Doktor düşük tehliken var hep yatican dedi bende hep yatiyorum yani ama bebek yerinde iyiBu Kanama neden oluyormus peki canim
Doktor düşük tehliken var hep yatican dedi bende hep yatiyorum yani ama bebek yerinde iyiartik nerden geliyosa bu kadar lekeler
7+0 gunum bugun kalp atislari duyduk.iki embriyo transfer olmustu biri tutmamis tutan da 2 ye bolunmus.perinatolog gitmem gerekiyormus.isteyen herkese versin Allahim .
Amin canim hepimizinkine insMaşallah kardeşim rabbim bebeginize hayırlı uzun ömür nasip etsin
Hayırlı olsun.Rabbim bebeklerimizin kalbinide işitmeyi nasip etsinkızlar bende az önce doktordan geldim keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez inş
Kesede sorun yoktu bastan beri gecen hafta kalp atisi duyuldu canimKalp atisini duydun mu veya keseyi gördün mü
canım kanama alanı yoktu 9,8 mm kese tam 5 haftalık dedi doktorumHayırlı olsun.Rabbim bebeklerimizin kalbinide işitmeyi nasip etsin
Kese kaç mm ve kenarında herhangi bir kanama alanı varmı ?
Masallah cok güzel canim darisi bana Ipazartesi kalp atisini duymaya gidicez InsAllahKesede sorun yoktu bastan beri gecen hafta kalp atisi duyuldu canim
InsAllah rabbim kucagimiza almayi nasip estinMasallah cok güzel canim darisi bana Ipazartesi kalp atisini duymaya gidicez InsAllah
Slm kizlar. Ben de gecen hafta cuma duydum kalp atisini. O gunden beri de mide bulantisi yasiyorum. Korktugum basima geldi bugunden itibaren kusmalarım basladı. Rabbim yardımcım olsun. Sizde haberler nasıl
Amin canimInsAllah rabbim kucagimiza almayi nasip estin
. Kac haftaliksiniz siz. Benim kasik agrilarim yavas yavas gecmeye basladi.Allah yardimcin olsun canim mide bulantisi üzerine bide kusma feci bisey olsa gerek. Benim Sükür yok simdilik hatta bazen hamile oldugumu bile unutuyorum arada adet sancisi gibi agri oluyor o kadar baska hic biseyim yok simdilik
5 haftalik olduk canim daha kalp atislarini duymadik ama keseyi gördük pazartesi gidicez bakalim kalp atisi icin. 2. Bebisinmis Senin ne güzel benim daha ilk olucak haliylr tecrübesizim. Ben galiba Annemin tarafa cekmisim ne bulanti ne kusma ne bas dönmesi ne gögüs hassasiyeti hic biseyim olmadi suanlik yokta InsAllah olmazda. sen kacinci haftadasin. Kac haftaliksiniz siz. Benim kasik agrilarim yavas yavas gecmeye basladi.
Hamileligin ilk zamanlarinda cok nornal kasik agrilari.
Ilk hamileligimde cok agir gecmiati asermelerim. 4. Ayın sonuna kadar kafamı kaldiramamistim kusmaktan. Gecen haftafan beri bulanyilarim vardi oh bu boyle geçecek sanirim diye seviniyorum. Diger hamilelegimin uzerinde 6-7 yil gecince unutuyor insan. Ama bugun korktugum basima geldi.
Olmasın bulantıların bosver inan çok zor
Ne guzel sanslisin. Biz 3 kardesiz 3 umuzde hep kustuk hamileliklerimizde. Gogualeeime bicak saplaniyir sanki. Oglum 6 yasinda.5 haftalik olduk canim daha kalp atislarini duymadik ama keseyi gördük pazartesi gidicez bakalim kalp atisi icin. 2. Bebisinmis Senin ne güzel benim daha ilk olucak haliylr tecrübesizim. Ben galiba Annemin tarafa cekmisim ne bulanti ne kusma ne bas dönmesi ne gögüs hassasiyeti hic biseyim olmadi suanlik yokta InsAllah olmazda. sen kacinci haftadasin
Biraz da ailede olmasiylada baglantili galiba irsi yani. InsAllah gecer canim ya kötüNe guzel sanslisin. Biz 3 kardesiz 3 umuzde hep kustuk hamileliklerimizde. Gogualeeime bicak saplaniyir sanki. Oglum 6 yasinda.
7+0 olduk biz bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?