ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Gozunaydin canim.bizde 6+2de derinden duyduk 7+1de net duyduk cok sukur.leke kahverengimiydi kirmiziya donusmedigi surece dert etme hem doktorunda sikinti yok demis bisey olmaz Allahin izniyle.bolbol dinlen ama
Calistigim icin dinlenemiyorum ki canım maalesef kahverengi kırmızı değil şükür ve az az geliyo geç duyduk biz bu cuma duyduk kalp atışını ama olsun şükür duyduk

İlk bebek mi benim ilkinde kahverengi kanamam vardi. Sağlıkla kavustum bebegime elhamdülillah.. İnşaallah simdikinde olmaz ama kahverengi akinti artmadigi surece sorun teskil etmez.
Evet daha ilk bebek o yüzden herşeyden korkuyorum. Ama içimi ferahlattin çok sağol canım inşallah senin ikinci de hic olmaz sağlıkla alırsın kucağına

Evet daha ilk bebek o yüzden herşeyden korkuyorum. Ama içimi ferahlattin çok sağol canım inşallah senin ikinci de hic olmaz sağlıkla alırsın kucağına
Korkma fazla hareket etme bir sure dinlen. Ptogrstan verdiyse ic. Sonra geçiyor. İstediğin gibi işini de görürsün yürürsün de.:)
Amin cok tesekkur ederim bu arada:)) sen de sağlıkla kavuş inşaallah

Calistigim icin dinlenemiyorum ki canım maalesef kahverengi kırmızı değil şükür ve az az geliyo geç duyduk biz bu cuma duyduk kalp atışını ama olsun şükür duyduk
Korkma dikkatli c as lis bol bol oturmaya çalış dinlen. Kalp sesi varsa Insaallah bir sorun olmaz

Günaydın kızlar Allah nasip ederse bende Aralık annesi olacam yarın doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah kese ve kalp atışı görülür rabbim hepimize sağ salim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar merhaba Rabbim bebeklerimizi hayırlı eylesin sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah yarın ben de kalp atışları için doktora gitcem 6 haftaligim korkuyorum dua edin bana nolur

Kizlar benim hasimato troidim var bunun icin iyot takviyesi verdi doktor ayrica folik asit ve magnezyum kullaniyorum sizde takviye vitamin kullaniyormusunuz.. birde benim tansiyon 13.9 cikiyor genelde doktor kardiyolojiye bi gorun dedi ilk haftalrda yuksekse dahada cikabilirmis birde bu cikti simdi

Duydum canim 6+5 de ama bende 4 haftadan beri kan gelmesi var simdi biraz azaldi
Benimde yarın 7 haftalık olcak canım ama gec yumurtladim ben bildiğim için erken gitmek istemedim dr ne dedi peki sıkıntı yok demi neden geliyormus ki kan

Arkadaşlar merhaba Rabbim bebeklerimizi hayırlı eylesin sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah yarın ben de kalp atışları için doktora gitcem 6 haftaligim korkuyorum dua edin bana nolur
6 haftalıkken duyuluyormu normal ultrasonla

Troidin kaç canım benimde biraz yüksekti hamilelikten once ama şuan ne durumda bilmiyorum gittiğimde kan vercem bi gorun ozaman ihmal etme tansiyon onemli

Hanimlar hicbir sıkıntim yoktu ama iki gundur aksam tam yatma saatinde sanci giriyor butun gece beni rahatsiz ediyor. Ayni adetin ilk gunu olan sanci gibi belime bacaklarima vuruyor herhangibir kanamam falan yok allaha sukur. Boyle sancisi olan var mi acaba? İlk cocugumda bu tarz sanci hic olmamisti batmalar tarzindaydi korkuttu biraz beni

Kızlar merhaba , adetim 4gün gecikince test yaptım çiftti çizgisi biraz Silikti 6gün gecikince de yanı 23 Nisan günü kan verdim beta 204.6 çıktı , ve bir daha kan vermedim bugün akşam vermeyi düşünüyorum .. ovilasyon ile değer yükselmiş mi anlayabilir miyim bir iki kez yaptım koyu idi 2 gündür ovilasyon da yapmadım .. 2.kan için geç mi kaldım bilmiyorum bir de beta değerinden kaç haftalık anlaşılır mı ?

Troidin kaç canım benimde biraz yüksekti hamilelikten once ama şuan ne durumda bilmiyorum gittiğimde kan vercem bi gorun ozaman ihmal etme tansiyon onemli
Ilac kullandigim icin en son 2 ths.. ilaci yukseltti doktor hamilrlikte daha cok yukseliyor dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…