Benimde öyle korkma bağışıklık olduğunu gösteriyorAnti rubella lgg degeri 380 olması gereken deger 0-9.9 yaziyo ne demek buu çok korkuyorum.
Benim de anti cmv lgg 115 cikti bende tedirgin oldumAnti rubella lgg degeri 380 olması gereken deger 0-9.9 yaziyo ne demek buu çok korkuyorum.
doktora gittim o viruse karsi bagisikligimizon oldugunu gosteriyormus. pozitif olmasi iyiymisBenim de anti cmv lgg 115 cikti bende tedirgin oldum
Hayırlı olsun...çalışıyormusunuz?Selam herkese bende pazartesi ögrendim ilk gebeligim benim belim cok agrıyor dinlenincede gecmiyor
Benim de aynen bütün gün midem bulantı halinde ilkinde 17 hafta sürmüştü inşa bu kısa sürer. İlaç isteyebilirsin doktorundanKizlar beni doktor kardilojiye yollamisti gittim ilaca basladim simdilik gunde bir tane baslatti sizde boyle sorun yasayan varmi cok stresli geciyor gunlerim bulanti oluyor ama kusamiyorum yemekte yiyemiyorum :/
Aynı sorun bendede var sürekli bulantim var ama istifar edemiyorumKizlar beni doktor kardilojiye yollamisti gittim ilaca basladim simdilik gunde bir tane baslatti sizde boyle sorun yasayan varmi cok stresli geciyor gunlerim bulanti oluyor ama kusamiyorum yemekte yiyemiyorum :/
Su içsem çıkıyor 6+6 dayımKizlar beni doktor kardilojiye yollamisti gittim ilaca basladim simdilik gunde bir tane baslatti sizde boyle sorun yasayan varmi cok stresli geciyor gunlerim bulanti oluyor ama kusamiyorum yemekte yiyemiyorum :/
Bulantının cinsiyet ile değil vücudun bhcg hormonuna verdiği tepki ile olduğunu biliyorum...Allah gönlünüze göre versin inşallahİlk bebeğim erkekti ve hiç bulantım olmamıştı. Bundasürekli miğdem bulanıyor.. böyle olunca bu sefer kızdır diye umut etmeye başladım
Benim de aynen bütün gün midem bulantı halinde ilkinde 17 hafta sürmüştü inşa bu kısa sürer. İlaç isteyebilirsin doktorundan
Aynı sorun bendede var sürekli bulantim var ama istifar edemiyorum
Malasef doktorun verdigi ilac yaramadi bana icmiyorum onu kussam rahatlarimda kusamiyorum ama midem hep bogazimda sanki degisik biseySu içsem çıkıyor 6+6 dayım
Calısıyorum yaHayırlı olsun...çalışıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?