ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Gaviscon şurup iç canım hiç zararı yok

bizim doktorumuz izinde o yuzden galiba 3 hafta sonrasina verdi randevuyu biede garantiye almak istemistir bundan oncede bos gebelik kimyasal gebelik gibi sikintilarim oldugu icindir

Merhaba arkadaşlar bende 7+1 günlük hamileyim haftaya bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah..Rabbim hepimizin bebeklerine sağ salim kavuşmasını nasip etsin inşallah
İnş canım duyarsın biz duyduk şükür

Arkadaşlar merhaba araniza katildim bugun cift cizgi çıktı. Son adet tarihim 20 mart. Doktora pazartesi gitsem gec mi olur? Daha once 1 kez kimyasal gebelik gecirdim. 1 evladım var. Biraz bekleyeyim dedim. Ama iyi mi dedim bilmiyorum...

Benim de son adet tarihim 21 mart bugun dr gittim oglen arasina denk geldi doktor bakmadi bile sali gunu gel daha erken dedi

Benim de son adet tarihim 21 mart bugun dr gittim oglen arasina denk geldi doktor bakmadi bile sali gunu gel daha erken dedi
Cevabınız icin tesekkur ederim. İlk gebeligimde de biraz gec gittim doktor 1 hafta sonrasina gel demisti. O yüzden yine oyle olur diye gitmeyeyim diyordum

Erken gidince kese oluşmadı daha çok küçük vs. diyip 10-15 gün sonra çağırıyorlar genelde doktorlar.Ama bence en yakın sağlık ocağında 2 günde bir kan testini yaptır çünkü sağlıklı gebelikte ilk olarak kese görünmese bile iki günde 2-3 katına çıkıp çıkmadığına bakıyorlar en azından için de rahat etmiş olur bu arada hayırlı olsun canım

Çok teşekkür ederim:)

Merhaba arkadaşlar, inşallah herkes sağlıcakla kucağına alsın yavrularını. SAT 28 Mart ben 25 Nisan’da beta hcg yaptırdım yani dün 15,60 çıktı bu değer yükselir di mi? Yarın testi tekrarlayacağım evde miratech ile de idrar testi yapmıştım dün o da çok silik çıktı değerlerim katlar inşallah

Hayırlı olsun Insaallah katlanır

Amin canım inşallah senin değerlerin de katlanır. 5'in üstünde o yüzden inşallah yarına iki katı olmuş olur hayırlı haberlerini bekliyoruz

Slm benimde sat 28 mart 2 gün önce idrar testi yaptım negatif acaba tekrar yapmalimiyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…