ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

selam kızlar bende aralık annesi olacagm adetim 5 gun geciktiğinde evde test yaptım cok koyu 2. cizgiyi gördüm ertesi gün kan testi yaptırdım 2568 cıktı değerim 6+6 haftalıkken doktora gittim bebişimide kalp atısınıda duydum sukur suan 8+3 teyiz sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :))

merhaba kızlar bugün leke eeklinde kanamam var,doktora gittim. Kesenin görünmesi lazım ama görünmüyor dedi. Kan verdim sonuçlarını bekliyorum. dualariniza ihtiyacim var.

merhaba kızlar bugün leke eeklinde kanamam var,doktora gittim. Kesenin görünmesi lazım ama görünmüyor dedi. Kan verdim sonuçlarını bekliyorum. dualariniza ihtiyacim var.
InsAllah sonuc iyi cikmistir bende 4 haftadan beri oluyor

beta hcg 682 adetim 9 gün gecikti. hcg yükselişi çok yavaş, 1 gün sonra tekrar hcg bakılacak.

Kızlar merhaba. Ben 7 haftalık hamileyim tüp bebek 3 denemem. İlk denemede de hamile kaldım 8 haftalık iken bebeğimin kalbi durdu. Bugün kalp atışını duymaya gittik kalbi atıyordu atışı normal dedi doktorumun şükür ama ultrasonda 6+3 gözüküyor. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamadıktan umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Amin canm

Daha 5 haftalik hamileyim ama dr seker yuklemesi istedi sekerden şuphelendigi icin kafam karisti neden normal seker testi istemedi de yükleme istedi ki acaba

Arkadaşlar merhaba 7.haftya girdik birkez düşüğüm oldu 2 sene önce .Şimdi tekrar 7haftalık gebeyim süpriz oldu Fakat ben 1 haftadr kusmaktan baş ağrısından mahfoldum varmı böyle olan

O kişi benim hiçbir çare bulamıyorum dramamine verdi hiç bir işr yaramıyo sabah akşam kusuyrm sadece ve bulantıyla geçiyo ayrıca metpamidi içme onun içinde bi madde varmış bn içtiğimde kasılmaya başlamıştım dpktor içinde bişey olduğunu normalde bile kimseye vermediğini söyledi

Arkadaşlar merhaba 7.haftya girdik birkez düşüğüm oldu 2 sene önce .Şimdi tekrar 7haftalık gebeyim süpriz oldu Fakat ben 1 haftadr kusmaktan baş ağrısından mahfoldum varmı böyle olan
Ben kusamıyorum ama çok bulantım var her şeyden tiksiniyorum az bişey yesem dünyalar yemiş gibi midem bulanıyor. ben de 7 haftaya girdim ultrasonda 6+3 görünüyor. Bulantım var diye seviniyorum sanki yolunda oluyormış gibi geliyor. Bir de Kasık ağrım var hafif hafif bazen biraz artıyor gün içinde. İçin için zonklama mı diyim batma mı bilemiyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım ben her bulantıya da ağrıya da razıyım

Çok erken değil mi bınun için kalp atışını falan duydunuz mu ?
Hayir kalp atisini duymadik henuz keseyi görduk sekerimin olup olmadigini sormustu bende en son testte yuksek oldugunu soyledim polikistik overim de var direk seker yuklemesi istedi Neden normal test yapip sekerime bakmadi anlamadim

Hayir kalp atisini duymadik henuz keseyi görduk sekerimin olup olmadigini sormustu bende en son testte yuksek oldugunu soyledim polikistik overim de var direk seker yuklemesi istedi Neden normal test yapip sekerime bakmadi anlamadim
Şekerin daha önce Yüksek çıkmış diyedir herhalde canım hiç bilmiyorum benim bir kaç arkadaşım da gebelik şekeri vardı yükleme ile çıkmıştı onlarda ama bu kadar erken değildi. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan alırız yavrularımızı kucağımıza

Amin canim

Amin inşallah tabiki razıyız evet.ultrasonda nden öyle gözüküyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…