini duymadik ama keseyi gördük pazartesi gidicez bakalim kalp atisi icin. 2. Bebisinmis Senin ne güzel benim daha ilk olucak haliylr tecrübesizim. Ben galiba Annemin tarafa cekmisim ne bulanti ne kusma ne bas dönmesi ne gögüs hassasiyeti hic biseyim olmadi suanlik yokta InsAllah olmazda. sen kacinci haftadasin

Ne guzel sanslisin. Biz 3 kardesiz 3 umuzde hep kustuk hamileliklerimizde. Gogualeeime bicak saplaniyir sanki. Oglum 6 yasinda.
7+0 olduk biz bugun.

Ne guzel sanslisin. Biz 3 kardesiz 3 umuzde hep kustuk hamileliklerimizde. Gogualeeime bicak saplaniyir sanki. Oglum 6 yasinda.
7+0 olduk biz bugun.
Biraz da ailede olmasiylada baglantili galiba irsi yani. InsAllah gecer canim ya kötü
allah bagislasin canim Oglunu Masallah.

Reactions: sel
Merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 7 haftalık dün ilk kez gittik ve direkt kalp atışını duyduk. 10 aylık oğlum var sürpriz oldu ama güzel oldu. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Bulantı var baya kötü ben de de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…