ARALIK 2019 ANNELERİ BURAYA🤗😍

Nasıl geçiyor gebelik zamanları??Bu haftalar stresli olabiliyor...

Bir tane çocuğum var...Bundan önce 2 tane kaybım oldu o sebeple çok endişeliyim...

Kizlar beni doktor kardilojiye yollamisti gittim ilaca basladim simdilik gunde bir tane baslatti sizde boyle sorun yasayan varmi cok stresli geciyor gunlerim bulanti oluyor ama kusamiyorum yemekte yiyemiyorum :/

Kizlar beni doktor kardilojiye yollamisti gittim ilaca basladim simdilik gunde bir tane baslatti sizde boyle sorun yasayan varmi cok stresli geciyor gunlerim bulanti oluyor ama kusamiyorum yemekte yiyemiyorum :/
Benim de aynen bütün gün midem bulantı halinde ilkinde 17 hafta sürmüştü inşa bu kısa sürer. İlaç isteyebilirsin doktorundan

Aynı sorun bendede var sürekli bulantim var ama istifar edemiyorum

İlk bebeğim erkekti ve hiç bulantım olmamıştı. Bundasürekli miğdem bulanıyor.. böyle olunca bu sefer kızdır diye umut etmeye başladım

Su içsem çıkıyor 6+6 dayım

İlk bebeğim erkekti ve hiç bulantım olmamıştı. Bundasürekli miğdem bulanıyor.. böyle olunca bu sefer kızdır diye umut etmeye başladım
Bulantının cinsiyet ile değil vücudun bhcg hormonuna verdiği tepki ile olduğunu biliyorum...Allah gönlünüze göre versin inşallah

[/QUOTE]
Benim de aynen bütün gün midem bulantı halinde ilkinde 17 hafta sürmüştü inşa bu kısa sürer. İlaç isteyebilirsin doktorundan
Aynı sorun bendede var sürekli bulantim var ama istifar edemiyorum
Su içsem çıkıyor 6+6 dayım
Malasef doktorun verdigi ilac yaramadi bana icmiyorum onu kussam rahatlarimda kusamiyorum ama midem hep bogazimda sanki degisik bisey tansiyon ilacida uyku yapiyor napalim artik sabradicez

bizimde ayın 22 sinde randevumuz var bakalım ne alemde kuzucum 11 +4 haftalık olcaz

Kızlar aranızda troit yuksek çıkan varmi benim 5.89 cıktı dahiliyeye yolladı ilaca başlattı dr ama endokrine de bi görün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…