ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Amin inşallah tabiki razıyız evet.ultrasonda nden öyle gözüküyomuş
4 gün geriden geliyor sanırım. Daha önce de bir bebeğimi 8 haftalık iken kaybettim onun için çok tedirginim ikisi de tüp bebek. Allahım evlatlarımızı bağışlasın Kalp atışını duyduk doktor çok önemli değil dedi ama işte insan takıyor. Rabbim isteyen herkese versin. Bizimkileri de korusun.
Öbür hamileliğimde bu kadar bulantım ağrım olmuyordu. Tek tesellim şuan bu bulantılarımın olması. Çalışıyorum erken kalkmak zorundayım bulantı ile o kadar zor oluyor ki ama o bile mutlu ediyor

Bende 7 haftalık kaybettim kalbi durmuştu.Seni çok iyi anlayıyorum benimde bu aşılama oldu tutmadı ilaçlarla oldu yani 2 sene sonra o yüzden bnde çok tedirginim perşembe günü çağrdı kalp atışlarını duymak için inşallah duyarım sağlıklıca alırız kucağımıza benide bulantı kusma baş ağrısı tedirgin ediyo acaba bişymi oldu diye ilkinde hiç bi belirtim yoktu anlamamıştım bile hamileliğimi ama bu çok zor geçiyo .4 günüde çok takma sıkıntı yapma kendine bebiişte etkilenmesin kuzum sürekli elini karnına koy ya mübdi çek ya musavvir ya semiu çek ayetel kürsi oku bide la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin çek alllahım bağışlasın bize evlatlarımızı rabbim isteyen herkese nasip ettsin inşallah

kızlar progestanı leke gelirken fitil olarak kullansak sorun olurmu diğer turlu cok yan etki ediyor

Yapacağım dediklerini canım. Bu sefer rabbim bize bağışlasın. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Pazartesi doktora gittik 6 hafta 1 günlük olmus dedi doktor ve ekranda pir pir bisey sanki yanip sönüyordu bu kalbi dedi doktor bugün atmaya baslamis dedi. Daha duymadik ama

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 20 Mart hamileyim doktora gittim ultrason da baktı 4 hafta iki günluk dedi sizce normal mi hesabıma göre 7 haftalık oluyor

Merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 20 Mart hamileyim doktora gittim ultrason da baktı 4 hafta iki günluk dedi sizce normal mi hesabıma göre 7 haftalık oluyor
Gec döllenme olmustur canim

Evet olabilir sizin son adet tarihiniz nedir birde kaç haftalık oldunuz kalp atışıni duydunuz mu
Bende 6+1 im bugun. sat 21 mart. Salı gunu dr gittim kese gözüktu bes hafta civarinda dedi dr. Kesenin icinde henuz bebek olusumu gormedi 10 gun sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi. Sanirim doktorun ultrason cihazinin eski olmasi da etkili görememesinde. Ben yumurtlama gunumu biliyorum 3 nisan o yuzden geç döllenme olamaz

Teşekkür ederim canım biraz içimi rahatlattın bence de ultrason cihazı eski olunca öyle çıkıyor bende salı günü gittm 15 gün sonra gel kalp atışı ni dinleriz dedi ben bundan önce boş gebelik yaşadım kese vardı bebek oluşmadı o yüzden bu merakım

İcini ferah tut canim zaten 6+4 den önce bebegin kalp atisi duyulmuyormus okuduguma göre nette. Sag salim aliriz kucagimiza insallah yavrularimizi

Kızlar bende bugün kontrole gittim biz duyamadık ama kalp atışlarını gördüğünü soyledi dr 6+4 haftalık ile uyumlu dedi adet tarihime gore 7+4 kan verip hamileligimi ogrendikten sonra hiç gitmemistim hem keseyi hem kalp atışlarını birlikte görmüş olduk çok şükür

Ultrason cihazlarında ve doktorda gerçkten fark var ben 2 gün arayla farklı doktora gittim daha bitanesi ultrason kullanmayı bilmiyodu ne kese ne çocuk gördü ve eksik hafta söyledi diğeri ikisinide gördü uyumlu devam etti . Onun için ultrason farkı çok var gerçkten bide ultrasona girmeden boş su iç öyle gir

Arkadaslar bulantı için onzyd 8mg emme tableti verdi eczacı arkadasm cok iyi geldi dr uma danıstm cok kotuysen kullanabılırsn dedi.sabah ac karna dilinin üstünde eritiyorm en azından bişeler yiyebiliyorm sizde kötüysenz dr unuza danısıp kullanın Allah yardmcımz olsn

bende kötüyüm öğlene kadar yediğim şeyleri kusuyorum böyle devam ederse bende alıcam ilaç

benim sat 23 mart,bende 6+2 de gittim 5 haftalık görünüyor dedi. kese 8.6 mm göründü haftaya kalp atımı varsa güzel dedi.

Normal tabii ki bunlara fazla takılma. Sonuçta makine milimetrik ölçüyor şu an ve doğru ölçmüyor olabilir. Yeri gelecek bebeğin haftasından önde çıkacak yeri gelecek geri çıkacak . Bunları düşünerek canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…