ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Arjadaslar bebegi sagda ya da solda hissetmek nasil oliyor? Soldaysa solda ağrı mi olur hafif?

Benim yumurta sol taraftaydi hep sol tarafim batiyor sanirim sol tarafta tutundu diye düşunmustum bende
Benim de sol kasigimda agri gibi mi desem his gibi mi desem bisi var. Bebeklerini hissedenleri hep merak ediyordum boyle bir sey mi acaba diye.

Kızlar dün gittim doktora kalp atışını duyduk şükürler olsun ama dün akşam leke geldi korktum yine başka doktora gitmiştim progestani bırakabilirsin bi sıkıntı yok dedi ama yine de korkuyorum
Gozunaydin canim.bizde 6+2de derinden duyduk 7+1de net duyduk cok sukur.leke kahverengimiydi kirmiziya donusmedigi surece dert etme hem doktorunda sikinti yok demis bisey olmaz Allahin izniyle.bolbol dinlen ama

Kızlar dün gittim doktora kalp atışını duyduk şükürler olsun ama dün akşam leke geldi korktum yine başka doktora gitmiştim progestani bırakabilirsin bi sıkıntı yok dedi ama yine de korkuyorum
İlk bebek mi benim ilkinde kahverengi kanamam vardi. Sağlıkla kavustum bebegime elhamdülillah.. İnşaallah simdikinde olmaz ama kahverengi akinti artmadigi surece sorun teskil etmez.

İnşallah nasip olur, bu gün beta hcg yaptırıcam yine illa 48 saat dolmalı mı? Benim de kafam çok karışık değerim düşmüştür diye korkuyorum
InşaAllah herşey yolundadır cnm karıştırma hiç kafanı güzel düşün güzel olur herşey p.tesini bekle bence ama yinede sen bilirsin

Kızlar benim aşırı şişkinlik var midemde kramplar yapıyor mide bulantim başlamadı henüz başlarmi bilmiyorum sizler ne durumdasınız

Kızlar benim aşırı şişkinlik var midemde kramplar yapıyor mide bulantim başlamadı henüz başlarmi bilmiyorum sizler ne durumdasınız
Bende hic bir belirti yok 7. Haftadayim progestan kullandigim icin bas donmesi yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…