InsAllah sonuc iyi cikmistir bende 4 haftadan beri oluyormerhaba kızlar bugün leke eeklinde kanamam var,doktora gittim. Kesenin görünmesi lazım ama görünmüyor dedi. Kan verdim sonuçlarını bekliyorum. dualariniza ihtiyacim var.
Gözün aydın canım sevindim darısı bana inşaallahDuyduk çok şükür kalp atışını Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun sonucları aldinizmimerhaba kızlar bugün leke eeklinde kanamam var,doktora gittim. Kesenin görünmesi lazım ama görünmüyor dedi. Kan verdim sonuçlarını bekliyorum. dualariniza ihtiyacim var.
Çok geçmiş olsun sonucları aldinizmi
[/QUOTE
Amin canmKızlar merhaba. Ben 7 haftalık hamileyim tüp bebek 3 denemem. İlk denemede de hamile kaldım 8 haftalık iken bebeğimin kalbi durdu. Bugün kalp atışını duymaya gittik kalbi atıyordu atışı normal dedi doktorumun şükür ama ultrasonda 6+3 gözüküyor. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamadıktanumarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
O kişi benimbugün 7+0 haftalığım yaklaşık 2 haftadan beri aşırı mide bulantım var doktora gittim metpamid verdi onuda içmek istemedim canım hiç birşey çekmiyor sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum böyle olanlar var mı neler yapıyorlar acaba
Ben kusamıyorum ama çok bulantım var her şeyden tiksiniyorum az bişey yesem dünyalar yemiş gibi midem bulanıyor.Arkadaşlar merhaba 7.haftya girdik birkez düşüğüm oldu 2 sene önce .Şimdi tekrar 7haftalık gebeyim süpriz olduFakat ben 1 haftadr kusmaktan baş ağrısından mahfoldum varmı böyle olan
Çok erken değil mi bınun için kalp atışını falan duydunuz mu ?Daha 5 haftalik hamileyim ama dr seker yuklemesi istedi sekerden şuphelendigi icin kafam karisti neden normal seker testi istemedi de yükleme istedi ki acaba
Hayir kalp atisini duymadik henuz keseyi görduk sekerimin olup olmadigini sormustu bende en son testte yuksek oldugunu soyledim polikistik overim de var direk seker yuklemesi istediÇok erken değil mi bınun için kalp atışını falan duydunuz mu ?
Şekerin daha önce Yüksek çıkmış diyedir herhalde canımHayir kalp atisini duymadik henuz keseyi görduk sekerimin olup olmadigini sormustu bende en son testte yuksek oldugunu soyledim polikistik overim de var direk seker yuklemesi istediNeden normal test yapip sekerime bakmadi anlamadim
Amin canimŞekerin daha önce Yüksek çıkmış diyedir herhalde canımhiç bilmiyorum benim bir kaç arkadaşım da gebelik şekeri vardı yükleme ile çıkmıştı onlarda ama bu kadar erken değildi. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan alırız yavrularımızı kucağımıza
Amin inşallah tabiki razıyız evet.ultrasonda nden öyle gözüküyomuşBen kusamıyorum ama çok bulantım var her şeyden tiksiniyorum az bişey yesem dünyalar yemiş gibi midem bulanıyor.ben de 7 haftaya girdim ultrasonda 6+3 görünüyor. Bulantım var diye seviniyorum sanki yolunda oluyormış gibi geliyor. Bir de Kasık ağrım var hafif hafif bazen biraz artıyor gün içinde. İçin için zonklama mı diyim batma mı bilemiyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım ben her bulantıya da ağrıya da razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?